Cititorii HotNews.ro sunt invitati sa prezinte, prin intermediul formularului de la finalul acestui articol, informatii, fotografii sau videoclipuri ale evenimentelor cu care s-au confruntat in ziua votului.

Alegeri parlamentare 2012Foto: Agerpres

Cele mai interesante comentarii vor fi preluate in articol.

  • solar: La Arad au fost schimbate foarte multe sedii ale sectiilor de votare despre care oamenii nu au fost informati din timp. Am pierdut aprope 2 ore ca sa ne aflam noiile sedii (nr 92/fost 88 etc), eu si sotia, oameni in varsta porniti de acasa pe ninsoare. Pe drum, cautandu-ne noile sectii, ne-am intalnit cu multa lume aflata in aceeasi situatie. Schimbarile facute nu au nicio logica si cred ca au fost intentionat facute din partea careiva dintre autoritati.E vorba de strazile C. Hodos, Ceaikovschi, Ceahlau, Hunedoarei,Kogalniceanu etc.Multi au renuntat sa mai caute noile sedii ale sectiilor de votare din motive diferite , dar reale(oboseala, starea sanatatii, lehamite, copii mici etc)Abia la reintoarcerea acasa am obsrvat o persoana care se strofoca sa lipeasca niste anunturi scrise de mana cu carioka despre schimbarile operate cu sediile.Ce organizarea lui pestea fost asta e de neinteles. La nicio alta votare nu ni s-a intamplat .Am fost sute de persoane puse in situatia asta penibila!!

  •  Mariusica.a La sectiile de votare din VN sunt masini parcate in fata sectiilor care vegheaza asupra traficului, in cazul acesta, in masina erau 2oameni foarte sobri, cat am stat acolo afara, a venit un Nissan negru 4X4 cu nr de inmatriculare xxx tot cu 2 oameni, care s-au interesat cum este traficul in sectia de votare...nu pot sti sigur, dar comunisti miros de la o posta, mai ales ca VN are o singura culoare, Rosu   Vezi fotografia
  • angela maria pop: Conducerea Prefecturii Hunedoara si-a depasit propriul grad de incompetenta. Dupa deschiderea sectiilor de votare, au realizat ca au trimis buletine de vot din Valea Jiului in Tara Zarandului,mai precis in comuna Tomesti, dupa cum buletine de vot din colegiul Lupeni pentru deputati au ajuns la Petrosani. Ma intreb, ce solutie vor gasi pentru voturile deja introduse in urna? Vor chema din nou oamenii care au votat sa mai voteze inca odata? Vor valida voturile deja exprimate?
  • gp_me In cursul zilei de astazi, 9.12, in Tecuci, am primit telefoane de la urmatoarele numere: 0725802121 si 0763681963 prin care mi se specifica ca se realizeaza un sondaj si se dorea sa transmit daca am fost sau doresc sa merg la vot. Am intrebat din partea carei organizatii se desfasoara sondajul, pentru ca personele nu s-au prezentat. De fiecare data mi s-a specificat ca din partea USL.
    Cand am fost sa votez, la ora 15, la circumscriptia unde votez de fiecare data, am remarcat ca membrul comisiei imi trece numele pe o lista. Am intrebat de ce nu ma cauta pe lista permanenta si mi-a spus ca nu are lista pentru ca s-a facut o incurcatura. Am insistat ca vreau sa votez pe lista permanenta, si mi-au spus ca se afla la o alta sectie de votare din oras, anume la sectia 208. E vorba de lista de la blocul O1a, str. Gheorghe Petrascu. Am fost la acea sectie, destui de departe de domiciliul meu, unde se afla intr-adevar lista permanenta si am votat.
    In mod surprinzator, persoane din acelasi bloc, care votasera in jurul orei 10, s-au regasit pe o lista permanenta, si au votat. Nu inteleg cum la ora 15:00, aceeasi lista se afla la alta circumscriptie.
  • bigbrother: Tocmai am primit inca un SMS (al treilea in ultimele doua zile) de la nr. +40 73 721 1831 (cel mai probabil cartela) prin care sunt indemnat sa merg la vot. Daca primele doua in semnatura aparea USL sector 3, acum n-au mai pus semnatura. Ma gandeam sa anunt Vodafone pentru folosirea abuziva a serviciilor lor in detrimentul altor utilizatori, pe scurt SPAM prin SMS. Dar cum nu ma astept la o rezolvare, le-am raspuns si eu cu niste urari de bine insotite de trimiteri poetice la origini.. Tot aceleasi urari le am si pentru cei care mi-au umplut cutia postala cu zeci de pliante (nu doar de la USL ci si de la celelalte partide) . Asta imi arata mie cat de mult ii intereseaza pe acesti agarici legile in vigoare. Am fost si am votat. Lumea vorbeste la iesire, fiecare spera ca ne va fi mai bine. Problema este ca acest "bine" nu este acelasi pentru toti.  Vezi fotografia
  • Silvia: La o sectie de votare din Pitesti se prezentasera pana la ora 13 cam 40% dintre cei inscrisi pe liste. 90% dintre acestia, pensionari. Pensionarii au cerut, aproape fara exceptie, sa li se stampileze talonul de pensie. Oare ce fac cu acestea?
  • Alin_V SMS primit de la numarul 1846, in dimineata zilei de 9 decembrie. Text SMS: ,,Primarul tau te roaga sa fii astazi alaturi de el. Alege cea mai puternica echipa pentru Roman. Voteaza Elena Udrea. Mereu alaturi de voi. Laurentiu Leoreanu
  • Boian Marian: Acum cateva minute suna telefonul. O voce mieroasa ma invita din partea "candidatului' USL Sorin Tataru sa merg la vot si bineinteles sa-l votez. Incalificabil ! Regret ca de nervi nu am scris cu diacritice. Vai de capul nostru daca se confirma previziunile Casandrelor din ultima luna. Sunt dezolat ca nu am cum sa-i arunc in aer.