CONCURSURI/RETETE
Meniu
Foto: HotNews.ro
Meniu de weekend

VIDEO In bucataria lui Slavescu: Somon afumat si tartar de dorada. Gata in 35 de minute!

de Redactia HotNews.ro
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro doua metode de a gati rapid pestele: salata de somon afumat si tartar de dorada.
  • Salata de somon afumat cu iaurt si marar
  • Tartar de dorada cu lamai verzi
Intra in text pentru a vedea demonstratia practica a prepararii meniului
Meniu
Foto: HotNews.ro
Meniu de weekend

VIDEO In bucataria lui Slavescu: Marinate pentru vita si pui si o salata cu smochine. Meniu bogat!

de Redactia HotNews.ro
Sâmbătă, 6 Iun 2009 HotFood - Concursuri/Retete
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro doua marinate diferite, una cu whisky pentru carne de vita si alta cu miere pentru carne de pui, si o salata de smochine.
  • Marinata cu whisky pentru carne de vita
  • Marinata cu miere pentru carne de pui
  • Salata de smochine cu morcovi
Intra in text pentru a vedea demonstratia practica a prepararii meniului
Meniul
Foto: HotNews.ro
Meniu de weekend

VIDEO In bucataria lui Slavescu: Marinata aromata pentru carnea de porc. Meniu de gratar!

de Redactia HotNews.ro
Vineri, 29 Mai 2009 HotFood - Concursuri/Retete
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro o marinata foarte aromata, putin iute, numai buna pentru carnea de porc ce se prajeste pe gratar la iarba verde.
  • Marinata iute-aromata pentru carne de porc
  • Garnitura de linte
Intra in text pentru a vedea demonstratia practica a prepararii meniului
Meniu
Foto: HotNews.ro
Meniu de weekend

VIDEO In bucataria lui Slavescu: Orez cu fasole verde si germeni de linte cu castraveti si portocale. Meniu de vara!

de Redactia HotNews.ro
Vineri, 22 Mai 2009 HotFood - Concursuri/Retete
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro un meniu usor, pentru zilele deja caniculare, cu orez, fasole verde, oua, germeni de linte, castraveti, portocale, branza feta si nuci prajite.
  • Salata de orez cu fasole verde
  • Salata de linte cu nuci prajite
Intra in text pentru a vedea demonstratia practica a prepararii meniului
Meniu
Foto: HotNews.ro
Meniu de weekend

VIDEO In bucataria lui Slavescu: Supa rece de iaurt si salata de papadie. Meniu ultra-scurt!

de Redactia HotNews.ro
Vineri, 15 Mai 2009 HotFood - Concursuri/Retete
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro un meniu foarte rapid si usor, cu iaurt, menta, castravete, frunze de papadie si cateva feliute de kaizer.
  • Supa de iaurt
  • Salata de frunze de papadie
Intra in text pentru a vedea demonstratia practica a prepararii meniului
Meniu
Foto: HotNews.ro
Meniu de weekend

VIDEO In bucataria lui Slavescu: Cotlet de miel impanat sau pulpa de pui umpluta. Variante langa cartofi noi!

de Redactia HotNews.ro
Sâmbătă, 9 Mai 2009 HotFood - Concursuri/Retete
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro un meniu de sezon, cu carne de miel si de pui, variante de pus langa cartofii noi.
  • Cotlet de miel cu leurda, ardei si cartofi noi
  • Pulpa de pui umplita, sos de hasmatuchi si cartofi noi
Intra in text pentru a vedea demonstratia practica a prepararii meniului
Meniu
Foto: HotNews.ro
Meniu de weekend

VIDEO In bucataria lui Slavescu: Briose din morcovi si rosii cu ton. Un meniu rotund!

de Redactia HotNews.ro
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro un meniu "rotund", cu prajituri pufoase, dar nu dulci si cu rosii natur, dar iuti.
  • Briose cu morcovi si cascaval
  • Rosii umplute cu ton si hrean
Intra in text pentru a vedea demonstratia practica a prepararii meniului
Meniu
Foto: HotNews.ro
Meniu de weekend

VIDEO In bucataria lui Slavescu: Gulii cu gutui si tarta cu branza si crema de curmale. Un meniu inedit!

de Redactia HotNews.ro
Vineri, 24 Apr 2009 HotFood - Concursuri/Retete
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro un meniu inedit cu asocieri originale: curmale cu vin si  gulii cu gutui.
  • Crema de vin si curmale
  • Tarta de branza si gulii umplute cu gutui
Intra in text pentru a vedea demonstratia practica a prepararii meniului
meniu
Foto: HotNews.ro
Meniu de weekend

VIDEO In bucataria lui Slavescu: Supa din mai multe feluri de ceapa, mei, porc si mozzarella. Un meniu usor!

de Redactia HotNews.ro
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro un meniu usor, cu mai multe feluri de ceapa si o salata cu carne de porc si ciuperci.
  • Supa de ceapa cu paine de mei
  • Muschiulet de porc, rosii, busuioc, mozzarella si ciuperci
Intra in text pentru a vedea demonstratia practica a prepararii meniului
Meniul
Foto: HotNews.ro
Meniu de weekend

VIDEO In bucataria lui Slavescu: Tarate cu morcovi si mere cu fistic. Totul in 75 de minute!

de Redactia HotNews.ro
Vineri, 27 Mar 2009 HotFood - Concursuri/Retete
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro un meniu usor, de primavara, cu combinatii inedite.
  • Tarate, morcovi si seminte
  • Mere coapte cu crema de vanilie
Intra in text pentru a vedea demonstratia practica a prepararii meniului
Meniu
Foto: HotNews.ro
Meniu de weekend

VIDEO In bucataria lui Slavescu: Legume la gratar, telemea si frigarui cu prune si caise. Meniu de primavara!

de Redactia HotNews.ro
Vineri, 20 Mar 2009 HotFood - Concursuri/Retete
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro un meniu usor, de primavara, care poate fi facut in orice bucatarie, chiar si de cei fara cunostinte culinare avansate.
  • Legume la gratar
  • Branza telemea, busuioc si rosii
  • Frigarui de pui cu caise si prune
Intra in text pentru a vedea demonstratia practica a prepararii meniului
Meniu
Foto: HotNews.ro
Meniu de weekend

VIDEO In bucataria lui Slavescu: Rosii umplute si salata de ananas cu ton. Totul in 50 de minute!

de Redactia HotNews.ro
Vineri, 20 Mar 2009 HotFood - Concursuri/Retete
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro un meniu usor, de primavara, care poate fi facut in orice bucatarie, chiar si de cei fara cunostinte culinare avansate. Si totul e gata in 50 de minute!
  • Rosii umplute cu branza feta si ardei gras.
  • Salata de ananas cu ton
Intra in text pentru a vedea demonstratia practica a prepararii meniului
Meniu
Foto: HotNews.ro
Meniu de weekend

VIDEO In bucataria lui Slavescu: Ananas cu ceapa, pui cu fenel si pere cu mere. Meniu de o ora, pentru 8 martie!

de Redactia HotNews.ro
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro un meniu care poate fi facut in orice bucatarie, chiar si de barbatii fara cunostinte culinare avansate, dar dornici sa faca o surpriza femeilor din viata lor. Si totul e gata intr-o ora!
  • Salata de ananas, mar si ceapa verde
  • Copan de pui cu crema de fenel
  • Fructe proaspete cu sos de pere
Intra in text pentru a vedea demonstratia practica a prepararii meniului
meniu
Foto: HotNews.ro
Meniu de weekend

VIDEO In bucataria lui Slavescu: Piept de curcan cu legume, portocale si dulceata de praz. Totul intr-o ora!

de Redactia HotNews.ro
Vineri, 27 Feb 2009 HotFood - Concursuri/Retete
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro un meniu care poate fi facut in orice bucatarie, nu necesita cunostinte culinare avansate si e gata intr-o ora!
  • Piept de curcan la cuptor cu garnitura de legume.
  • Portocale cu dulceata de praz
Intra in text pentru a vedea demonstratia practica a prepararii meniului
Meniul de weekend
Foto: HotNews.ro
Meniu de weekend

VIDEO In bucataria lui Slavescu: Salata de file de porc, pangasius cu prosciutto si pasta de mei. Reteta in 100 de minute!

de Redactia HotNews.ro
Vineri, 20 Feb 2009 HotFood - Concursuri/Retete
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro un meniu complet pentru cinci persoane. Costa 15 ron/portie si totul e gata in 100 de minute.
  • Salata de file de porc cu cimbru verde si lima
  • Rulouri de varza acra, umplute cu file de pangasius
  • Pasta de mei cu sirop de afine
Intra in text pentru a vedea demonstratia practica a prepararii meniului
Meniu de weekend

VIDEO In bucataria lui Slavescu: De Valentine's Day - salata, piept de pui, chilli si mousse de lamaie verde. Totul in 85 de minute!

de Redactia HotNews.ro
Vineri, 13 Feb 2009 HotFood - Concursuri/Retete
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro un meniu pentru doua persoane de Ziua Indragostitilor. Rezerva-ti 85 de minute sa verifici daca, intr-adevar, dragostea trece prin stomac.
  • Salata de sfecla rosie, castravete verde si menta
  • Piept de pui chilli-lime cu rosii si ceapa
  • Mousse de lamaie verde
Intra in text pentru a vedea demonstratia practica a prepararii meniului
Meniu de weekend

In bucataria lui Slavescu: Antricot de vita, portocale, cartofi, iaurt si sos de grapefruit. Totul in 85 de minute!

de Redactia HotNews.ro
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune in aceasta saptamana cititorilor HotNews.ro un meniu complet pentru cinci persoane, bazat pe citrice, care costa 20 RON pe portie.
  • Salata de cartofi cu sos de iaurt
  • Antricot de vita la gratar cu sos de portocale cu patrunjel
  • Salata de fructe cu sos de grapefruit
Meniu de weekend

In bucataria lui Slavescu: Morcovi, telina, gratar si cartofi prajiti altfel. Totul in 70 de minute!

de Redactia HotNews.ro
Vineri, 30 Ian 2009 HotFood - Concursuri/Retete
Serban Slavescu, inventator de retete culinare adaptate mediului urban, propune cititorilor HotNews.ro un meniu complet pentru cinci persoane, cu felurile principale bazate pe telina, care nu costa decat 7 RON pe portie.
  • Crema de morcovi si radacina de telina cu crutoane de telina verde
  • Gratar din piept de pui impanat cu telina verde - garnitura de cartofi prajiti altfel
  • Mere cu morcovi cu sos de miere
Gordon Ramsey
Foto: www.londonbits.com
Meniu de inceput de an

Viata e prea scurta pentru diete? Sau din contra?

de M.B. HotFood
Miercuri, 7 Ian 2009 HotFood - Concursuri/Retete
De ce sa te infometezi cand poti sa te bucuri de mancare sanatoasa? Nu este nimic mai enervant decat persoanele care vorbesc despre diete la inceput de an, sustine celebrul bucatar britanic, Gordon Ramsey. Chiftelele raman inca la mare cautare. Gordon Ramsey destainuie reteta chiftelutelor lui si explica de ce sunt asa de populare. Bucatarul combina carnea de porc si cea de vita cu zeama unei lamai, parmezan, usturoi si frunze de patrunjel si busuioc.
In curand, concursul HotFood

Nu lasa sarmalele sa-ti strice Craciunul. Propune o reteta rapida, dar echilibrata

de Manuela Preoteasa HotNews.ro
HotFood va lansa in perioada 15 decembrie 2008 - 15 ianuarie 2009 un concurs pe tema Propune o reteta si calculeaza numarul de calorii, ca parte a unui meniu zilnic rational de alimentatie. Urmareste HotFood in aceasta perioada pentru a avea detaliile despre concurs.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by