Articole scrise de Raluca Pantazi


1 - 30 din 2057 rezultate
1.Mircea Dumitru, rectorul Universității din București: Ideea că am returnat 900 de locuri pentru că nu am fost capabili să le redistribuim este o invitație din partea ministrului Educației să încălcăm legea Este ilegal ca o universitate să transfere locurile rămase libere la buget către studenții aflați pe locurile cu taxă, a declarat rectorul Universității din București. Afirmația vine la o zi după ce ministrul Valentin Popa a spus că peste de 900 de locuri bugetate nu sunt folosite de Universitate, după ce studenții de pe aceste locuri au abandonat cursurile sau au fost exmatriculați, deși instituția are “destui studenți cu taxă care le-ar putea ocupa”. În replică, Mircea Dumitru afirmă că “este o invitație din partea domnului ministru la a încălca legea”.
2.Remus Pricopie, rectorul SNSPA: Realocarea cifrelor către universități după admiterea din septembrie este neserioasă. Candidații vor să știe pe ce locuri dau admitere înainte de examen Remus Pricopie, rectorul SNSPA, califică drept neserioasă decizia ministrului Educației de a face realocări ale cifrelor de școlarizare după admiterea din septembrie, “pentru simplul motiv că un candidat dorește să știe pe ce locuri candidează înainte de examenul de admitere”. “În lipsa unui răspuns din partea Ministerului / Guvernului, trebuie să ne alăturăm demersului Universității din Bucureşti de a ataca în instanță această decizie irațională a ministrului Popa”, susține fostul ministru Pricopie.
3.Funeriu le propune universităților să semneze un “Decalog” prin care să-și afirme toleranța zero la plagiat, incompatibilități și hărțuire sexuală Fostul ministru al Educației Daniel Funeriu le propune universităților un decalog, a cărui respectare să aducă încrederea în instituțiile de învățământ superior măcinate astăzi de lupte pe mize financiare. Toleranţă zero la plagiat, reintroducerea incompatibilităților funcție politică executivă-funcție de conducere universitară, campanie împotriva “prădătorilor” sexuali din universități - sunt primele obiective propuse de Funeriu.
4.Inspectorul școlar din Argeș: Nu am pârghie în cazul fetiței de 3 ani pusă să se dea peste cap în fața premierului. Copilul meu a participat anii trecuți și am fost mândru / Am avut onoarea ca un prim-ministru să asiste la paradă Fetița de 3 ani care a fost pusă de profesoară să facă o tumbă, pe ciment, în fața premierului Dăncilă face parte dintr-un club sportiv privat, “eventual afiliat la federația română de gimnastică”, a declarat pentru HotNews.ro inspectorul școlar general din Argeș. “Dacă aș avea o pârghie… cred că ar fi cumva cercetată disciplinar”, a afirmat Tudosoiu Dumitru, care a precizat în repetate rânduri că presa politizează evenimentul. Oficialul a explicat că Simfonia lalelelor se organizează de 41 de ani, de către Primărie în parteneriar cu Inspectoratul școlar și că anul acesta a primit pentru prima dată sesizări din partea părinților. “Copilul meu a participat, nu anul acesta, pentru că a fost ușor răcit, ci anul trecut, fiind clasă pregătitoare, și acum 2 ani, fiind grupa mare de grădiniță. Copilul meu a participat și eu m-am simțit tare mândru sa îl văd că are flori în mână și că este frumos îmbrăcat” - a declarat pentru HotNews.ro inspectorul școlar general din Argeș.
5.Cine și cu ce a greșit în afacerea locuri în universități? Trei răspunsuri de la președintele rectorilor, un fost ministru și liderul studenților / Plus: Alocările vor fi modificate Distribuirea locurilor bugetate de la stat către universități va fi modificată, a declarat pentru HotNews.ro președintele Consiliului Rectorilor. Sorin Cîmpeanu a detaliat trei modalități de schimbare a alocărilor și a adăugat că aceste corecții “se pot face absolut oricând”, “în măsura în care există dialog”. Cine și ce a greșit în scandalul tăierii de locuri finanțate de stat în doar 5 universități dintr-un total de 56, pe toate ciclurile de studii? Ministrul “justifică alocări proaste, din pix, pe baza unor raționamente juste, de tipul ‘dăm bani la domeniile tehnice şi medicină, luând de la producătorii de vorbe’”, a avertizat Daniel Funeriu, fost ministru al Educației. Liderul studenților de la ANOSR acuză și “ipocrizia” rectorilor care “blamează Ministerul, dar care au avut funcții de conducere în Minister” și nu au ierarhizat studiile doctorale pentru ca astăzi să vedem pe ce se duc banii.  Vezi în articol cum se pot modifica cifrele, cine sunt vinovații și care sunt repercusiunile văzute de studenți
6.Alegeri Academia Română Bogdan Simionescu, Victor Spinei, Răzvan Theodorescu și Victor Voicu au fost aleși vicepresedinți ai Academiei Membrii Academiei Române și-au ales vineri, prin vot secret, vicepreședinții. În funcții au fost aleși Bogdan Simionescu - doctor în științe chimice, Victor Spinei - istoric și arheolog care a criticat dur Institutul Levantului al lui Constantinescu, Răzvan Theodorescu - istoric, fost senator PSD și ministru al Culturii în Guvernul Năstase, și Victor Voicu - medic farmacolog, consilier prezidențial când Crin Antonescu a deținut interimar funcția de președinte și acuzat că în 2004, dintr-o funcție de conducere la Agenția Medicamentului, ar fi favorizat firma soției sale.
7.Universitatea “Petru Maior” din Tîrgu Mureș fuzionează cu Universitatea de Medicină: Principiul o universitate într-un oraș este internațional, ne poziționează într-o categorie de universități cu relevanță Universitatea “Petru Maior” din Tîrgu Mureș va intra în componența Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș. Senatele celor două instituții au decis pe 18 aprilie să fuzioneze, prin absorbție. “Principiul o universitate într-un oraș este un principiu internațional. Există un număr însemnat de exemple în Franța, Ungaria, Germania”, a declarat pentru HotNews.ro rectorul Universității “Petru Maior”. Decizia este contestată, însă, de UDMR, care susține că este "o încercare de a diminua rolul şi calitatea actului educaţional maghiar din România".
8.Patru universități, în grevă japoneză după reducerea de locuri bugetate: și studenții de la Iași și Cluj cer reanalizarea locurilor Studenții Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași au anunțat că au intrat în grevă japoneză, timp de două zile, şi îi cer Ministerului Educaţiei să analizeze din nou distribuirea locurilor bugetate pentru anul universitar 2018-2019. Anterior, aceeași formă de protest a fost anunțată de studenţii Universităţii de Vest din Timişoara, de conducerea Universităţii din Bucureşti și de studenții de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
9.Reacția Hertei Muller, după ce a fost suspendată din Uniunea Scriitorilor: Glumiți? Nu știam că fac parte din Uniunea Scriitorilor Herta Muller spune că suspendarea sa din Uniunea Scriitorilor este un "teatru absurd". Într-un răspuns la întrebările HotNews.ro, scriitoarea laureată cu premiul Nobel pentru Literatură afirmă următoarele: ”Glumiți? Nu știam că fac parte din Uniunea Scriitorilor din România. Nu m-a intrebat nimeni dacă vreau să fac parte din Uniune şi nimeni nu m-a anunţat că sunt membru. Când s-o fi întâmplat asta? Și nu am primit niciodată vreo cerere să plătesc cotizaţia."Vezi în articol răspunsul integral al Hertei Muller la întrebările HotNews.ro
10.De ce nu vor copiii să meargă la școală? Ignorăm mintea generației digitale, le livrăm manuale printate, ritm rigid de învățare și profesori care își predau apatia - Mircea Miclea Elevii sunt tot mai dezinteresați de școală, pe măsură ce școala insistă să ignore mintea generației lor digitale. Copilul din așa-numita App Generation “are o preferință pentru învățare pe conținuturi multimedia”, “vrea ca din 2 click-uri să ajungă la informație”, “să își personalizeze ritmul”, avertizează Mircea Miclea. Ce îi oferă, în schimb, școala? Manuale print, curriculum rigid și mulți profesori care le predau lecțiile cu apatie. Citește în articol ce ne spune știința despre performanță, abilități, drumul de la novice la expert și care sunt motivele pentru care masteratul didactic care trebuie să îi pregătească pe profesori este amânat de 7 ani.
11.Ministerul Cercetării, după gafa cu perpetuum mobile: Aceasta a fost o interpretare personală a celui care a redactat comunicatul Comunicatul în care Ministerul Cercetării vorbea despre un perpetuum mobile “s-a dorit a fi un articol despre cercetarea românească”, însă menționarea dispozitivului “care generează energie la nesfârșit fără a primi vreo intervenție din exterior” - “a fost o interpretare personală a celui care a redactat comunicatul”, au declarat pentru HotNews.ro reprezentanții Ministerului.
12.FOTO Protest în fața Ministerului Educației, împotriva modului în care au fost distribuite locurile bugetate în universități Aproximativ 30 de studenți și de profesori au protestat marți, 17 aprilie, în fața Ministerului Educației, față de modalitatea prin care autoritatea a împărțit locurile bugetate în universități. Ministrul “nu și-a fundamentat în niciun fel, concret, cu calcule matematice, modul în care a împărțit aceste locuri. A fost pur și simplu din pixul ministrului”, a declarat Marius Diaconescu, conferențiar universitar la Facultatea de Istorie a Universității din București.
13.Scriitoarea Herta Muller, laureată cu Premiul Nobel pentru Literatură, a fost suspendată din Uniunea Scriitorilor din România pentru că nu și-a plătit cotizația Scriitoarea Herta Muller, laureată cu premiul Nobel pentru Literatură în 2009, a fost suspendată din Uniunea Scriitorilor din România pentru că nu și-a plătit cotizația de 150 de lei pe an, a confirmat pentru HotNews.ro președintele USR, Nicolae Manolescu. Informația a fost publicată inițial de Libertatea. „Este suspendată, asta înseamnă că nu are drept de vot, atâta tot. În rest ea este membră”, a spus Manolescu. În prezent, se desfășoară alegerile pentru poziția de preşedinte al Uniunii Scriitorilor din România, iar Herta Muller "nici nu a venit la alegeri, acum o săptămână", a adăugat Manolescu.
14.Ministrul Educației, Valentin Popa: Nu este adevărat că am repartizat locurile în universități pe criterii politice. În știintele socio-umane, avem cel mai mare procent de absolvenți din Europa Valentin Popa, ministrul Educației, a anunțat astăzi, într-o declarație de presă, că nu a repartizat locurile în universități pe criterii politice și că nici nu a transformat locurile de la universitățile mari către cele mici. "În domeniul știintelor socio-umane, avem cel mai mare procent de absolvenți din Europa, trend care din păcate s-a menținut până astăzi", a declarat Popa. "Astăzi, IT-ul, agricultura, domeniul auto nu au suficienți absolvenți de studii superioare. Angajatorii se plâng continuu că sunt nevoiți să angajeze studenți chiar până din anul 2. (...) Este necesar să creștem numărul de absolvenți pentru aceste domenii care reprezintă motoarele de creșteri ale economiei românești", a afirmat ministrul Educației.
15.Universităţile de Medicină salută creşterea cifrei de şcolarizare pentru instituţiile de învăţământ superior medical Asociaţia Universităţilor de Medicină şi Farmacie din România salută iniţiativa Ministerului Educaţiei de a corela oferta educaţională cu piaţa muncii, prin creşterea cifrei de şcolarizare pentru instituţiile de învăţământ superior medical. “Apreciem că această primă decizie a Ministerului Educaţiei Naţionale reprezintă un pas important în ceea ce priveşte prioritizarea sistemului sanitar“, se arată într-un comunicat al UMF "Carol Davila", citat de Agerpres.
16.Gafă la Ministerul Cercetării, care a lăudat invenția românească perpetuum mobile. Cercetătorii: acestea sunt imposibilități fizice Ministerul Cercetării a retras de pe site un comunicat în care vorbea oficial despre existența unui perpetuum mobile “care generează energie la nesfârșit fără a primi vreo intervenție din exterior”. Informația s-a viralizat rapid în rândul comunității științifice. “Se știe că nu există niciun fel de perpetuum mobile. Legile termodinamicii spun clar că nu poți produce energie din nimic”, a declarat pentru HotNews.ro Octavian Micu, cercetător la Institutul de Știinte Spațiale. “Cred că suntem și singura țară care se laudă cu premiile de la Geneva”, care în lumea cercetătorilor nu este văzută ca o competiție științifică“, a precizat acesta.
