Articole scrise de Victor Cozmei


1 - 30 din 337 rezultate
1.Tarom anunta introducerea sistemului AirFi la bordul aernoavelor - un sistem intranet si de divertisment la care pasagerii se pot conecta gratuit cu dispozitivele mobile Tarom a anuntat joi ca va introduce din aceasta vara la bordul aernoavelor sale sistemul AriFi, un sistem portabil de divertisment si intranet, la care pasagerii se pot conecta gratuit cu dispozitivele mobile. Fara a fi confundat cu Wifi cu acces la internet, sistemul AirFi ofera pasagerilor o gama larga de optiuni: magazin, chat cu ceilalti pasageri din avion, jocuri, informatii despre destinatiile de calatorie, reviste, ziare, stiri - sub forma de newsfeed, filme si muzica, actualizarea informatiilor facandu-se la fiecare aterizare.
2.������VIDEO Imagini din avion: Cum arata in prezent autostrazile in constructie A1 Lugoj - Deva si A10 Sebes - Turda Noi imagini din avion cu santierul autostrazii A1 Lugoj - Deva, Loturile 2, 3 si 4 au fost publicate de catre Asociatia Pro Infrastructura (API), precum si o filmare cu santierul Autostrazii A10 Sebes - Turda. Cele doua autostrazi sunt blocate in numeroase puncte din cauza procedurilor birocratice si lipsa unor avize si autorizatii. Pe A1 Lugoj - Deva o singura portiune are sanse reale de a fi gata pana la finalul anului, iar pe A10 Sebes - Turda o veste buna a venit marti cand Guvernul a anuntat emiterea autorizatiilor de construire pe primele doua loturi.
3.De ce spune MAI ca vrea sa interzica parcarea pe trotuar, desi textul legii abroga interdictia si nu lasa alta clara in loc / Avocat: "Ceea ce spune MAI nu este in conformitate cu realitatea juridica a textului propus" Ministerul Internelor sustine in continuare ca, prin proiectul sau de lege de modificare a Codului Rutier, isi propune sa interzica parcarea pe trotuar, potrivit explicatiilor remise HotNews.ro. MAI spune ca a abrogat singurul articol din lege care practic pana acum stabilea interdicita opririi si stationarii pe trotuar pentru a "evita interpretarea eronata a legii", insa lasa in schimb in lege prevederi care nu sunt la fel de clare, sunt de parere juristii consultati de HotNews.ro. Practic, proiectul de lege lasa posibilitatea ridicarii masinilor parcate pe trotuar, insa nu mai pastreaza in Codul Rutier un articol clar - negru pe alb - care sa stipuleze ca stationarea pe trotuar este interzisa in lipsa marcajelor sau panourilor permisive. Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti critica proiectul de lege initiat de MAI, atrage atentia ca textul propus contine numeroase lacune si cere o dezbatere publica reala cu toti factorii implicati.
4.Doua loturi din Autostrada A10 Sebes - Turda, deblocate. Autorizatiile de construire pentru 26 km de pe Loturile 1 si 3, emise de autoritati Autorizatiile de construire pentru 26 km din autostrada A10 Sebes-Turda vor fi emise de catre Compania de Drumuri si Autostrazi. Este vorba de 14 km din 17 aferenti Lotul 1 si Lotul 3 in intregime (12,5 km), a anuntat consilierul primului ministru pe probleme de infrastructura, Catalin Drula. Informatia a fost confirmata si de catre Ministerul Transporturilor care precizeaza ca ministrul Costescu a semnat ordinele necesare.
5.Una calda, alta rece de la Ministerul de Interne: Dupa publicarea Hotararii de Guvern pentru ridicarea masinilor parcate neregulamentar, Internele vor sa legalizeze parcatul pe trotuar / Vezi ce raspunde MAI Ministerul Afacerilor Interne a publicat la finalul saptamanii trecute mult asteptata Hotarare de Guvern care sa reglementeze ridicarea masinilor parcate neregulamentar, o masura binevenita mai ales in multele situatii cand autovehiculele lasate neregulamentar blocau mijloacele de transport in comun, trecerile de pietoni sau diferite zone de acces. In acelasi timp insa, ministerul condus de Petre Toba a publicat pe site si un proiect de lege prin care vrea sa modifice Codul Rutier. Una din aceste modificari este abrogarea articolului din lege care interzice oprirea si stationarea pe trotuar in lipsa unor marcaje care sa permita acest lucru, indiferent daca se lasa sau nu un metru liber.UPDATE: MAI a raspuns articolului publicat de HotNews.ro, sustinand in continuare ca Proiectul de Lege are in vedere, de fapt, interzicerea parcatului pe trotuar, desi in textul propus de autoritati tocmai INTERDICTIA de a opri si de a stationa pe trotuar este ABROGATA, nefiind introdusa vreo alta interdictie.
6.���REVIEW HTC 10 HTC 10 - lansat si in Romania in urma cu mai bine de o luna - a devenit unul din telefoanele cele mai laudate de critici si utilzatori pana acum in 2016. Desi nu vine la masa cu ceva iesit din comun, precum Samsung cu al sau Galaxy S7 rezistent la apa sau LG cu al sau model G5 modular, HTC 10 e un telefon solid si bun pe toate planurile, un pachet complet care se descurca bine in toate compartimentele cheie ale unui smartphone din ziua de azi. HotNews.ro a testat in detaliul noul HTC 10 si va propune un review cu plusurile, dar si minusurile noului model al producatorului taiwanez.
7.Pasajul de la Domnesti: Contestatiile depuse dupa finalizarea licitatiei, respinse de CNSC. Semnarea contractului depinde daca firmele contestatoare vor merge sau nu mai departe in instanta Cele doua contestatii depuse pe ultima suta de metri de catre firmele SC Drumuri ��i Poduri Gheorgheni S.R.L ��i respectiv Impresa Construzioni Giuseppe Maltauro S.P.A fata de atribuirea licitatiei de proiectare si executie a pasajului giratoriu peste Centura Capitalei la Domensti au fost respinse de catre Consiliul pentru Solutionarea COntestatiilor (CNSC). Pana la semnarea contractului, Compania de Drumuri spune ca trebuie sa astepte alte 10 zile sa vada daca cele doua firme contestatoare se vor adresa mai departe Curtii de Apel Bucuresti.
8.Descurajarea Rusiei. Ce stim pana acum despre deciziile agreate de NATO inainte de summitul de la Varsovia NATO va amplasa in Polonia si cele trei state baltice cate un batalion, in total circa 4.000 de militari in rotatie, iar Romania ar urma sa gazduiasca si sa conduca o brigada cu trupe multinationale, circa 5.000 de militari - asa au decis ministrii apararii statelor membre NATO inaintea summit-ului de la Varsovia din luna iulie. La acel eveniment Romania va merge cu proiectul sau ca NATO sa formeze o flota navala la Mare Neagra, proiect discutat cu Bulgaria si Turcia si care beneficiaza si de sustinerea SUA, insa negocierile nu s-au terminat, iar aprobarea unei astfel de masuri de catre statele membre nu este o certitudine.
9.VIDEO Imagini din drona cu autostrada A3 Gilau - Nadaselu, la vest de Cluj - Napoca. Mobilizare maxima a constructorului O noua filmare cu drona realizata si publicata de catre Asociatia Pro Infrastructura (API) surprinde avansul lucrarilor pe "ciotul" de 8,7 km de autostrada dintre Gilau si Nadaselu, la vest de Cluj - Napoca. Imaginile surprind un adevarat furnicar pe santier, constructorul mobilizandu-se puternic in zona padurii unde nu s-a lucrat deloc vreme indelungata din cauza unor blocaje birocratice. Tronsonul este planificat a fi deschis pana la finalul acestui an.
10.HARTA INTERACTIVA Cum arata votul pe lista suplimentara in judetele tarii, la mijlocul zilei electorale La mijlocul zilei electorale prezenta la urne la nivel national a ajuns la aproape 25%. In medie, circa 2,5% dintre voturi au venit pe lista suplimentara, acea lista unde sunt trecut cetatenii care au drept de resedinta in localitate, dar nu au si domiciliul acolo, cei care si-au stabilit resedinta in ultimele 45 de zile sauc ei care nu s-au regasit pe listele permanente. Ca numar de voturi "suplimentare", judete precum Dolj, Bihor, Olt, Giurgiu, Timis sau Teleorman conduc topul, in timp ce ca procent din totalul voturilor, Giurgiu, Salaj, Teleorman, Olt sau Caras-Severin sunt fruntase.
