Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "null"
căutare avansată

1 - 10 din 178 rezultate  pentru "null"
1.Aproape 180.000 de români și-au descărcat adeverința electronică de vaccinare : La ce folosește documentul și cât de util este dacă vrei să călătorești în Grecia, de exemplu Aproape 180.000 de români și-au descărcat online până acum adeverința electronică de vaccinare, document oficial care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 și care poate fi obținut de pe site-ul https://adulti.renv.ro de către cei care și-au făcut ambele doze de vaccin, a precizat pentru HotNews.ro Institutul Național de Sănătate Publică (INSP). La ce folosește? În primul rând la întoarcerea în România dintr-o țară aflată pe lista galbenă stabilită de autoritățile române, persoana vaccinată nemaifiind supusă carantinei. În plus, ar putea fi folosit și la intrarea pe teritoriul Greciei, spre exemplu, conform informațiilor de pe site-ul MAE. Vezi în articol cum îți poți descărca adeverința online, ce probleme pot apărea și ce spune INSP despre viitorul certificat verde digital.
2.Astra Zeneca și coagularea: eternul conflict dintre imaginație și calcul Am făcut prima doză de vaccin Astra Zeneca, deci am un interes personal în controversa tulburărilor de coagulare, dincolo de curiozitatea cetățenească. Citind știrile, nu mă pot abține să nu remarc eterna reîntoarcere a conflictului dintre povestiri și numărări. Pe banca acuzării stau voci care povestesc despre cazuri de probleme severe de sănătate survenite după vaccinare.
3.[P] Sunt corporat(r)ist, deci exist! Iau Sargenor și nu mai sunt trist! Pe noi, corporatiștii, ne obosește la culme când ceilalți își dau cu părerea despre ce înseamnă să fii corporatist. Ne obosește poate chiar mai mult decât timpul petrecut între casă și corporație, sau decât ședințele interminabile puse exact, dar exact când se apropie deadline-ul cel mare și rău.
4.Anunțul Telefonic, istoria unei afaceri de 30 de ani Cum a reușit o afacere românească curată să reziste 30 de ani într-un capitalism de cumetrie...
5.Lecție online pentru clasa a II-a, Figuri geometrice: Pătrat, dreptunghi, triunghi, cerc, semicerc Credem că învățarea este cu atât mai plăcută pentru copii cu cât includem jocul în procesul de educație. Jocul are o putere fabuloasă asupra copiilor. Când ne gândim la joc, prima idee este cea de petrecere în mod armonios a timpului liber… de fapt, e mult mai mult: orice joc are o componentă educativă. Ceea ce face această învățare foarte plăcută este componenta distractivă a jocului, starea bună a copiilor încurajând interesul și răbdarea pentru o perioadă de timp mai lungă.
6.Lecție online pentru Evaluarea Națională clasa a VIII-a: Trapezul Continuăm pregătirea pentru Evaluarea Națională, de la sfârșitul clasei a VIII-a, primul examen important din viața elevilor. Prin proiectul Hotnews.ro și ExamenulTau.ro, dorim să vă prezentăm lecții online ușor de urmărit, cu explicații clare, atât pentru Limba și literatura română, cât și pentru Matematică, în vederea facilitării pregătirii acestui examen.
7.Lecție online pentru clasa a II-a: Aflarea termenului necunoscut Fiecare lecție contează și fiecare noțiune nou predată e bine să fie înțeleasă la timpul ei. În caz contrar, recuperarea materiei poate fi un proces anevoios pentru copii, pentru cadrele didactice, și pentru părinți. În acest context, proiectul Hotnews.ro și ScoalaIntuitext.ro vă oferă pentru clasele I-IV resurse educaționale în care cei mici vor regăsi situații de viață explicate pe înțelesul lor.
8.Lecție online pentru Evaluarea Națională clasa a VIII-a: Teorema lui Pitagora Continuăm pregătirea pentru Evaluarea Națională, o pregătire mult mai dificilă, anul acesta, din cauza situației actuale. Prin proiectul Hotnews.ro și ExamenulTau.ro, dorim să vă oferim resurse educaționale utile, online, în vederea facilitării pregătirii pentru primul examen important din viața elevilor. 
După vizionarea fiecărui video, aveți Acces GRATUIT (prin creare de cont) către sute de resurse pentru limba română și matematică, resurse de calitate la care pot avea acces profesorii și elevii.
9.Lecție online pentru clasa a II-a: Descrierea unei persoane​ În primii ani de școală nu se pun doar bazele educației academice, ci se formează și atitudinea copiilor în raport cu școala: dacă vor îndrăgi școala, dacă vor fi curioși să descopere, să știe, să exploreze. În acest context, proiectul Hotnews.ro și ScoalaIntuitext.ro vă oferă pentru clasele I-IV resurse educaționale în care cei mici vor regăsi situații de viață explicate pe înțelesul lor.
10.Lecție online pentru Evaluarea Națională clasa a VIII-a: Verbe predicative și verbe copulative Pregătirea pentru examen este, în general, provocatoare, cu atât mai mult acum în contextul pe care îl cunoaștem cu toții. Astăzi începem un proiect Hotnews.ro și ExamenulTau.ro, în care vă oferim resurse educaționale utile în vederea pregătirii pentru Evaluarea Națională de la sfârșitul clasei a VIII-a.

După vizionarea fiecărui video, aveți Acces GRATUIT (prin creare de cont) către sute de resurse pentru limba română și matematică, resurse de calitate la care pot avea acces profesorii și elevii.
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 18 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by