17.Remus Pricopie, rectorul SNSPA, despre locurile alocate în universități: Încă mai este timp să se evite amplificarea și extinderea protestelor Remus Pricopie, rectorul SNSPA, critică Ministerul Educației pentru distribuirea locurilor bugetate la licență, master și doctorat și avertizează că “au fost anunțate mai multe proteste ale studenților și cadrelor didactice universitare, inclusiv în fața Ministerului”. “Încă mai este timp să se evite" protestele, susține Pricopie, deși nici una dintre principalele asociații studențești nu a anunțat public până la această dată mișcări de protest. Amintim că SNSPA este puternic lovită de alocarea cifrelor de școlarizare anunțată de Minister.
18.Premieră în mișcarea studențească: Studenții celor mai puternice 5 universități fac front comun și îi cer ministrului Educației să revizuiască alocarea locurilor bugetate Studenții celor mai mari cinci universități au semnat o scrisoare comună în care îi cer ministrului Educației să revizuiască alocarea locurilor bugetate. Tinerii le solicită oficialilor și să publice toate datele care au fundamentat distribuirea locurilor la licență, master și doctorat pe fiecare universitate în parte. Citește în articol scrisoarea comună a studenților din Universitatea din București, Academia de Studii Economice din București, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și Universitatea de Vest din Timișoara, care formează Consorțiul Universitaria.
19.Mircea Miclea, despre scopul evaluărilor de la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a și unde greșește Ministerul Educației în folosirea lor Evaluările naționale ale elevilor de clasa a II-a, a IV-a și a VI-a au ca scop individualizarea planurilor de învățare pe nivelul real al copilului și identificarea progresului înregistrat de elev de la a II-a la a IV-a. În fapt, însă, “rezultatele acestor evaluări nu se utilizează pentru dezvoltarea practicilor de învățare”, și școala ratează să devină un instrument de egalizare de șanse, a avertizat fostul ministru al Educației Mircea Miclea. Vezi în articol declarațiile integrale pe tema acestor evaluări periodice. 
20.Mircea Miclea, săgeţi spre Klaus Iohannis: A anunţat acum 4 ani că educaţia e o prioritate, acum nu există nici un rezultat, zero Președinția României nu are niciun document despre nevoile educației - la aproape 4 ani după ce a declarat educația o prioritate - și nici nu face ceva “ca să pună în practică un document care de fapt nu există”. Declarația vine de la psihologul Mircea Miclea, profesor la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și fost președinte al comisiei prezidențiale care a elaborat pactul pe educație semnat în 2008 de toate partidele și apoi legea educației din 2011.
21.Un profesor la Construcții pasionat de parapsihologie este noul șef al instituției care propune alocarea locurilor la universități Nicolae Postăvaru este noul președinte al Consiliului din Ministerul Educației care fundamentează alocarea locurilor bugetate la universități. Ministerul a publicat în Monitorul Oficial ordinul cu noua componență care înlocuiește Consiliul numit de Mircea Dumitru. Profesor la Universitatea de Construcții din București, Postăvaru a fost director al unui program controversat de reabilitare școlară cu finanțare europeană, are un “curs postuniversitar ANI”, este autor al cărții “Teoria Managementului Energetic Uman” publicată la Editura Matrix Rom și este pasionat de parapsihologie, potrivit CV-ului său. De asemenea, este coautor, alături de Mihnea Costoiu și Sorin Cîmpeanu, a altor două cărți.
22.Ministerul Educației acuză Universitatea din București de derapaje de la buna guvernanță și pune la îndoială calificativul "Grad de încredere ridicat" primit la evaluarea instituțională Ministerul Educației intervine în scandalul repartizării locurilor in universități cu un atac puternic la Universitatea din București. “În cadrul Universității din București sunt dezvoltate mai degrabă programe pentru a crea norme”, acuză Ministerul, care analizează în detaliu locurile ocupate la licență, master și doctorat și vorbește despre “rezultate nesatisfăcătoare”. Într-un comunicat remis HotNews.ro, Ministerul Educației spune că raportul dintre numărul de profesori titulari și norme “este mult sub” limita minimă impusă de Agenția care acreditează programele de studiu universitare. “Surprinzător, însă, deși acest raport este de ani buni mult sub limită, ARACIS a acordat acestei instituții de învățământ superior, la cea mai recentă evaluare instituțională, calificativul „Grad de încredere ridicat””, subliniază autoritatea.Sondaj: Consideri corect modul de repartizare a locurilor în universități?
23.DOCUMENT Lovitură de milioane de euro pentru universitățile vocale împotriva puterii: Sute de locuri le-au fost tăiate la Master și Doctorat / Câte locuri au primit universitățile care l-au susținut pe ministrul Educației și ce spune Ministerul Sute de locuri bugetate la Masterat și Doctorat au fost șterse din dreptul universităților mari de stat, într-o lovitură mai puternică financiar decât cea primită la alocarea locurilor pentru licență. Și de această dată, pierderile majore sunt primite de Consorțiul Universitaria, cunoscut pentru că a criticat politicile PSD pe educație, precum și SNSPA. Numai în cazul Universității București, pierderile ajung la jumătate de milion de euro. De cealaltă parte, Ministerul anunță că "sunt neîntemeiate acuzațiile potrivit cărora repartizarea locurilor/granturilor (...) s-ar fi realizat pe criterii politice. Ministerul Educației Naționale a urmărit susținerea domeniilor prioritare de dezvoltare a României, cu respectarea principiului echității".Vezi în articol câte locuri la Masterat și câte la Doctorat pierd marile universități și cine câștigăRăspuns fără precedent al Universității din București, la alocarea de către Ministerul Educației a cifrei de școlarizare: „Cu ură și cu răzbunare, dl. Ministru Popa, alături de colegii săi de partid, dl. Dragnea și d-na Dăncilă, au tăiat drastic din locurile la admitere ale celor mai vechi și mai prestigioase universități”Universitatea Bucureşti, criticată dur de Ministerul Educaţiei: Dezvoltă programe mai degrabă pentru a crea norme pentru cadre...
24.Răspuns fără precedent al Universității din București, la alocarea de către Ministerul Educației a cifrei de școlarizare: „Cu ură și cu răzbunare, dl. Ministru Popa, alături de colegii săi de partid, dl. Dragnea și d-na Dăncilă, au tăiat drastic din locurile la admitere ale celor mai vechi și mai prestigioase universități Universitatea din București anunță că "va acționa Ministerul Educației în contencios administrativ", pentru a afla "prin ce miracol 'criteriile' de alocare a cifrelor de școlarizare pentru toamna acestui an au penalizat universitățile din Consorțiu și le-au recompensat pe aproape toate celelalte".Replica: Universitatea Bucureşti, criticată dur de Ministerul Educaţiei: Dezvoltă programe mai degrabă pentru a crea norme pentru cele 1.267 de cadre titulare...
25.DOCUMENT Universitățile critice cu guvernele primesc mai puțini bani de la buget. Care sunt cele mai mari universități, în funcție de numărul de locuri bugetate la licență Toate universitățile din Consorțiul Universitaria – care a criticat în dese rânduri derapajele guvernelor PSD în politica educațională – primesc din septembrie mai puțini bani de la stat pentru licență. Dintr-un total de 56 de universități de stat, sunt penalizate la buget doar 8: Universitatea din București, ASE, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și Universitatea de Vest din Timișoara (membrele consorțiului), precum și SNSPA, Academia Națională de Informații Mihai Viteazul din București – care își înjumătățește numărul de locuri în anul I, și Academia Forțelor Aeriene Henri Coandă din Brașov.  Vezi în articol cifrele de școlarizare alocate de Ministerul Educației fiecărei universități de stat, pentru anul universitar 2018-2019, și comparație cu anul trecut
26.Ioan Aurel Pop este noul președinte al Academiei Române: in 2012, s-a delimitat de verdictul de plagiat dat de colegii din CNATDCU lui Ponta Ioan Aurel Pop (63 de ani), rectorul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, este noul președinte al Academiei Române. Acesta a obținut 86 de voturi, iar pe locul al doilea s-a situat Victor Voicu, cu 56 de voturi. Trei academicieni au candidat astăzi la cea mai înaltă poziție a acestui for: Ioan-Aurel Pop, Victor Voicu - președintele Secției de Științe Medicale a Academiei Române și Bogdan Simionescu - vicepreședintele Academiei Române. Inițial, în cursă a fost și Cristian Hera, președinte interimar al Academiei după decesul lui Ionel Valentin Vlad, însă s-a retras din motive medicale.
27.DOCUMENT După 3 luni de dezbateri, Ministerul Educației înființează o nouă comisie de experți care să decidă ce materii fac elevii la liceu, fără să spună cine sunt experții Ministerul Educației vrea să păstreze numărul de ore la liceu pe săptămână, dar să crească numărul de ore de Limbi străine, Informatică și Sport. Pentru restul deciziilor privind planurile-cadru pentru liceu, filieră teoretică, Ministerul anunță după 3 luni de dezbatere publică pe 3 variante pe care le-a propus că mai au nevoie de o decizie “de tip expert”. Oficialii nu spun, însă, cine sunt experții care vor “elabora, cu celeritate, varianta finală de plan-cadru pentru liceu”. Vezi în articol care sunt concluziile dezbaterilorDescarca raportul integral cu concluziile dezbaterii publice privind planurile cadru propuse pentru liceu
28.Alegeri la Academia Română. Ioan Aurel Pop, Victor Voicu și Bogdan Simionescu - candidați la președinția Academiei. Cristian Hera se retrage pe motive de probleme de sănătate Membrii Academiei Române aleg joi, 5 aprilie 2018, prin vot secret în cadrul unei ședințe cu ușile închise, președintele Academiei Române. Alegerile se desfășoară în cadrul Adunării Generale, care a început la ora 10:00. Candidații sunt Ioan-Aurel Pop - rectorul Universității Babeș-Bolyai, Victor Voicu - președintele Secției de Științe Medicale a Academiei, și Bogdan Simionescu - vicepreședintele Academiei. Cristian Hera, președinte interimar al forului după decesul lui Ionel Valentin Vlad, a anunțat că se retrage din cursă, din cauze medicale, au declarat pentru HotNews.ro reprezentanții instituției.
29.Învățământ dual 2018 Prima clasă cu învățământ profesional dual din județul Botoșani se deschide în septembrie / Care este calendarul de admitere în învățământul dual Învățământul profesional dual este inclus pentru prima dată, din septembrie 2018, în oferta școlară din județul Botoșani. Elevii de clasa a VIII-a care vor să devină electricieni trebuie să se înscrie în clasa de învățământ dual din Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi din municipiul Botoşani. Ei vor primi bursa lunară de 200 de lei de la stat, plus alți 200 de lei de la agentul economic. La nivel național, înscrierile în învățământul dual încep pe 15 iunie 2018.Toți copiii care intră în școlile duale, indiferent de orașul în care este școala, primesc bursa de minimum 400 de lei pe lună
30.Ministerul Educației a vrut să cumpere de la o editură privată, fără licitație, panouri interactiv-educative de peste 2 milioane de lei, cu ocazia Centenarului. După întrebările HotNews.ro, anunțul a fost retras Ministerul Educației a anunțat ieri cumpărarea de la editura privată Eurodidactica de panouri interactiv-educative, în valoare de peste 2 milioane de lei, pentru toate școlile din țară. După ce HotNews.ro a întrebat oficial prin ce procedură a achiziționat aceste panouri, Ministerul a retras de pe site întreaga listă a “acțiunilor și proiectelor de aniversare a Centenarului României”, printre care se află și acest proiect numit “Prin jertfă s-a născut Unirea”. “A fost o eroare”, au declarat pentru HotNews.ro reprezentanții instituției, cu promisiunea ca vor reveni cu detalii. Pana la ora publicarii articolului, Ministerul nu a raspuns intrebarilor HotNews.ro.Vezi în articol documentul retras de pe site-ul Ministerului Educației

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 69 

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri