Articole scrise de Claudia Pirvoiu


1 - 30 din 217 rezultate
1.Dan Suciu, despre situatia de la Romgaz, care functioneaza cu acorduri petroliere expirate: Sunt lucruri care trebuie clarificate la nivelul Ministerului Energiei in relatia cu Agentia pentru resurse minerale "Cunoastem situatia", a declarat Dan Suciu, purtator de cuvant al Guvernului, intrebat despre situatia companiei Romgaz, care a ajuns sa functioneze cu jumatate din acordurile petroliere expirate. "Sunt anumite lucruri care, evident, trebuie clarificate la nivelul Ministerul Energei in relatia cu autoritatea resurselor minerale", a adaugat Suciu. Reamintim ca jumatate din acordurile de exploatare petroliere incheiate intre Romgaz si Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM) au expirat treptat, din 2004 pana in prezent, fara a mai fi prelungite conform legii. Romgaz a ajuns in situatia de a exploata gaze naturale, in baza unor acorduri expirate, riscand sa-i fie sistata activitatea petroliera pe mai multe perimetre.
2.Exclusiv Gigant energetic romanesc, intr-o situatie greu de imaginat: Romgaz functioneaza cu acorduri de exploatare petroliera expirate Cele mai multe acorduri petroliere incheiate intre Romgaz si Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM) au fost aprobate in 2004, prin trei hotarari de Guvern: HG 1.597/2004, HG 2.390/2004 si HG 764/2004. In cei 12 ani care s-au scurs de atunci, peste 60 din acorduri petroliere, din cele 132 aprobate in 2004, au expirat. Conform Legii petrolului, aprobata tot in 2004, ar fi fost necesara prelungirea, prin Hotarari de Guvern, a acordurilor pentru perimetrele in care au dovedite rezerve peste estimarile initiale. Acele Hotarari de Guvern nu exista si, astfel, Romgaz a ajuns sa exploateze gaze naturale, pe mai multe perimetre, in baza unor acorduri petroliere expirate. Vezi cum s-a ajuns in aceasta situatie si ce spun partile implicate.​
3.Consiliul Concurentei sustine ideea liberalizarii mai rapide a preturilor la gazele furnizate consumatorilor casnici Preturile la gazele de pe piata interna furnizate consumatorilor casnici au ajuns la nivelul celor de pe piata internationala, motiv pentru care ar fi justificata o liberalizare mai rapida, considera Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei. "Acum preturile internationale s-au apropiat de pretul din Romania. Are sens sa lasam piata sa-si vada de cursul ei", a declarat Bogdan Chiritoiu cu ocazia prezentarii raportului de activitate a Consiliului Concurentei pe 2015.
4.Bogdan Chiritoiu: Analizam ideea ca distribuitorii de energie sa fie obligati sa scoata la licitatie managementul unor parti din retele Companiile de distributie ar putea fi obligate de catre Consiliul Concurentei si Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) sa scoata la licitatie gestionarea unor parti din retele. "Analizam ideea prin care sa putem obliga companiile de distributie sa subcontracteze prin licitatie managementul acestor retele", a declarat presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, cu ocazia prezentarii raportului de activitate pe 2015. Acesta sustine ca in acest fel s-ar putea crea concurenta intre operatori, iar preturile ar putea sa scada.
5.Consiliul Concurentei sanctioneaza tot mai multe companii Consiliul Concurentei a sanctionat anul trecut 202 de companii, de 3,8 ori mai mult decat in anul precedent, valoarea totala a amenzilor impuse fiind de 239.680.544 lei (53.921.382 euro), se arata in raportul de activitate pe 2015. Potrivit acestuia, nivelul acestor sanctiuni a inregistrat, astfel, o crestere considerabila fata de nivelul total al sanctiunilor din anii precedenti, de 1,3 ori mai mare decat in anul 2014, 2,76 ori mai mare decat in 2013 si de 7,93 ori mai mare decat in 2012.
6.Presedintele Consiliului Concurentei: Se prescriu surprinzator de mult medicamente mai scumpe, nu variantele lor mai ieftine O analiza a Consiliului Concurentei asupra industriei farmaceutice arata ca medicamentele generice patrund foarte greu pe piata, fiind promovate de catre medici in special medicamentele inovative. Recomandarile Consiliului Concurentei vor fi prezentate intr-o saptamana. Potrivit presedintelui Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, sunt medicamentele inovative sunt promovate mai mult deoarece si bugetele pentru marketing sunt mai mari.
7.Familia Regala vrea sa fie scutita de taxa pe Castelul de la Savarsin pentru ca Regele Mihai e veteran de razboi. Comuna Savarsin pierde venituri de circa 35.000 lei anual Regele Mihai si familia sa au solicitat, la inceputul anului, autoritatilor din comuna Savarsin (Arad) scutirea de la plata taxelor locale, invocand prevederi din Legea 44/1994 privind veteranii de razboi si din noul Cod Fiscal, care le-ar permite acest lucru. Informatia a fost confirmata pentru HotNews.ro de Ioan Vodicean, primarul comunei Savarsin. Acesta a precizat ca, pana anul trecut, impozitele aplicate asupra domeniului regal din Savarsin aduceau venituri la bugetul local de circa 33-35.000 de lei anual. Reamintim ca Regele Mihai se regaseste pe lista cu datornici la Fisc cu o datorie la bugetul statului de 4,107 milioane lei, datorie contestata in instanta.
8.ANRE va verifica daca Transgaz si Transelectrica si-au indeplinit planurile de investitii: Daca vom observa o problema, vom ajusta tarifele in sensul descresterii lor Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) va verifica până la 1 iulie dacă Transelectrica, transportatorul de energie electrica, si Transgaz, transportatorul de gaze naturale, si-au indeplinit planurile de investitii, a declarat, joi, Niculae Havrilet, presedintele autoritatii, cu ocazia une conferinte InvesTenergy. "Dacă observăm o problemă, vom ajusta tarifele în sensul descreşterii lor", a precizat presedintele ANRE. Declaratia a fost facuta in contextul in care a fost intrebat cum explica faptul ca Transgaz beneficiaza de tarife de transport foarte mari , in conditiile in care investitiile ajung, an de an, doar la circa 40% din program.
9.Proiectul salarizarii bugetarilor: Marii castigatori sunt medicii si asistentele. Profesorii vor primi bonusuri de performanta. In toate sunt eliminate anumite disfunctionalitati de incadrare Proiectul salarizarii bugetarilor, prezentat marti de ministrul Muncii, Dragos Pislaru, are ca prioritate realizarea unei reforme in privinta personalului din sanatate. De maririle de salarii vor beneficia 400.951 de salariati (sursa). De asemenea, vor fi prevazute cresteri in administratia publica centrala, astfel incat salariile functionarilor sa fie aduse la nivelul a 70% din cele de la Secretariatul General al Guvernului (SGG). Celelalte sectoare vor beneficia de rezolvarea unor disfunctionalitati de incadrare. Sindicatele, mai ales cele din educatie, sunt nemultumite ca proiectul nu prevede reforma salariala in toate sectoarele, la fel ca in sanatate. Pentru educatie si sanatate vor fi fi introduse bonusuri de performanta incepand cu 1 ianuarie 2017. Vezi si documentele atasate
10.ANALIZA Transgaz percepe tarife nejustificat de mari. Banii merg spre actionarii companiei si nu spre investitiile necesare in infrastructura imbatranita Transgaz, companie care detine monopolul in transportul gazelor, se lauda de cativa ani cu rate foarte mari de profit, care ar justifica si bonusurile uriase, de milioane de lei, pe care le primesc sefii companiei. Mai putin se pune problema ca aceste profituri sunt obtinute din tarifele mari la gaze, intreaga activitate de transport fiind reglementata de catre ANRE. Pe scurt, este o companie fara concurenta, ale carei venituri sunt garantate prin tarifele reglementate.Transgaz nu reuseste sa termine conductele de interconectare cu tarile vecine si nici sa faca investitii in infrastructura imbatranita, iar profitul (mult peste limitele impuse de ANRE) merge ca dividende la actionari.
11.Ministerul Energiei s-a constituit parte civila in dosarul DIICOT privind Rompetrol pentru a recupera un eventual prejudiciu Ministerul Energiei s-a constituit parte civila in dosarul DIICOT privind Rompetrol pentru a recupera un eventual prejudiciu de amploare, a declarat joi minstrul energiei, Victor Grigorescu, cu ocazia unei conferinte pe tema strategiei energetice. "Suntem la inceputul unei investigatii care vizeaza un potential prejudiciu de amploare intr-un caz complex. Este firesc, este prudent si este in sensul apararii intereselor statului ca ministerul sa-si rezerve dreptul ca, daca aceasta investigatie va arata ca noi am fost prejudiciati sau am suferit cumva, sa putem sa ne recuperam aceste prejudicii", a spus Grigorescu.
12.ANRE considera ca piata gazelor ar trebui liberalizata total de la 1 iulie. In caz contrar, preturile la gazele pentru consumatorii casnici ar putea fi mai mari decat la cele din import Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie (ANRE) considera ca acum este un moment favorabil liberalizarii totale a preturilor la gazele naturale livrate consumatorilor casnici, a declarat joi Niculae Havrilet, presedintele institutiei de reglementare. Acesta spune ca a avut intalniri cu reprezentanti ai Ministerului Energiei, in cadrul carora a cerut sa fie abrogata cresterea de 10% a preturilor, asa cum este prevazuta in calendarul de liberalizare. Odata cu aceasta abrogare ar trebui sa fie liberalizata piata pentru toti consumatorii, in conditiile in care pentru casnici, pretul a ajuns la 60 lei/Mwh, cu doar 3 lei mai mic decat al gazelor din import. In cazul in care s-ar continua liberalizarea, preturile reglementate ar ajunge sa fie peste cele al gazelor de pe piata libera. Guvernul nu prea agreeaza ideea unei liberalizari totale rapide.
13.Guvernul considera ca parcarile Leonida din centrul orasului nu sunt cel mai bun loc pentru cele 38 de autoturisme AUDI, folosite din cand in cand doar pentru coloane oficiale Premierul Dacian Ciolos a avut o discutie cu ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, pe tema celor 38 de bolizi Audi cu insemnele politiei, care se afla in garajele Leonida, de langa Palatul Victoria, fiind folosite rar pentru coloanele oficiale, a declarat Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Guvernului. "Cu totii nu credem ca locul garajului este in Piata Victoriei, dincolo de modul in care sunt ele utilizate", a precizat Suciu.
14.Scandalul dezinfectantilor: Guvernul nu intentioneaza sa verifice de ce au iesit doar 4,25% probe neconforme, in urma controalelor din spitale, chiar daca toate produsele Hexi Pharma analizate de ICECHIM s-au dovedit a fi diluate Toate probele de dezinfectanti efectuate pe 14 produse de la Hexi Pharma, la Institutul Icechim, au fost neconforme, adica erau diluate si de zece ori, a anuntat miercuri secretarul de stat Victor Strambu, secretar de stat in ministerul Sanatatii. Tot acesta a anuntat ca, avand in vedere aceste rezultate, s-a decis retragerea "imediata" a tuturor produselor Hexi Pharma. In aceste conditii, cum poate fi explicat faptul ca doar 4,25% din peste 3.500 de testele de sanitatie din spitale, cu dezinfectantii Hexi Pharma, au fost neconforme? Care ar fi procentul, daca s-ar face acum noi teste de sanitatie, insa unele facute "ca la carte", prin controale incrucisate? Probabil nu vom afla, deoarece Guvernul nu vede sensul unor noi teste de sanitatie pe produsele Hexi Pharma. Vor fi unele controale incrucisate prin spitale, insa vor fi testate alte produse, in conditiile in care cele de la Hexi Pharma sunt retrase.
15.Ministerul Energiei: Conducerea Companiei Nationale a Uraniului a facut trei sesizari penale, un motiv fiind raportarile false fata de organele de control Compania Nationala a Uraniului (CNU) nu se confrunta doar cu probleme economice, ci si cu unele de natura penala, potrivit unui comunicat al Ministerului Energiei. Conducerea societatii a inaintat organelor abilitate 3 sesizari cu privire la fapte de natura penala. Potrivit ministerului, una dintre probleme este "practica raportarilor incorecte fata de organele de control". De asemenea, a fost constatata o secretizare excesiva a companiei, care a dus pana la ascunderea nejustificata a unor date necesare in activitatea societatii, chiar si fata de membrii Consiliilor de Administratie.
16.Cum a renuntat Guvernul, de doua ori, la datoria Rompetrol de 600 de milioane de dolari, in schimbul unor promisiuni Guvernul a ajutat Rompetrol Group de doua ori, in zece ani, sa scape de datoria de 600 de milioane de dolari catre statul roman. Prima oara a fost in octombrie 2003, cand Guvernul, pe atunci condus de Adrian Nastase, a emis o ordonanta de urgenta 118 privind transformarea in obligatiuni cu o maturitate de sapte ani a datoriilor Rompetrol care se ridicau la circa 660 milioane dolari. Rompetrol Group s-a angajat sa rascumpere obligatiunile pana pe 30 septembrie 2010. Nu si-a respectat obligatiile, iar statul roman a actionat imediat Rompetrol in judecata. Zece ani mai tarziu, Guvernul, de data aceasta condus de Victor Ponta, a decis sa mai favorizeze o data Rompetrol Group, renuntand la litigiile din acest caz, in schimbul unor promisiuni, care nici pana in prezent nu fost duse la indeplinire.
17.Ministrul Energiei: Daca ar fi fost continuate livrarile de la Compania Nationala a Uraniului catre Nuclearelectrica, nu ar fi fost bine pentru siguranta Romaniei Situatia Companiei Nationale a Uraniului este unul dintre cele mai rasunatoare esecuri din sistem, un esec la nivelul managementului si al politicilor publice, a declarat Victor Grigorescu, ministrul energiei. Acesta a mai spus ca se insala cei care considera ca ar fi trebuit continuate livrarile de combustibil nuclear de la CNU catre Nuclearelectrica, deoarece nu ar fi fost bine pentru siguranta Romaniei.
18.Reprezentantii KMG International, despre ancheta DIICOT privind Rompetrol: Aceasta situatie nu ar trebui sa impiedice finalizarea tranzactiei cu chinezii Ancheta DIICOT privind Rompetrol nu ar trebui sa finalizeze tranzactia dintre KMG (KazMunayGas) si China Energy Company Limited, a declarat Azamat Zhangulov, vicepreședinte senior al KMG International (fostul Rompetrol Group). "Parerea mea este ca aceasta situatie nu ar trebui sa impidice finalizarea tranzactiei cu CEC", a spus reprezentantul KMG. Acesta a precizat ca in acest caz, compania va avea de suferit anumite "daune colaterale", insa va face tot posibilul ca planurile de investitii sa nu fie afectate.
19.Azamat Zhangulov, vicepresedinte KMG International: Exista posibilitatea ca procurorii sa investigheze memorandumul privind Rompetrol Rafinare Ancheta procurorilor DIICOT ar putea ajunge pana la investigarea modului in care a fost incheiat, in februarie 2013, memorandumul privind Rompetrol Rafinare, a admis Azamat Zhangulov, vicepreşedinte al KMG International (fostul Rompetrol Group), intr-o conferinta de presa. "Exista aceasta posibilitatea ca ei (n.red. procurorii) sa investigheze situatia. Insa, in perioada in care a fost semnat memorandumul era o conducere, iar acum este alta", a declarat Azamat Zhangulov, intrebat de jurnalisti in ce masura ar putea fi extinsa ancheta procurorilor pana la verificarea modului in care a fost incheiat memorandumul dintre statul roman si grupul Rompetrol.
20.Programul National de Convergenta 2016-2019: Vor fi introduse sanctiuni pentru tergiversarea procedurilor de numire a managerilor privati la companiile de stat Guvernul a realizat in februarie 2015 un raport privind evaluarea implementarii OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, elaborat de evaluatori independenti, se arata in Programul National de Convergenta 2016-2019. De asemenea, au fost formulate o serie de amandamente la legea de aprobare a OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa, unul dintre acestea avand in vedere introducerea de sanctiuni pentru sefii autoritatilor care tergiverseaza declansarea procedurilor de numire a managerilor profesionisti. Vezi care sunt amendamentele la OUG 109/2011.
21.Programul National de Convergenta 2016-2019: Guvernul are in vedere vanzare a 15% din actiunile Complexului Energetic Oltenia Ministerul Energiei va implementa un proces de pregatire pentru privatizarea Complexului Energetic Oltenia si a Hidroelectrica, precum si a procesului de restructurare si eficientizare a activitatii companiilor in care statul detine participatii, se arata in Programul National de Convergenta 2016-2019. Procesul de oferta publica primara a Hidroelectrica urmeaza a fi reluat dupa declararea de catre instanta judecatoreasca a inchiderii procedurii de insolventa.
22.Programul National de Convergenta 2016-2019: Sistemul petrolier va fi impozitat prin introducerea unei taxe pe profitul suplimentar realizat din exploatare Guvernul are in vedere pentru 2017 instituirea unui nou sistem de impozitare a sectorului petrolier, aplicabil tuturor titularilor de acorduri petroliere prin impozitarea distincta a segmentelor onshore si offshore, pe partea de explorare si productie, se arata in Programul National de Convergenta 2016-2019. Practic, Guvernul intentioneaza sa revizuiasca impozitarea sistemului de productie a petrolului si gazelor naturale prin introducerea unei taxe pe profitul suplimentar realizat de partea upstream (explorare si productie), dar cu aplicarea unei deduceri suplimentare a investitiilor.
23.CET Govora a intrat in insolventa, administrator judiciar fiind numit Euro Insol Tribunalul Valcea a decis luni declararea insolventei CET Govora, administrator judiciar fiind numita firma Euro Insol, condusa de Remus Borza, potrivit informatiilor obtinute de HotNews.ro. Dosarul de insolventa a fost deschis pe 29 aprilie chiar la cererea CET Govora, cel mai mare producator de energie electrica si termica din judetul Valcea, in calitate de debitor.
24.Restructurare puternica la CE Hunedoara: Ministrul energiei a anuntat inchiderea a doua mine din patru, fiind singura solutie pentru salvarea companiei de faliment Complexul Energetic Hunedoara va intra intr-un program puternic de restructurare, urmand sa fie inchise pana in 2018 doua mine, Lonea si Lupeni, din cele patru, a anuntat ministrul energiei, Victor Grigorescu. Practic, mai raman in functie doar minele Livezeni si Vulcan. De asemenea, vor mai fi pastrate doar doua grupuri de producere a energiei electrice, una la termocentrala Paroseni si una la termocentrala Mintia, avand impreuna o capacitate instalata de 400 MW. Planul de restructurare va fi prezentat Comisiei Europene. CE Hunedoara se afla intr-un proces de insolventa extrem de dificil, singura solutie pentru salvarea companiei de faliment fiind renuntarea la activele neviabile si pastrarea celor care ar putea genera profit.
25.Distribuitorii de energie, reactie la raportul Curtii de Conturi privind piata energetica: Am investit 9,7 miliarde lei in perioada 2008-2014 Distribuitorii de energie electrica (Electrica, ENEL, E.ON si CEZ) sustin ca au investit 9,7 miliarde de lei in perioada 2008-2014 si ca valoarea investitiilor trebuie sa ramana la acelasi nivel, se arata intr-un punct de vedere comun, transmis prin intermediul federatiei ACUE, ca raspuns la raportul Curtii de Conturi privind piata energetica. Reamintim ca un raport de audit al Curtii de Conturi arata ca distribuitorii de energie si transportatorul national nu au efectuat investitiile necesare, fiind inregistrate, in perioada 2010-2012, pierderi uriase in retea, estimate la aproape 2 miliarde de euro, insa au beneficiat de majorari de tarife, care mai departe au fost suportate de catre consumatori.
26.Consiliul Concurentei a castigat irevocabil procesul cu OMV Petrom, pentru care a fost stabilita o amenda record de 297,8 milioane de lei Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat irevocabil incalcarea legii concurentei de catre compania SC OMV Petrom SA prin participarea la o intelegere de tip cartel, alaturi de alte companii active pe piata carburantilor, informeaza Consiliul Concurentrei. Pe de alta parte, instanta a redus amenda de la 366,5 milioane lei la 297,8 milioane lei, insa chiar si asa ramane cea mai mare sanctiune aplicata de Consiliul Concurentei.
27.ANRE, despre raportul dur al Curtii de Conturi privind piata energiei: Auditul nu prezinta concluzii actualizate si obiective. Am redus drastic tarifele de distributie Auditul Curtii de Conturi asupra pietei energiei nu prezinta concluzii actualizate si obiective, avand in vedere ca aspectele analizate au cuprins, amestecat, date din doua perioade de reglementare diferite (a doua si a treia perioada), transmite Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE). Reprezentantii Autoritatii spun ca au redus drastic tarifele la distributie, fapt care a dus la nemultumirea operatorilor de distributie, fiind declansate 50 de procese in instanta. Curtea de Conturi arata printr-un raport ca a descoperit foarte multe nereguli petrecute, in perioada 2010-2014, in sectorul energiei electrice, de la tranzactii dubioase cu certificate verzi pana la majorari nejustificate ale tarifelor de distributie.
28.Raport foarte dur al Curtii de Conturi despre piata energiei: Pierderi in retea, de aproape 2 miliarde de euro, suportate de consumatori, majorari ilegale ale tarifelor de distributie si contracte neconcurentiale Curtea de Conturi a descoperit foarte multe nereguli petrecute, in perioada 2010-2014, in sectorul energiei electrice, de la tranzactii dubioase cu certificate verzi pana la majorari nejustificate ale tarifelor de distributie de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei. Toate aceste nereguli sunt suportate de consumatorii finali, prin facturile majorate abuziv. Distribuitorii de energie si transportatorul national nu au efectuat investitiile necesare, fiind inregistrate, in patru ani, pierderi uriase in retea, estimate la aproape 2 miliarde de euro, insa au beneficiat de majorari de tarife, care mai departe au fost suportate de catre consumatori. Principalii distribuitori sunt Electrica, ENEL, CEZ si E.ON, iar transportatorul este Transelectrica. Vezi in documentul atasat si in text ce a descoperit Curtea de Conturi.
29.Procedurile Ministerului Finantelor au lasat CE Hunedoara fara comitet al creditorilor si fara administrator judiciar clar stabilit Complexul Energetic Hunedoara nu are nici administrator judiciar aprobat de creditori si nici comitet al creditorilor, desi au trecut patru luni de la intrarea companiei in insolventa. Saptamana trecuta a avut loc prima adunare a creditorilor, insa statul roman, reprezentat prin Ministerul Finantelor si ANAF, in calitate de cei mai mari creditori, s-au opus desemnarii unui administrator judiciar si a unui comitet al creditorilor. In privinta administratorului judiciar, nu a dorit sa-l confirme pe cel de acum, care este provizoriu, dar nici nu a vrut sa fie desemnat altul. Motivul oficial invocat a fost ca nu se afla pe ordinea de zi a sedintei, insa procesul verbal al adunarii arata ca doi dintre creditori au propus numirea unui nou administrator judiciar.
30.Ministerul Finantelor spune ca nu putea numi un nou administrator judiciar la CE Hunedoara, deoarece nu era pe ordinea de zi a sedintei creditorilor o alta propunere Ministerul Finantelor sustine ca a respins administratorul judiciar actual de la Complexul Energetic Hunedoara, fara sa vina cu o noua propunere, pentru ca nu avea si acest punct pe ordinea de zi a sedintei creditorilor de joi. "Firma de insolvență EuroInsol nu era pe ordinea de zi, ci doar confirmarea actualului administrator provizoriu propus de instanță, GMC SPRL", se arata intr-un raspuns transmis la solicitarea HotNews.ro. Reamintim ca reprezentantul Ministerul Finantelor si ANAF au respins joi confirmarea firmei de insolventa GMC SPRL in calitate de administrator judiciar, fara a face o alta propunere. In plus, nici nu a numit un comitet al creditorilor, fapt care intarzie punerea in aplicare a unui plan de reorganizare a companiei.

1 2 3 4 5 6 7 8 

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri