deRomania
Vedere dinspre Brasov
Foto: Doru Panaitescu
Material sustinut de Penny Market Romania

FOTOGALERIE Cu gratarul in portbagaj: Brasov, zona cu paduri virgine, cratere stinse si retete stravechi

de Smile Media
Marţi, 12 Sept 2017 deRomania
Nu degeaba zona Brasovului este una din cele mai turistice regiuni din tara noastra. Situarea in zona depresionara dintre munti, peisajele variate si pozitionarea in centrul tarii il face o destinatie turistica binecunoscuta calatorilor din tara si de pretutindeni.
Cetatea Enisala_Dobrogea
Foto: Doru Panaitescu
Material sustinut de Penny Market Romania

FOTOGALERIE Cu gratarul in portbagaj: O oprire in Dobrogea, printre cetati vechi, moschei istorice si crame racoroase

de Smile Media
Joi, 10 Aug 2017 deRomania
Niciun alt loc din Romania nu are atata incarcatura istorica in comparatie cu Dobrogea pentru ca acesta este cel mai vechi pamant romanesc, cu toate ca este alaturat celui mai tanar pamant al tarii, Delta Dunarii. Pintenul hercinic al muntilor Macin are o vechime de aproape 400 de milioane de ani, granitele din care este alcatuit lantul muntos de sub 500 de metri fiind azi o marturie straveche a impunatorilor munti ce erau odata aici. Dar nu vechimea, ci pitorescul acestui peisaj arhaic face atractiva zona Dobrogei de nord.
Drumuri spectaculoase, paduri batrane, zone cu multa piatra, fauna deosebita, mancarurile si vinurile zonei dar si cetatile de altadata sunt tot atatea carlige pentru amatorul de inedit intr-o plimbare in zona.

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri