Articole scrise de Redactia


1 - 30 din 5003 rezultate
1.VIDEO Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Na��ional��: „Acest trofeu este al nostru, este al ����rii” Zeci de mii de români au venit, miercuri sear��, pe Arena Na��ional�� unde Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon, câ��tigat sâmb��t�� în fa��a Serenei Williams.
2.Reac��ii dup�� numirea lui Geoan�� la NATO. T��riceanu: O reu��it�� pentru România / Ciamba: Sunt încrez��tor c�� va face tot posibilul pentru îmbun��t����irea securit����ii
Numirea lui Mircea Geoan�� în func��ia de adjunct al secretarului general al NATO reprezint�� o reu��it�� pentru România, spune liderul ALDE, C��lin Popescu T��riceanu.
3.UPDATE Mircea Geoan�� va fi secretar general adjunct al NATO. Anun��ul oficial f��cut de Jens Stoltenberg Fostul ministru de Externe Mircea Geoan�� a fost numit de Jens Stoltenberg ca secretar general adjunct al NATO, urmând s�� preia func��ia din luna octombrie, potrivit unui anun�� oficial al NATO. „Sunt bucuros s�� anun��numirea lui Mircea Geoan�� ca viitor secretar general adjunct al NATO”, a declarat Stoltenberg, secretarul general al Alian��ei Nord Atlantice.Geoan��: Apreciez sus��inerea politic�� ��i institu��ional�� trans-partinice de care s-a bucurat candidatura meaCe înseamn�� func��ia de adjunct al secretarului general al NATO
4.O nou�� avertizare de c��l��torie pentru românii care pleac�� în Grecia: ploi toren��iale, furtuni, vânt în rafale ��i grindin�� Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis, miercuri, o nou�� aten��ionare de c��l��torie pentru românii care se afl�� sau vor s�� mearg�� în Grecia. Pentru urm��torul interval de timp, serviciul local de meteorologie a emis o prognoz�� de vreme nefavorabil��, respectiv ploi toren��iale, furtuni, vânt în rafale ��i grindin��.
5.Reuniune a mini��trilor de Finan��e din cele mai puternice ��apte economii ale planetei, pe fondul tensiunilor provocate de taxarea gigan��ilor din domeniul internetului Mini��trii de Finan��e din grupul statelor puternic industrializate (G7) se vor reuni miercuri ��i joi în apropierea Parisului, pe fondul tensiunilor franco-americane provocate de taxarea gigan��ilor din domeniul Internetului, dar ��i pentru a vorbi despre proiectul de moned�� virtual�� Libra al Facebook, scrie Agerpres, citând AFP.
6.Simona Halep î��i prezint�� ast��zi trofeul de la Wimbledon, pe Arena Na��ional�� Simona Halep le va prezenta ast��zi românilor trofeul de la Wimbledon câ��tigat sâmb��t�� în fa��a Serenei Williams, într-un eveniment care va începe la ora 19.00.
7.Apicultorii din Harghita spun c�� se confrunt�� cu un dezastru, produc��ia de miere fiind foarte mic�� din cauza vremii Apicultorii din Harghita spun c�� se confrunt�� cu o situa��ie dezastruoas��, produc��ia de miere fiind foarte mic��, din cauza condi��iilor meteo, situa��ie în care ar avea nevoie de sprijin din partea statului.
8.VIDEO D��ncil��, în Parlamentul European: Prin exercitarea Pre��edin��iei Consiliului UE România a ar��tat legitimitatea dorin��ei de a încheia MCV - UPDATE Premierul Viorica D��ncil�� a sus��inut mar��i în plenul Parlamentului European c�� prin exercitarea Pre��edin��iei Consiliului Uniunii Europene România a confirmat statutul de membru cu drepturi depline, ceea ce a ar��tat legitimitatea dorin��ei de a încheia Mecanismul de Cooperare ��i Verificare.
9.Elevii români, primii la medalii la Olimpiada Interna��ional�� Pluridisciplinar�� Tuymaada - Yaku��ia Echipa României a ob��inut opt premii ��i locul I în clasamentul pe medalii la Olimpiada Interna��ional�� Pluridisciplinar�� Tuymaada - Yaku��ia (2019). Membrii lotului olimpic al României au cucerit opt premii (trei medalii de aur dintre care una cu punctaj maxim, patru medalii de argint ��i o medalie de bronz) la a XXVI-a edi��ie a Olimpiadei Interna��ionale Pluridisciplinare Tuymaada - Yaku��ia, desf����urat�� în perioada 8 - 14 iulie, în Yakutsk (Republica Saha/Federa��ia Rus��).
10.Lotul României a ob��inut 5 medalii la Olimpiada Interna��ional�� de la Tel Aviv Lotul României a ob��inut patru medalii de argint ��i o medalie de bronz la Olimpiada Interna��ional�� de Fizic�� (IPhO), edi��ia a 50-a, care s-a desf����urat la Tel Aviv (Israel) în perioada 7 - 15 iulie, informeaz�� un comunicat al Ministerului Educa��iei Na��ionale.
11.Studen��ii cer Guvernului s�� nu le limiteze drepturile privind transportul gratuit ��i acordarea burselor Alian��a Na��ional�� a Organiza��iilor Studen��e��ti din România (ANOSR) solicit�� coali��iei de la guvernare oprirea tuturor demersurilor prin care se limiteaz�� drepturile studen��ilor privind transportul gratuit cu trenul ��i acordarea burselor.
12.Un nou caz în care un adolescent este b��tut crunt de un alt copil. Scenele au fost filmate de fratele agresorului Poli��i��tii ar��deni au început o anchet�� dup�� ce pe Facebook au fost postate imagini cu un adolescent de 15 ani care este b��tut crunt de un alt b��iat, fiind lovit cu pumnii ��i picioarele. Scenele au fost filmate de c��tre fratele agresorului.
13.Viorica D��ncil�� merge ast��zi la Strasbourg ��i va avea o interven��ie în plenul Parlamentului European Premierul Viorica D��ncil�� merge ast��zi la Strasbourg, unde ar urma s�� aib�� o întrevedere cu noul pre��edinte al Parlamentului European, David-Maria Sassoli, ��i s�� aib�� o interven��ie în plenul PE.
14.Digisport: Ce au putut s�� scrie englezii, dup�� succesul fantastic al Simonei Halep. Cititorii au reac��ionat: “Ru��inos!” / “Sunt dezgust��tori!” Presa interna��ional�� a fost la picioarele sportivei noastre, dup�� succesul uria�� de la All England Club, iar jurnali��tii englezi au scos în eviden���� ��i sacrificiile f��cute de Simona Halep în cariera sa.
15.Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Malaxa, judecat pentru delapidarea a 9 milioane de lei, este balneolog la spitalul din Jibou Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Malaxa, judecat pentru delapidare ��i luare de mit�� (este acuzat de delapidarea a 9 milioane de lei din banii spitalului pe care l-a condus), a ajuns balneolog la Spitalul Or����enesc Jibou, jude��ul S��laj, scrie Ziarul de S��laj.
16.Vremea se va înc��lzi semnificativ. Cum va fi vremea în urm��toarele dou�� s��pt��mâni Vremea se va înc��lzi semnificativ în urm��toarele zile, astfel încât temperaturile maxime vor ajunge de la 21-24 de grade la 30-33 de grade, în majoritatea zonelor ����rii. Nu vor lipsi îns�� nici ploile, potrivit prognozei pentru urm��toarele dou�� s��pt��mâni.
17.Admitere liceu 2019. Au început înscrierile pentru admiterea la liceu/ Calendarul etapei a doua a admiterii la liceu Admitere liceu 2019. Ast��zi, au început înscrierile pentru admiterea la liceu. Elevii,înso��i��i de p��rin��ii lor, merg la liceele unde au fost admi��i în urma repartiz��rii din 12 iulie. Ministerul Educa��iei Na��ionale a publicat listele cu ierarhia la nivel jude��ean ��i din Capital�� pentru absolven��ii clasei a VIII-a care au sus��inut Evaluarea Na��ional��. Înscriere se vor face timp de patru zile, conform calendarului anun��at de Edu.ro admitere liceu 2019.
18.Digisport: ”Sunt Simona ��i Radu împreun��?” Anun��ul f��cut de The Sun: ce le-au spus cei doi prietenilor Englezii de la The Sun au lansat o ipotez�� nea��teptat�� legat�� de via��a personal�� a campioanei de la Wimbledon, Simona Halep. Britanicii se întreab�� dac�� Radu Marian Barbu este iubitul secret al sportivei noastre. ”Sunt Simona ��i Radu împreun��?”, e titlul articolului.
19.Bogdan Licu, la sec��ia de anchetare a magistra��ilor: Vreau s�� aflu motiva��ia pentru care i s-a re��inut pa��aportul Sorinei Procurorul general Bogdan Licu s-a prezentat, luni, la Sec��ia de investigare a infrac��iunilor din justi��ie, declarând c�� a venit s�� i se spun�� care sunt motivele pentru care procurorii au re��inut pa��aportul Sorinei, feti��a de 8 ani din Baia de Aram��, luat�� pentru a fi dus�� familiei adoptive.
20.Chirica, despre candidatul PSD la preziden��iale: Poate fi adus ��i Einstein îmbr��cat în fust��, rezultatul este acela��i Primarul Ia��ului, Mihai Chirica, nu crede c�� Viorica D��ncil�� sau Gabriela Firea ar putea câ��tiga alegerile preziden��iale pentru PSD. "Poate s�� îl aduc�� PSD candidat ��i pe Einstein, s�� îl îmbrace în fust��, cu ce se dore��te, ��i discu��ia va fi aceea��i”, a declarat Chirica pentru Mediafax.
21.Rezultate finale BAC 2019, dup�� contesta��ii, pe edu.ro. Notele la bacalaureat, jude�� cu jude��. HART�� Rezultate finale BAC 2019. Ministerul Educa��iei a publicat, vineri, rezultatele finale la bacalaureat 2019, dup�� contesta��ii. În total, dup�� afi��area notelor la BAC 2019 au fost depuse la nivel na��ional 48.000 de contesta��ii, pentru toate cele trei probe scrise de la bacalaureat, arat�� statistica primit�� de la inspectoratele ��colare. HotNews.ro v�� prezint�� rezultatele finale de la bacalaureat 2019, publicate pe bacalaureat.edu.ro.BAC 2019: Rata final�� de promovare, dup�� contesta��ii - 69,1% / 75,5% dintre candida��ii din promo��ia curent�� au trecut examenul
22.Mele��canu: Românul r��nit în Grecia va fi externat vineri; se a��teapt�� eliberarea certificatului de deces în cazul so��iei ��i copilului Românul aflat în vacan���� cu familia în Halkidiki ��i care a fost r��nit în urma furtunii de miercuri noapte va fi externat vineri, a declarat ministrul de Externe, Teodor Mele��canu. So��ia ��i copilul b��rbatului ��i-au pierdut via��a dup�� ce acoperi��ul unui restaurant din Nea Plagia s-a pr��bu��it din cauza vântului puternic.
23.Valea Prahovei a început s�� se aglomereze. Circula��ie bar�� la bar�� pe sensul spre munte Valea Prahovei a început deja s�� se aglomereze de la orele prânzului, pe sensul spre munte, unde s-au format coloane de ma��ini, anun���� Centrul Infotrafic al Poli��iei Române.
24.Atac cibernetic asupra unui trader japonez de criptomonede. Prejudiciu de 32 de milioane de dolari Compania japonez�� de tranzac��ionare a criptomonedelor Bitpoint ��i-a suspendat activitatea dup�� ce în urma unui atac cibernetic a pierdut monede virtuale în valoare de 32 de milioane de dolari, scrie Mediafax, citând Bloomberg.
25.Trump critic�� dur Bitcoin ��i Libra: Activele virtuale nereglementate pot facilita comportamentul ilegal, inclusiv traficul de droguri Pre��edintele american Donald Trump a criticat dur Bitcoin, Libra, lansat�� de Facebook, ��i alte criptomonede, cerând ca emiten��ii acestor monede virtuale s�� se supun�� reglement��rilor bancare din SUA ��i de la nivel interna��ional dac�� vor s�� "devin�� o banc��".
26.Bulgaria confirm�� noi cazuri de pest�� porcin�� african�� la grani��a cu România Agen��ia pentru Siguran��a Alimentelor din Bulgaria (BFSA) a confirmat noi cazuri de pest�� porcin�� african�� la un porc mistre�� ��i la un porc crescut într-o gospod��rie din ora��ul Belene, la grani��a cu România, scrie Agerpres, citând BTA ��i Reuters.
27.VIDEO Un alt caz de violen���� între copii, la Cugir: B��iat de 13 ani, b��tut crunt. Agresorul, un adolescent de 16 ani, a fost re��inut Un adolescent de 16 ani a fost re��inut de poli��i��ti, dup�� ce a b��tut crunt un copil de 13 ani, la Cugir. Imaginile, în care se vede cum b��iatul mai mic este lovit cu pumnii ��i cu picioarele, au fost publicate pe Facebook joi, la o zi de la cazul celuilalt b��ie��el din Cugir lovit cu s��lb��ticie de al��i copii.
28.Primarul Slatinei, Emil Mo��: În loc de experimente ��i încerc��ri, s�� maximiz��m cea mai bun�� variant��, Gabriela Firea Primarul Slatinei, pesedisul Emil Mo�� consider�� c�� PSD nu trebuie s�� mai piard�� timpul cu „experimente ��i încerc��ri”, ci s�� maximizeze cea mai bun�� variant��, care este, în opinia sa, Gabriela Firea. „S�� o convingem s�� candideze”, spune liderul organiza��iei municipale PSD Slatina.
29.Procurorii cer închisoare pe via���� pentru celebrul traficant de droguri ''El Chapo'': Sunt dovezi zdrobitoare Procurorii au cerut închisoare pe via���� pentru interlopul mexican Joaquin "El Chapo" Guzman, liderul cartelului de droguri Sinaloa, care ar fi responsabil de importarea sau de încercarea de a importa cel pu��in 1.400 de tone de cocain�� ��i heroin��, scrie Agerpres, citând AFP.
30.Digisport: ”B��bu��a aia... mai are ��i kilogramele pe care le are”. ��iriac, noi declara��ii nea��teptate la adresa Serenei Williams Simona Halep ��i Serena Williams se pot duela în finala de la Wimbledon 2019, dac�� vor trece în semifinalele de azi de Svitolina, respectiv Strycova. Ion ��iriac a analizat o eventual�� lupt�� dintre cele dou��, în ultimul act de la All England Club.

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 167 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version