11.HARTA INTERACTIVA Prezenta la vot in fiecare oras si comuna din tara. Situatia finala de la ora 21:00 Nu mai putin de 18.320.000 de romani sunt asteptati, duminica, la alegerile. Sunt 18.616 sectii de vot in toata tara, iar Biroul Electoral Central prezinta in timp real tabelul prezentei la vot. HotNews.ro si Esri Romania va prezinta rezultatele prezentei la vot pe harta, pe toate cele peste 3.200 de unitati administrativ teritoriale din tara. Intra, da click, vezi prrezenta din fiecare oras si comuna, cum se impart alegatorii pe sexe si varste.
12.Ordinul de incepere a lucrarilor pe inca 10 km din Autostrada A3 Campia Turzii - Tg. Mures, emis de Compania de Autostrazi. Termenul de executie: 12 luni Ordinul de incepere a lucrarilor pentru circa 10,1 km intre Ungheni si Ogra, parte din autostrada A3 Campia Turzii - Ogra - Targu Mures, a fost emis anuta Compania de Autostrazi. Lotul in cauza este ultimul la care lucrarile inca nu incepusera, in timp ce lotul adiacent pana la Targu - Mures a fost reziliat in urma cu doua luni.
13.������HARTA INTERACTIVA Unde vor vota locuitorii din Bucuresti: Introdu strada pe care stai si vezi la ce sectie de vot esti arondat Alegerile locale de duminica 5 iunie vor avea loc in Bucuresti in nu mai putin de 288 de locatii - scoli, licee, camine - disersate in cele sase sectoare ale Capitalei. HotNews.ro si Esri Romania au realizat o aplicatie interactiva care permite cititorilor din Bucuresti sa localizeze usor sectia de votare unde sunt arondati, fara sa piarda vremea prin documentele scanate si puse la dispozitie de autoritati.
14.������VIDEO Cum functioneaza sistemul informatic care va monitoriza votul la alegerile locale de duminica: 18.616 tablete care vor scana CNP-urile alegatorilor Alegerile locale de duminica vor fi primele la nivel de tara in care procesul de vot va fi informatizat. In fiecare din cele peste 18.600 de sectii de votare din tara va exista cate un operator care va scana cu cate o tableta CNP-urile celor care vor sa puna stampila pe buletinele de vot. In cazul unei tentative de vot multiplu sau ilegal, sistemul va alerta atat personalul din sectia de votare, cat si politia. In plus, informatiile colectate vor fi transmise in timp real la "centru", prezenta va fi mult mai usor de raportat in ziua votului, iar rezultatele vor fi gata de publicare la doar cateva ore dupa inchiderea urnelor. Cum functioneaza sistemul informatic pus la punct de Autoritatea Electorala Permanenta, vezi in articol.
15.O singura oferta depusa pentru expertiza lucrarilor la autostrada demolata dintre Sibiu si Orastie: O asociere italo-romana vrea sa verifice lucrarile facute de italienii de la Impregilo O asociere italo-romana a depus singura oferta pentru lucrarile de expertizare tehnica a lucrarilor executate la lotul 3 din autostrada Sibiu - Orastie, celebra autostrada ce a fost inchisa si demolata partial la nici un an de la inaugurare. Valoarea estimata a contractului este de circa 400 de mii de euro si vizeaza intreg proiectul tehnic de executie si isi propune sa identifice toate neconformitatile existente si lucrarile ramase de executat. In tot acest timp, Compania de Drumuri si Autostrazi a demarat deja lucrarile in regie proprie pentru reconstructia a celor 200 de metri unde corpul autostrazii a fost excavat in intregime. Reamintim, tronsonul in cauza a fost realizat de firma italiana Impregilo, contract reziliat la inceputul anului.
16.De luni incepe montarea parapetelor pe DN1 intre Baneasa si Otopeni. Care este programul lucrarilor in zona Luni incepe executia lucrarilor de montare a separatoarelor de sens pe DN 1. Primele lucrari de montare a parapetelor vor incepe de la baza rampei podului de pe DN 1, in zona IKEA. In prima faza s-a stabilit montarea parapetelor de beton pe lucrarile de arta (pasaje), pe o lungime de aproximativ 800 m, iar lucrarile vor fi executate dupa un program in fiecare zi a saptamanii.
17.Metrorex anunta ca pana la finalul anului vor fi instalate 139 de automate de vandut cartele si ca a semnat un contract cu BCR pentru plata contactless la intrare In prezent, din cele 37 automate de vandut cartele, 28 sunt functionale, iar 9 au intrat intr-un program de reparatii care se va finaliza la sfarsitul lunii iunie din acest an, anunta Metrorex vineri, dupa ce ministrul Justitiei Raluca Pruna s-a plans pe reteaua Facebook ca nu a putut merge cu emtroul pentru ca dupa ora 22 nu mai erau deschise caseriile, iar la Piata Victoriei n-a gasit un automat. Metrorex mai anunta ca in cadrul unui contract de modernizare a 41 de statii, vor fi instalate pana la final de 2016 inca 139 de automate de vandut cartele si ca a semnat vineri un contract cu BCR pentru platile cu card in casierii, automate si direct prin modul contactless la turnicheti.
18.Parapetele de separare a sensurilor pe DN1 in zona Baneasa - Otopeni, montate incepand de luni Lucrarile de montare a separatoarelor de sens pe DN 1 vor incepe de luni, 30 mai, anunta Compania de Drumuri. Lucrarile se vor executa pe etape (tronsoane de maxim 400 m), punctele de lucru vor fi fixe pe durata unei zile de lucru si isi vor schimba pozitia, in lungul drumului, de la o zi la alta. Parapetele metalice si de beton de tip New Jersey vor fi montate pe sectorul de drum cuprins de la pasjaul subteran Baneasa si pana la capatul rampei pasajului peste Centura Bucuresti, inatrea in Otopeni.
19.HARTA INTERACTIVA Cum sta Romania la calitatea zonelor de imbaiere in sezonul estival? Doar un punct cu probleme, dar departe de media europeana cand vine vorba de o apa excelenta In sezonul estival 2015, doar 32% din locurile de imbaiere de pe zona litorala din Romania prezentau o calitate excelenta a apei, fata de media europeana de 84%, conform unui raport al Agentiei Europene a Mediului ce masoara nivelul de bacterii fecale din apa. Chiar si asa, per total, din cele 50 de puncte monitorizate, doar unul a prezentat o apa de slaba calitate, spre comparatie cu Bulgaria unde au fost raportate trei astfel de zone, dar care per total are mai multe puncte cu o calitate excelenta, 67 din 94. La nivel European, statele europene de la Mediterana au cele mai multe locuri cu o calitate slaba: Italia si Spania cu cate 95 de locuri, in timp ce Franta a raportat nu mai putin de 58.
20.Inca 16,8 km din autostrada Transilvania, intre Nadaselu si Mihaiesti, au fost contractati: 100 de mil. euro si termen de 18 luni Contractul pentru proiectarea si executia tronsonului Nadaselu - Mihaiesti (16,8 km), parte a autostrazii A3 Transilvania, a fost contractat joi de catre Compania de Autostrazi. Contractul a fost semnat cu o asociere de firme italiene condusa de Impresa Construzioni Giuseppe Maltauro SpA, are o valoare total�� de 446.127.400,01 lei f��r�� TVA (integral de la bugetul de stat) si un termen de realizare de 18 luni, primele sase fiind pentru proiectare.
21.VIDEO / FOTO Cursa pentru transportorul 8x8 al fortelor militare romane. Finlandezii de la Patria au prezentant blindatul AMV pe care vor sa-l produca intr-o fabrica din Romania Grupul finlandez "Patria", una dintre companiile intrate in cursa pentru dotarea armatei romane cu transportoare blindate 8X8, a prezentat vehicului sau blindat - Patria AMV - pe care l-ar dori produs intr-o fabrica din Romania. Decizia statului roman in cazul transportoarelor blindate e una ce va trebui luata cat de curand, iar atentia este pusa pe integrarea productiei in tara noastra, cel mai probabil la uzina din Moreni. Daca oferta grupului finlandez ar fi aleasa de statul roman, vehiculul Patria AMV ar putea fi produs in tara noastra nu doar pentru fortele nationale, ci si pentru export, iar uzina modernizata s-ar ocupa si de intretinerea noii flote de transportoare pentru urmatoarele decenii.
22.������VIDEO / FOTO Jeep-ul militar 4X4, "made-in-Romania": Cum poate ajunge Fiat-Chrysler sa produca autovehicule Jeep J8 in Uzina Mecanica Bucuresti Fiat-Chrysler este interesata de o colaborare cu autoritatile romane pentru integrarea productiei de autovehicule militare de tip Jeep J8 4X4 in actuala Uzina Mecanica de la Bucuresti, fabrica ce a construit peste 1.100 de tancuri de-a lungul timpului, dar din care ultima unitate construita a iesit de pe linie tocmai in 2009. Colaborarea vine la propunerea companiei nationale ROMARM, iar pentru a se concretiza institutiile de forta ale Ministerului Apararii ar trebui sa fie si ele de acord daca vor astfel de modele si, mai ales, cate astfel de masini pentru ca o cerere concreta sa poate fi conturata. Initial, Fiat-Chrysler ar putea doar asambla la Bucuresti modelele JEEP J8, insa daca cererea depaseste 400 de masini atunci productia diferitelor componente ar putea fi integrata in fabrica din Capitala.
23.���VIDEO ���Romania, in discutiile pentru un nou sistem antiracheta. O noua capacitate anti-aeriana dezvoltata de SUA, Germania si Italia intra pe harta Europei Romania a purtat un dialog cu dezvoltatorii unui nou sistem de aparare anti-aerian si anti-rachete cu raza scurta si medie de actiune realizat de SUA in colaborare cu Germania si Italia si care a fost gandit sa inlocuiasca sistemul de rachete Patriot. Denumit MEADS, sistemul este unul modular, ofera o protectie pe 360 de grade si poate contracara mai multe tinte simultan, iar autoritatile de la Berlin l-au ales deja sa intre in dotarea fortelor germane. In acelasi timp, Polonia si Turcia s-au aratat interesate de achizitionarea sistemului, iar alte state din centrul si estul europei, printre care si Romania, au pornit discutii si ar putea integra anumite elemente din sistem care sa colaboreze intre ele. Spre deosebire de actualul sistem antiracheta de la Deveselu - Aegis Ashore, gandit pentru rachete balistice si contracararea lor inafara atmosferei - sistemul MEADS ofera protectie fata de rachetele balistice si de croaziera, aeronavele si dronele din interiorul atmosferei ce pot fi o amenintare.
24.Fiat-Chrysler vrea un parteneriat cu industria romaneasca de aparare si Uzina Mecanica Bucuresti pentru vehiculul militar 4x4 Jeep J8 Fiat Chrysler Automobiles vrea o colaborare cu industria romaneasca de aparare in ceea ce priveste vehiculul militar 4x4 Jeep J8, anunta compania nationala ROMARM. Fabrica avuta in vedere este Uzina Mecanica Bucuresti, iar autoritatile anunta ca gama de produse par putea fi extinsa si pentru alte vehicule necesare sistemului de aparare si securitate nationala.
25.������VIDEO F-16 si Romania. Cat de "actuale" sunt avioanele ce vor ajunge in dotarea Fortelor Aeriene Romane si ce perspective sunt pentru achizitia de noi modele F-16 In septembrie in Romania vor ajunge primele sase avioane de vanatoare F-16 cumparate de statul roman de la Portugalia. In total sunt 12 avioane F-16, modernizate intre tim, aduse la zi cu specificatiile si  preg��tite s�� interac��ioneze cu modelele F-16 folosite de celelalte state NATO precum SUA si fortele sale aeriene. Lockheed Martin spune ca F-16, desi e un avion lansat in urma cu aproape 40 de ani, ramane relevant, iar noua sa versiune la care se lucreaza in prezent - F16V - e una dintre cele mai avansate de pana acum si prin care SUA vor folosi in continuare modelul pentru urmatoarele decenii. Modelul F-16V poate fi o varianta si pentru Romania care a anuntat ca doreste sa cumpere o noua transa de avioane de vanatoare, o etapa "fireasca" pentru intrarea pe viitor in programul F-35, spun reprezentantii Lockheed Martin.
26.Licitatia pentru pasajul de pe Centura la Domnesti, blocata din nou. O firma romaneasca si o asociere de companii italienesti au contestat pe ultima suta de metri atribuirea contractului Atribuirea contractului pentru Proiectarea si executia Pasajului suprateran pe DJ 602, Centura Bucuresti -  Domnesti a fost blocata dupa ce doua contestatii au fost inregistrate chiar in ultima zi a termenului legal de depunere a acestora. SC Drumuri si Poduri Gheorgheni SRL (locul 3 la licitatie) si Asocierea Impresa Construzioni Giuseppe Maltauro Spa - Itinera Spa - Expresconstruct Tys S.R.L. - Viadesign R.R.L. (locul 6 la licitatie) sunt entitatile ce au depus cele doua contestatii. Urmeaza acum inca un termen de 20 de zile pentru solutionarea contestatiilor.
27.������VIDEO / FOTO Scutul american antiracheta din Romania a devenit operational. Vezi imagini de afara si din interiorul bazei de la Deveselu La Deveselu a fost operationalizata, joi, baza militara ce asigura una din componentele scutului antiracheta gandit de Statele Unite si ce va intra in administrarea NATO. Romania a trecut, oficial, sub o umbrela de protectie impotriva oricarei amenintari cu rachete balistice cu raza scurta sau medie. Baza ce a costat SUA circa 800 de milioane de dolari adaposteste un complex radar, trei baterii unde sunt rachetele-interceptoare fara incarcatura exploziva si mai multe perimetre de securitate. Vezi imagini cu baza de la Deveselu, atat din exterior, cat si din interiorul noii facilitati care transforma Romania intr-o veriga esentiala in strategia de aparare NATO.
28.Oficiali americani: "Statele Unite nu au avut un partener mai bun decat Romania" / "Rachetele intercontinentale ale Rusiei nu pot fi tehnic contracarate de scutul antiracheta de la Deveselu. Conform tratatelor, Rusia nu ar trebui sa detina rachete balistice intermediare" "Statele Unite nu au avut un partener mai bun decat Romania", a declarat miercuri Frank Rose, asistent al secretarului de stat al SUA pentru Controlul, Verificarea si Conformitatea Armamentelor, inainte de operationalizarea efectiva a bazei de la Deveselu si a componentei din Romania a scutului antiracheta al NATO. Oficialii americani au tinut sa sublinieze de mai multe oric ca sistemul nu este indreptate impotriva Rusiei si, tehnic, nici nu ar putea face fata capacitatilor strategice si intercontinentale ale Rusiei. Frank Rose a precizat totusi Rusia nu ar trebui sa detina rachete baslitice cu raza intermediara, intre 500 si 5.500 de km, conform tratatelor in vigoare.
29.Compania de Autostrazi: Nu au fost decontate tratamente de albire a dintilor sau masaje pentru constructorul Salini - Impregilo al autostrazii Lugoj - Deva. Compania italiana a transmis initial toate documentele de plata din contabilitatea proprie, dar apoi a revenit Compania de Drumuri si Autostrazi nu a decontat tratamente de albire dinti, masaje sau rate la masini de lux in contul avansului platit constructorului Salini - Impregilo in cazul autostrazii Lugoj - Deva, Lot 2, potrivit unui comunicat al institutiei ca raspuns la informatiile aparute in presa. Potrivit CNADNR, institutia statului a semnalat companiei ca a transmis spre justificarea cheltuielilor documente si facturi ce nu pot fi acceptate, iar  asocierea italiana ar fi retrimis documentele corecte ulterior.
30.Ultimul tun al lui Gabi Oprea la Interne: O flota de coloane oficiale. Zeci de bolizi Audi cumparati prin "Doi si-un sfert" zac intr-un garaj prin care MAI blocheaza Ministerul Culturii sa construiasca o noua sala de concerte in Capitala ���In 2015, cu Gabriel Oprea stapan absolut, Ministerul Internelor trecea in administrarea Politiei Romane, condusa la acel moment chiar de catre actualul ministru Petre Toba, garajele Leonida de langa Guvern, in scopul de a dezvolta serviciul Politiei care se ocupa de escorta coloanelor oficiale. In acelasi timp, serviciul de informatii al MAI, celebra "Doi si-un sfert", lansa o achizitie majora de autovehicule care, intr-un mod mascat, a dus la cumpararea unei flote de 38 de bolizi Audi cu insemnele politiei, masini ce au ajuns chiar in posesia servicului de insotire a coloanelor oficiale. Acum, cu Oprea pe bara si anchetat penal in "afacerea" coloanelor oficiale, zecile de noi masini Audi zac in garaj, ies doar la escortat putinele coloane ce se mai formeaza sau doar la diverse evenimente de protocol. Garajele Leonida si "autospecialele" Politiei garate acolo au fost folosite, recent, de catre ministrul Petre Toba pentru a bloca eforturile Ministerului Culturii de a demara constructia unei Sali de Concerte pentru CapitalaIn contrast cu achizitiile de lux pentru escortele coloanelor oficiale, Politia Rutiera a Captialei sufera cumplit la capitolul dotare: din 36 de autovehicule cu radar, doar 10 sunt functionale!

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 12 

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri