Articole scrise de Redactia


1 - 30 din 111 rezultate
1.Jurnal de dare in plata. Episodul III: Banca a contestat atat notificarea, cat si taxa de timbru de 100 lei. Vestea buna: Unele banci incep sa accepte darea in plata Vreti sa aflati ce s-a mai intamplat cu dosarul meu de dare in plata? Eu am ghinion, dar altii nu. Avocatul meu a trimis pana acum peste 80 de notificari de dare in plata si are deja 7 cereri de dare in plata acceptate de catre doua banci: Raiffeisen si BCR. La mine, situatia e usor amuzanta. Banca ne-a contestat notificarea, ne-a raportat la Biroul de Credit si in plus a intrat in proces si cu Judecatoria pentru ca nu a vrut sa plateasca o taxa de timbru de 100 de lei. Banca a pierdut acest proces si are termen sa plateasca taxa de timbru. Dupa ce se solutioneaza problema, o sa fim citati si o sa se dea drumul la dosar.Nota: Acesta este un caz real. Va voi tine la curent cu tot ceea ce mi se intampla in acest proces de dare in plata.
2.���FOTOGALERIE Canicula In aceast�� s��pt��man�� astept��m imagini cu destinatii de vacanta la mare. Pentru provocarea "Destinatii de vacanta: La mare in Romania" va astept��m fotografiile pana miercuri, 6 iulie 2016, inclusiv. Intre timp, puteti vedea fotogaleria Canicula.
3.Marea Britanie a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana. Lira sterlina se prabuseste la cel mai mic nivel din 1985. Voci din Franta si Olanda cer referendum si in aceste tari Joi a avut loc in Marea Britanie referendumul decisiv pentru soarta tarii, dar si pentru soarta UE: britanicii voteaza daca raman sau nu in UE. Pe buletinele de vot, cetatenii britanici trebuie sa raspunda la intrebarea: "Ar trebui ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana sau sa paraseasca UE?". Primul ranspuns pentru care pot opta britanicii este "sa ramana in UE", iar cel de al doilea "sa paraseasca UE". Ultimul sondaj arata un avans de doua puncte (51% fata de 49%) al taberei IN.
4.FOTOGALERIE Aventura In aceast�� s��pt��man�� astept��m imagini despre canicula Pentru provocarea "Canicula'' va astept��m fotografiile pana miercuri, 22 iunie 2016, inclusiv. Intre timp, puteti vedea fotogaleria ''Aventura''.
5.TTIP: Kate Kalutkiewicz/Misiunea SUA la UE a discutat online despre pozitia americana in negocierile pentru acordul de liber schimb cu Uniunea Europeana Negocierile dintre UE si SUA pentru un acord de liber schimb dureaza deja de cativa ani si se confrunta, in continuare, nu numeroase obstacole, in timp ce presiunea pentru o incheiere rapida creste. Care e pozitia americana in aceste tratative? Unde sunt, in acest moment, principalele neintelegeri? Ce se intampla cu prevederile criticate de societatea civila? Kate Kalutkiewicz, Senior Trade Representative al Misiunii SUA la Uniunea Europeana, a discutat online despre stadiul negocierilor TTIP.Intalnirea online s-a incheiat
6.FOTOGALERIE Gradini In aceast�� s��pt��man�� astept��m imagini cu aventuri. Pentru provocarea "Aventura" va astept��m fotografiile pana miercuri, 8 iunie 2016, inclusiv. Intre timp, puteti vedea fotogaleria Gradini.
7.Jurnal de dare in plata. Episodul II: De ce bancile anunta atat de putine notificari si cat m-a costat pana acum Bancile nu au nici un interes sa anunte cate notificari au primit cu adevarat, procedura in sine dureaza si oamenii se tem inca sa faca acest pas pentru ca nu stiu care vor fi in final costurile. In cazul meu, al unui client cu ratele la zi, fara complicatii sau garantii suplimentare constituite, au trecut fix doua saptamani de cand am inceput procedura darii in plata. Avocatul ne-a trimis pe email, vineri, 27 mai, confirmarea notificarii transmise prin executor judecatoresc. Va voi relata in cele ce urmeaza, de ce a durat atat, ce acte am depus la dosar, cat am cheltuit pana acum si ce costuri estimez ca voi avea in continuare. Dar mai intai, un raspuns la comentariile de la primul episod al acestui jurnal.Nota: Acesta este al doilea episod. Faptele sunt reale. Va voi tine la curent cu fiecare pas pe care il fac in procesul de dare in plata.
8.���FOTOGALERIE Feminin si masculin In aceast�� s��pt��man�� astept��m imagini cu gradini. Pentru provocarea "Gradini" va astept��m fotografiile pana miercuri, 1 iunie 2016, inclusiv. Intre timp, puteti vedea fotogaleria Feminin si masculin.
9.Ministerul Sanatatii: Sindromul Hemolitic-Uremic al copiilor din Arges nu are nicio legatura medicala cu vaccinarea Ministerul Sanatatii precizeaza intr-un comunicat de presa explicatiile stiintifice care arata ca nu exista nicio legatura intre vaccinari si imbolnavirea copiilor din judetul Arges. Comunicatul vine in contextul unui raport publicat de Corpul de Control a Guvernului si citat de anumite zone media ca si cand s-ar suspecta o legatura cauzala intre vaccinari si cazurile respective. “Este regretabil ca asocierea in spatiul public a unor teme independente dintr-un raport de control risca sa puna in pericol campanii de vaccinare necesare pentru evitarea reaparitiei unor fenomene epidemice in Romania”, se mai precizeaza in comunicatul Ministerului Sanatatii.
10.Jurnal de dare in plata. Episodul 1: Cum am ajuns sa notific banca Game. Set. Match. Am pierdut lupta cu banca. Vineri, de mana cu sotia mea, am mers la avocat si am semnat dosarul de dare in plata a locuintei, asa cum, in urma cu 8 ani, semnam impreuna un credit pe 35 de ani de peste 145.000 de franci elvetieni pentru un apartament de 50 mp cu doua camere intr-un bloc vechi din Bucuresti. Eram mai tineri, joburi stabile, ne crescusera salariile, voiam un copil. Banca ne spunea ca francul a fost stabil in ultimii 10 ani, 'analistii' prevesteau noi cresteri la pretul locuintelor. Am gresit. Nu am banuit o secunda ce va urma.Nota: Acesta este primul episod. Faptele sunt reale. Va voi tine la curent cu fiecare pas pe care il fac in procesul de dare in plata.
11.���FOTOGALERIE Alb si negru In aceast�� s��pt��man�� astept��m imagini despre feminin si masculin. Pentru provocarea "Feminin si masculin" va astept��m fotografiile pana miercuri, 25 mai 2016, inclusiv. Intre timp, puteti vedea fotogaleria "Alb si negru"
12.Surse: Vlad Voiculescu, fondatorul Retelei Citostaticelor, luat in calcul pentru mandatul de ministru al Sanatatii Surse guvernamentale afirma pentru HotNews.ro ca Vlad Voiculescu, fondatorul Retelei Citostaticelor si vicepresedintele uneia dintre cele mai mari organizatii europene de pacienti (European Cancer Patient Coalition), este luat in calcul de premierul Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Sanatatii.
13.VIDEO Anevrisme cerebrale rupte, operate în sistemul Medlife dup�� protocoalele marilor clinici din Europa In ultimii ani a crescut complexitatea cazurilor chirurgicale abordate de echipele multidisciplinare ale operatorului privat Medlife. Divizia de neurochirurgie se mandreste cu faptul ca rezolva, prin embolizari si inchideri, anevrismele cerebrale complicate dupa protocoalele marilor clinici universitare de la nivel european. Dr. Ovidiu Vasile, director medical Medlife, a oferit mai multe detalii recent, la a doua editie a Conferintei Nationale Medlife.
14.���FOTOGALERIE Drumuri si poduri In aceast�� s��pt��man�� astept��m imagini cu alb si negru. Pentru provocarea "Alb si negru" va astept��m fotografiile pana miercuri, 18 mai 2016, inclusiv. Intre timp, puteti vedea fotogaleria "Drumuri si poduri"
15.VIDEO Piramida inversat�� în monitorizarea sarcinilor la Medlife Monitorizarea sarcinilor, inclusiv a sarcinilor la risc, nu e niciodata abordata lejer in cadrul Medlife, ci cuprinde o serie de testari, evaluari si masuri de precautie, menite sa asigure toti pasii necesari pentru sanatatea mamei si fatului. Dr. Caliopia Gavril Parfene, medic primar obstetrica-ginecologie, ne-a explicat, cu prilejul Conferintei Nationale Medlife, ce rol joaca principiul piramidei inversate in monitorizarea sarcinilor si ce ofera in prezent operatorul privat din perspectiva medicinii materno-fetale.
16.���FOTOGALERIE Locuri inedite de vacanta In aceast�� s��pt��man�� astept��m imagini cu drumuri si poduri. Pentru provocarea "Drumuri si poduri" va astept��m fotografiile pana miercuri, 11 mai 2016, inclusiv. Intre timp, puteti vedea fotogaleria "Locuri inedite de vacanta"
17.VIDEO Premiere în anestezie ��i terapie intensiv�� la MedLife La MedLife se face inca de acum trei ani awake anesthesia pentru anumite tipuri de tumori cerebrale. Este unul dintre motivele de mandrie ale anestezistilor care lucreaza pentru operatorul privat, dupa cum ne-a explicat dr. Rely Manolescu, medic primar ATI, cu prilejul celei de-a doua editii a Conferintei Nationale MedLife, organizata in aprilie la Bucuresti.
18.���FOTOGALERIE Traditii si obiceiuri de Paste In aceast�� s��pt��man�� astept��m imagini cu locuri inedite de vacanta. Pentru provocarea "Locuri inedite de vacanta" va astept��m fotografiile pana miercuri, 4 mai 2016, inclusiv. Intre timp, puteti vedea fotogaleria "Traditii si obiceiuri de Paste".
19.VIDEO Un centru dedicat chirurgiei epilepsiei, in planurile neurochirurgilor MedLife In curand, in cadrul MedLife va functiona un centru special, dedicat chirurgiei epilepsiei. Cu sprijinul medicului neurolog Ioana Mandruta, expert in epilepsie (Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti), neurochirurgii MedLife vor efectua in curand toate interventiile chirurgicale dedicate tratamentului epilepsiei, dupa cele mai noi standarde si ghiduri. Detalii despre acest proiect si nu numai ne-a furnizat dr. Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, in cadrul editiei a doua a Conferintei Nationale MedLife, recent desfasurata la Bucuresti.
20.���FOTOGALERIE Lemn si spatii mici In aceast�� s��pt��man�� astept��m imagini despre traditii si obiceiuri de Paste. Pentru provocarea "Traditii si obiceiuri de Paste" va astept��m fotografiile pana miercuri, 27 aprilie 2016, inclusiv. Intre timp, puteti vedea fotogaleria "Lemn si spatii mici".
21.���FOTOGALERIE Cu bicicleta In aceast�� s��pt��man�� astept��m imagini cu lemn si spatii mici. :) Pentru provocarea "Lemn si spatii mici" va astept��m fotografiile pana miercuri, 20 aprilie 2016, inclusiv. Intre timp, puteti vedea fotogaleria cu bucuria de a pedala.
22.FOTOGALERIE Culorile primaverii In aceast�� s��pt��man�� astept��m imagini cu si de pe bicicleta. :) Pentru provocarea "Cu bicicleta" va astept��m fotografiile pana miercuri, 13 aprilie 2016, inclusiv. Intre timp, puteti vedea fotogaleria spectaculoasa de primavara.
23.���Provocarea saptamanii: Culorile primaverii In aceast�� s��pt��man�� astept��m imagini de primavara Pentru provocarea "Culorile primaverii" va astept��m fotografiile pana miercuri, 6 aprilie 2016, inclusiv.
24.VIDEO Tehnici moderne in chirurgia tiroidiana. Monitorizarea nervului recurent: beneficii si mod de functionare Tehnicile moderne implica tiroidectomia mini invaziva care poate fi video asistata sau mai nou, in ultimii 9-10 ani, cea robotica prin multiple aborduri, iar una dintre tehnicile care pe noi chirurgii endocrini ne ajuta foarte mult este monitorizarea nervului recurent in timpul operatiei pentru tiroida.
25.Tehnici moderne in chirurgia endocrina. Ce afectiuni endocrine necesita interventii chirurgicale? Dr. Titus Cvasciuc a discutat online cu cititorii Ce afectiuni endocrine necesita interventii chirurgicale si care sunt pasii de urmat? Care sunt tehnicile moderne folosite in chirurgia endocrina? Titus Cvasciuc, medic specialist chirurgia tiroidei, a discutat online cu cititorii, miercuri, de la ora 13.00.Intreaba medicul pe MedLive.ro
26.VIDEO Cum depistam un ficat cu probleme? Dr. Teohari Marinescu: Alcoolul pare sa fie cauza cea mai frecventa a imbolnavirii ficatului Probleme la ficat pot deveni extrem de periculoase, mai ales ca in multe cazuri acesta nu prezinta simptome. Ciroza, hepatitele B si C, dar si cancerul hepatic trebuie depistate din timp si tratate cu maxima seriozitate. Dr. Teohari Marinescu, medic primar endoscopie gastroenterologie si hepatologie, a vorbit despre riscurile alcoolului, despre cele mai grave boli si tratamentul acestora, dar si despre consecintele nerespectarii regimului in cazul persoanelor ce prezinta afectiuni ale ficatului. “Steatoza este o prima etapa in aparitia bolii alcoolice de ficat, iar intr-o etapa ulterioara daca pacientul continua, in ciuda avertismentelor, sa consume alcool apare etapa urmatoare, care se cheama “steatohepatita” si care se traduce prin afectarea probelor hepatice”, precizeaza Dr. Teohari Marinescu.
27.Klaus Iohannis, operatiune de umanizare prin decorarea unor cunoscuti artisti. Antena 3, trei emisiuni dedicate evenimentului Klaus Iohannis a revenit marti in atentia publica dupa o lunga serie de declaratii si pozitionari controversate printr-o operatiune de PR care i-a adus o supra-expunere mediatica. Presedintele i-a decorat pe Florin Piersic, Stela Popescu si formatia Cargo, iar Antena 3 si Realitatea TV au dedicat spatii largi evenimentului. De remarcat apropierea tot mai puternica a postului lui Voiculescu de Iohannis. Antena 3 a dedicat evenimentului portiuni consistente din 3 emisiuni: cele moderate de vedetele postului - Dana Grecu, Razvan Dumitrescu si Mihai Gadea.
28.UPDATE Ajutati un copil campion: Alina are nevoie de o sponsorizare pentru a participa la concursurile din aceasta primavara Alina Adriana Corbeanu, 14 ani, legitimata Federatia Romana de Judo, se antreneaza la Clubul Metrorex. In 2015 a luat argintul la Campionatul National De Judo U16 si aurul in Croatia, la Balcaniada de Judo. Are nevoie de sustinere financiara pentru: deplasari, cantonamente, echipament, documente (pasaport, declaratii notariale). Pana acum nu a avut un sponsor oficial, desi antrenorul ei a tot cautat. Cheltuielile au fost impartite intre mama, Asociatia "Casa Sperantei", antrenor, dar aceste sume (100-200 lei / deplasare, bani pentru taxele de pasaport) sunt prea mici. Din lipsa banilor, au fost si concursuri la care nu a participat, desi era calificata.UPDATE Cu ajutorul dvs. Alina a obtinut sumele necesare pentru a isi continua visul. Va multumim!
29.VIDEO Pro si contra celui mai mare acord comercial din istorie: dezbatere TTIP organizata de Ambasada Marii Britanii Ambasada Marii Britanii a organizat marti, o dezbatere in care oficiali si parlamentari romani, reprezentanti ai sindicatelor si mediului de afaceri, precum si ONG-uri de-o parte si de alta a baricadei TTIP s-au alaturat oficialilor britanici, americani si din cadrul Comisiei Europene in a raspunde intrebarilor voastre despre TTIP, cel mai mare acord comercial din istoria omenirii.
30.Anunt umanitar: Ajutor pentru viata unui baietel cu leucemie acuta limfoblastica cu celule B mature Cristian Andrei Rinder de 3 ani, din Iasi, a fost diagnosticat in iulie 2015 cu limfom Burkitt de gradul IV (leucemie acuta limfoblastica cu celule B mature). A facut chimioterapie la Spitalul de copii Sf. Maria, Iasi. A fost transferat la Timisoara pentru a continua tratamentul, insa boala tot a progresat. Doctorii din Timisoara au spus ca au epuizat toate tipurile de tratament disponibile in Romania. Parintii au cautat in strainatate un studiu clinic cu medicamente experimentale. Au primit un raspuns din Brno, Cehia, unde exista un studiu disponibil, dar e nevoie de 80.000 de euro pentru 4 luni de tratament. UPDATE 5 - 9 februarie: Saptamana trecuta (joi), Cristi a facut o noua tomografie care a aratat ca ultima cura de chemioterapie facuta la Timisoara a avut ca efect o oprire din evolutie a cancerului si chiar o remisie partiala a tumorilor. Ca urmare, se va incerca repetarea curei si acolo la Brno.

1 2 3 4 

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică