Articole scrise de Claudia Pirvoiu


1 - 30 din 298 rezultate
1.Fostul ofiter SRI Marius Mitrus, apropiat al lui Florin Secureanu, a fost numit, in acest an, in consiliile de administratie ale Rompetrol Rafinare si SAPE Un fost ofiter SRI, Marius Mitrus, ar fi intermediat prezenta Alinei Gorghiu la inaugurarea casei de batrani din Valcea de catre fostul manager al spitalului Malaxa, Florin Secureanu, afirma Tolo.ro intr-un nou articol. Potrivit acestuia, Mitrus neaga faptul ca ar fi fost intermediar, insa recunoaste ca il cunoaste pe Secureanu de 9 ani si ca este bun prieten cu Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu. Despre Marius Mitrus, HotNews.ro a scris in cateva randuri cum a fost numit, in acest an, de catre Ministerul Energiei, in consiliile de administratie ale Rompetrol Rafinare si Societatii de Administrare a Participatiilor in Energie (SAPE), societati aflate in stransa legatura, fapt care ar putea ridica problema unui posibil conflict de interese pentru fostul ofiter SRI.
2.Transelectrica a platit 269 mii de lei pentru un produs IT pe care nu l-a utilizat Compania nationala de transport energie Transelectrica a achizitionat in 2011 un produs software pe care nu l-a mai utilizat, potrivit unei note de informare a Corpului de Control al prim-ministrului. Pe langa faptul ca nu a fost folosit, produsul IT a costat de peste trei ori mai mult decat a fost prevazut in contract. Beneficiarul contractului este Avantera SRL.
3.Oana Bizgan Gayral, candidat USR si membru in trei Consilii de Administratie: Ma gandesc in fiecare zi sa-mi dau demisia Oana Bizgan Gayral, candidat USR la Camera Deputatilor in Bucuresti, a fost acuzata joi seara, in cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, ca este si administrator al unor companii, desi se afla in campanie electorala. Este membru in trei Consilii de Administratie, functii care ii aduc un venit lunar de circa 7.000 lei: Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), SALROM si Daewoo-Mangalia Heavy Industries. Contactata de HotNews.ro, Oana Bizgan Gayral a spus ca s-a gandit sa-si dea demisia, "pentru ca stiam ca vor fi discutii", insa nu a facut acest lucru pentru ca ar mai fi probleme de rezolvat in cadrul acestor companii.
4.Nuclearelectrica raspunde Fondului Proprietatea: Ar fi absurd sa apreciem ca intentia legiuitorului a fost ca la fiecare patru ani, intreprinderile publice sa isi selecteze noi directori generali Nuclearelectrica sustine printr-un comunicat de presa ca membrii Consiliului de Administratie, dar si directorul general, au dreptul la reinnoirea mandatului, potrivit prevederilor OUG 109/2011. "Consideram ca ar fi absurd sa apreciem ca intentia legiuitorului a fost ca la fiecare patru ani, intreprinderile publice sa isi selecteze noi Directori generali indiferent de performanta acestora si indiferent de nevoia de stabilitate si de continuitate", se arata in comunicatul de presa. Astfel raspunde Fondului Proprietatea care a anuntat marti ca se opune vehement propunerii Consiliul de Administratie al Nuclearelectrica referitoare la reinnoirea mandatului Consiliului, precum si mentinerea acelorasi membri si a aceluiasi director general pentru inca un mandat de patru ani, incepand din 25 aprilie 2017, un motiv fiind si scaderea profitabilitatii companiei.
5.Fondul Proprietatea se opune reinnoirii mandatelor administratorilor de la Nuclearelectrica si cere recrutarea unui nou Consiliu de Administratie profesionist: Profitabilitatea companiei a scazut Fondul Proprietatea anunta ca se opune vehement propunerii Consiliul de Administratie al Nuclearelectrica referitoare la reinnoirea mandatului Consiliului, precum si mentinerea acelorasi membri si a aceluiasi director general pentru inca un mandat de patru ani, incepand din 25 aprilie 2017. Reamintim ca actualii administratori cer actionarilor sa le ofere inca patru ani de mandat. Printre acestia se afla Daniela Lulache, care detine si functia de director general al societatii, si Bogdan Stanescu, cel despre care HotNews.ro a scris ca a detinut peste 25 de functii din partea statului. Fondul Proprietatea precizeaza ca profitabilitatea companiei, cat si valoarea sa de piata sunt acum cu peste 60% sub nivelul din 2013, cand a inceput mandatul actualului Consiliu.
6.Membrii Consiliului de Administratie al Nuclearelectrica, printre care si Daniela Lulache, se autopropun pentru prelungirea mandatelor cu inca patru ani. Ce spune Ministerul Energiei Consiliul de Administratie al Nuclearelectrica a convocat pentru data de 9 decembrie 2016 Adunarea Generală a Acționarilor, principalele pucte pe ordinea de zi fiind prelungirea mandatelor a sase administratori din sapte cu inca patru ani. Adica, actualii administratori cer actionarilor sa le ofere inca patru ani de mandat. Printre actualii administratori se afla Daniela Lulache, care detine si functia de director general al societatii, si Bogdan Stanescu, cel despre care HotNews.ro a scris ca a detinut peste 25 de functii din partea statului. Intr-o nota publicata pe site-ul Nuclearelectrica se arata ca in cazul in care vor fi prelungite mandatele administratorilor, va fi reinnoit si mandatul Danielei Lulache cu 4 ani in functia de director general.
7.UPDATE Achizitia "Cuminteniei Pamantului" devine incerta. Ordonanta de Urgenta care stabilea ca statul va acoperi sumele care nu s-au strans prin colecta publica este de negasit in Monitorul Oficial Guvernul a anuntat pe 12 octombrie 2016, prin doua comunicate de presa si prin vocea purtatorului de cuvant, Liviu Iolu, ca a aprobat Ordonanta de Urgenta prin care erau asigurate toate sumele necesare achizitiei "Cuminteniei Pamantului". Actul normativ era necesar in conditiile in care colecta publica pentru atragerea a 6 milioane de euro esuase. Insa, Ordonanta de Urgenta nu exista, nu a a fost publicata in Monitorul Oficial, ceea ce inseamna ca prevederile sale nu sunt in vigoare. Guvernul nu a oferit pana in acest moment o explicatie legata de aceasta situatie. Vezi cum a ajuns Guvernul sa accepte suma de 11 milioane de euro pentru cumpararea "Cuminteniei Pamantului", in ciuda unor controverse legate de valoarea acestei opere.UPDATE Guvernul a revenit cu precizari spunand ca in ultima sedinta de Guvern au fost adoptate -nu spune prin ce fel de act normativ- niste amendamente care vor fi transmise Parlamentului, prin care donatorii isi pot cere banii inapoi. In continuare nu explica de ce nu a mai aparut in Monitorul Oficial OUG aprobata in octombrie.
8.Ce spune strategia energetica despre automobilul electric: Nu prevede o patrundere puternica a mobilitatii electrice pana in 2030 Automobilul electric nu va fi des intalnit pe soselele din Romania in urmatorii 14 ani. Cel putin asa arata proiectul Strategiei Energetice 2016-2030. "Date fiind vechimea parcului auto din Romania, ponderea mare a masinilor rulate intre cele nou inmatriculate si pretul mediu relativ scazut al celor achizitionate, Strategia nu prevede o patrundere puternica a mobilitatii electrice pana in 2030", se precizeaza in document. De altfel, nici nu este incurajata patrunderea automobilului electric, lipsind in acest sens obiective si politici comune cu Ministerul Mediului si alte autoritati. Aceasta in ciuda faptului ca pe plan mondial exista o tendinta de incurajare a cresterii ponderii autovehiculelor electrice.
9.​Proiectul strategiei energetice 2016-2030: Productia de energie nucleara se va dubla, iar pretul final al energiei ar putea creste cu pana la 50%/ Ponderea gazelor si carbunelui va scadea Ministerul energiei a pus in dezbatere publica proiectul Strategiei Energetice 2016- 2030. Pe scurt, pana in 2030 este prevazuta reducerea contributiei carbunelui in mixul energetic, dar si a gazului natural. In schimb, se dublează contribuția energiei nucleare, in urma realizarii realizarii reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda. De altfel, proiectul de strategie pune foarte mult accent pe energia nucleara. Pentru energia regenerabila nu mai sunt prevazute scheme de sprijin incepand de anul viitor si, astfel, sunt incerte investiții noi în capacități eoliene, fotovoltaice, microhidrocentrale sau pe bază de biomasă, în perioada 2017-2020. Dupa 2020, investitii in energia regenerabila pot avea loc intr-un ritm lent.Vom reveni cu amanunte
10.Avariile din reteaua Transelectrica s-au inmultit in ultimul an: Saptamana trecuta, judetul Tulcea a ramas fara curent electric, iar o unitate de la Cernavoda a fost oprita Reteaua Transelectrica, transportatorul national de energie, se confrunta tot mai des cu avarii care lasa judete intregi fara electricitate. Saptamana trecuta, a cedat o statie a Transelectrica, fiind oprita electricitatea in judetul Tulcea. "Pe data de 8 noiembrie, judetul Tulcea a ramas pe intuneric", a declarat marti Octavian Lohan, director Transelectrica, cu ocazia unei conferinte organizate de Focus Energetic. Tot marti, "un scurt circuit" pe o linie a Transelectrica a dus la oprirea Unitatii 1 de la Cernavoda. Reamintim ca in luna iunie, din cauza unei avarii, a cazut sistemul in doua judete (Valcea si Arges), iar in urma unei furtuni au cazut mai multi stalpi de inalta tensiune in Mures.
11.Secretar de stat in Ministerul Energiei, despre posibilitatea intrarii CE Hunedoara in faliment: Sunt riscuri destul de mari, eu sper sa le gestionam Complexul Energetic Hunedoara este o companie cu risc ridicat de a intra in faliment. "Exista riscuri in acest sens (...) Sunt riscuri destul de mari, eu sper sa le gestionam", a declarat marti Corina Popescu, secretar de stat in Ministerul Energiei, in cadrul unei conferinte organizate de Focus Energetic. Aceasta crede ca va exista totusi un sprijin din partea creditorilor in vederea "salvarii zonelor considerate viabile".
12.Romgaz a extras in primele noua luni cu 26,6% mai putin gaz decat in aceeasi perioada a anului trecut, timp in care au crescut importurile din Rusia Romgaz a extras in primele noua luni 3,03 miliarde metri cubi de gaze, cantitatea fiind cu 26,63% mai redusa fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un raport al companiei transmis BVB. Comparativ cu perioada similara a anului precedent, performantele societatii in primele noua luni ale anului 2016 au fost afectate in principal de diminuarea cu cca.6% a cererii de consum a gazelor naturale pe piata din Romania, se mai arata in raport. Reamintim ca in timp ce scade productia Romgaz, cresc importurile de gaze din Rusia. Pentru aceasta iarna, este estimata o pondere a importurilor de 40% din consum.
13.INS: Importurile de gaze au crescut cu 566% in primele noua luni Romania a importat 381,9 mii tone de gaze echivalent petrol in primele noua luni din 2016, ceea ce inseamna o cantitate cu 565,8% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unor date transmise de INS. Aceleasi date arata ca in in timp ce importurile de gaze au crescut de cinci ori, productia nationala a scazut cu 13,5%. Niculae Havrilet, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), a declarat recent ca importurile de gaze din Rusia ar putea creste in aceasta iarna pana la 40% din consumul national.
14.Transelectrica sustine ca Unitatea 1 de la Cernavoda s-a oprit din cauza unui "defect trecator" pe una dintre liniile electrice Transelectrica sustine printr-un comunicat de presa ca  a fost doar "un defect trecator" pe una dintre liniile electrice de inalta tensiune din zona Cernavoda. Reamintim ca Unitatea 1 a CNE Cernavoda a fost deconectata de la Sistemul Energetic National (SEN) in dupa-amiaza zilei de 08 noiembrie 2016, ora 15:37 din cauza avarierii liniei de evacuare putere de 400KV in SEN, potrivit unui anunt al Nuclearelectrica. Transelectrica nu se confrunta pentru prima oara cu probleme legate de sistemul energetic national. In luna iunie, din cauza unei avarii, a cazut sistemul in doua judete (Valcea si Arges), iar in urma unei furtuni au cazut mai multi stalpi de inalta tensiune in Mures.
15.Importurile de gaze din Rusia ar putea ajunge la 40% din consumul Romaniei in aceasta iarna- ANRE Importurile de gaze din Rusia ar putea creste in aceasta iarna pana la 40% din consumul national, a declarat marti Niculae Havrilet, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), cu ocazia unei conferinte organizate de Asociatia Furnizorilor de Energie Electrica din Romania (AFEER). Si in acest moment sunt ridicate importurile, gazele din Rusia reprezentand circa 30% din consum. S-a ajuns in aceasta situatie din cauza preturilor mai reduse ale preturilor la gazele din import fata de cele produse si inmagazinate in Romania.
16.Romgaz, despre atribuirea unui contract de 320 milioane de euro: Comisia de evaluare nu a avut cunostinta despre faptul ca Duro Felguera este investigata in Spania pentru spalare de bani si dare de mita Comisia de evaluare a Romgaz nu a avut cunostinta despre faptul ca Duro Felguera este investigata in Spania pentru spalare de bani si dare de mita, a transmis Romgaz, la solicitarea HotNews.ro. Reamintim ca Romgaz a incheiat un contract urias, de circa 320 milioane de euro, cu o asociere formata din firmele Romelectro SA si Duro Felguera, pentru construirea unei centrale termoelectrice noi la Iernut. Duro Felguera este investigata in Spania intr-un caz de coruptie, care se intinde pana in Venezuela. Despre Romelectro, HotNews.ro a scris in mai multe randuri cum castiga numeroase contracte mari cu societati energetice de stat. Vezi ce explicatii ofera Romgaz despre modul in care s-a desfasurat licitatia.
17.Fondul Proprietatea: Un proiect de lege privind administrarea porturilor creeaza premisele aparitiei unor noi "baieti destepti" Fondul Proprietatea se declara ingrijorat de promovarea unui proiect de lege care modifica Ordonanta Guvernului 22/1999 privind administrarea porturilor, propus pentru adoptare de catre Camera Deputatilor in data de 7 noiembrie 2016. Fondul considera ca in cazul in care va fi aprobat, acesta va genera pierderi financiare uriase companiilor de administrare a porturilor si cailor navigabile romanesti. Mai exact, proiectul prevede ca nivelu chiriei pentru terenul portuar va fi stabilit pentru o perioada de 10 ani la nivelul minim regasit in contractele in vigoare. Insa, tarifele minime de acum sunt si de 10 ori mai mici decat cele prevazute in contracte incheiate prin licitatii.
18.Fondul Proprietatea: Proiectul privind Reactoarele 3 si 4 este nefezabil si ar putea crea mari prejudicii actionarilor Nuclearelectrica daca e continuat Fondul Proprietatea considera ca proiectul privind constructia Reactoarelor 3 si 4, care ar urma sa fie facut cu o companie chineza, este nefezabil si ar putea crea mari prejudicii actionarilor Nuclearelectrica in cazul in care este continuat, avand in vedere situatia actuala a pietei energiei electrice, precum si prognozele pe termen lung, se arata intr-un comunicat al Fondului.
19.Guvernul acorda ajutor de stat pentru inchiderea minelor Lonea si Lupeni Guvernul a adoptat, in sedinta de miercuri, un memorandum privind modificarea  unui ajutor de stat acordat Societatii Nationale de Inchideri Mine Valea Jiului (SNIMVJ), pentru includerea in programul de inchidere a doua mine neviabile din cadrul Complexului Energetic Hunedoara.
20.Romelectro, firma abonata la licitatiile societatilor energetice de stat, este parte intr-un contract de 320 milioane de euro cu Romgaz, alaturi de o firma spaniola cercetata intr-un caz de coruptie Romgaz a incheiat un contract urias, de circa 320 milioane de euro, cu o asociere formata din firmele Romelectro SA si Duro Felguera, pentru construirea unei centrale termoelectrice noi la Iernut. HotNews.ro a scris in mai multe randuri despre cum castiga Romelectro numeroase contracte mari cu societati energetice de stat. Jurnalista Emilia Sercan scria in 2007 ca "Romelectro se afla in 'cercul de relatii DIP (n.red. Dan Ioan Popescu")'. Duro Felguera, cealalta firma din asociere, este investigata in Spania intr-un caz de coruptie, care se intinde pana in Venezuela.
21.O investitie uriasa, mari semne de intrebare. Pretul energiei nucleare ce va fi produsa de reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda ar urma sa fie mai mult decat dublu fata de pretul actual. Cum ar putea influenta investitia cu chinezii preturile la electricitate Energia care va fi produsa de reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda, in urma investitiei pe care urmeaza sa o faca Nuclearelectrica impreuna cu o companie chineza, ar urma sa fie foarte scumpa. Coordonatorul strategiei energetice a anuntat ca pretul de referinta, negociat cu investitorul, ar urma sa fie de circa 82 euro/MWh, fata de 35 euro/MWh cat este pretul mediu acum. Intrebarea este cum va fi acoperita acea diferenta si in ce masura pretul garantat va influenta factura la consumatorul final. Chiar daca energia nucleara va fi produsa la un pret urias, Iohannis vrea ca negocierile cu chinezii sa se finalizeze cat mai rapid. Aceasta chiar si in conditiile in care compania chineza este acuzata de spionaj in SUA.
22.UPDATE Scenarii ale strategiei energetice: Rolul gazelor in mixul energetic ar putea creste, iar cel al carbunelor ar urma sa scada, ceea ce inseamna o dependenta mai mare de Rusia, iar biomasa va avea o pondere nesemnificativa Ministerul Energiei a prezentat in cadrul unei conferinte pe teme energetice patru scenarii de strategie energetica. Interesant este ca in toate aceste scenarii, gazele naturale vor avea un rol important, fiind prevazute cresteri in mixul energetic. Problema este ca productia de gaze onshore se va reduce, iar rezervele din Marea Neagra sunt limitate, ceea ce ar putea insemna pentru sustinerea acelui rol important in mixul energetic, o crestere a dependentei de gazele rusesti.
23.Ministerul Energiei, despre reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda: In cazul in care negocierile cu chinezii vor esua, vom va avea in vedere toate optiunile viabile pentru continuarea proiectului. Ministerul Energiei va avea in vedere toate optiunile viabile de care dispune pentru continuarea proiectului reactoarelor 3 si 4, in cazul in care negocierile cu China General Nuclear Power Group vor esua, a raspuns ministerul intrebat de HotNews.ro "Ce masuri vor fi luate daca strategia energetica va fi prezentata inainte de data de 20 decembrie, iar negocierile privind proiectul vor esua ulterior?". Ministerul Energiei nu a precizat si care sunt acele optiuni viabile. De asemenea, intrebat de ce a refuzat realizarea unui raport privind sumele cheltuite pana acum cu acest proiect, ministerul a raspuns ca "nu a refuzat realizarea unui astfel de raport, dar a considerat ca o astfel de solicitare nu este de competenta Adunarii Generale".
24.Ministerul Economiei spune ca va controla cum au fost desfasurate toate targurile internationale. Procedurile ar permite termene scurte pentru licitatii. VISA SA a organizat 10 targuri internationale in doi ani Corpul de control al Ministrului Economiei a declansat verificari imediat dupa depunerea contestatiei de catre firma VISA SA, asupra modului in care a fost organizata participarea Romaniei la Targul international Sial Paris, dar si actiuni de control privind organizarea tuturor targurilor internationale din anul 2016, sustine Ministerul Economiei intr-un raspuns transmis HotNews.ro. Ministerul mai spune ca procedurile actuale permit termene scurte pentru organizarea de licitatii in vederea selectarii firmelor care se ocupa de standurile Romaniei la targurile internationale. HotNews.ro a aratat ca Ministerul Economiei face selectii de oferte si cu cateva zile inainte de inceperea unui targ, chiar daca sumele alocate sunt de ordinul sutelor de mii de lei. Vezi care sunt firmele care castiga cel mai des astfel de licitatii.
25.Actionarii Nuclearelectrica au aprobat extinderea pana pe 20 decembrie a negocierilor cu chinezii pentru reactoarele 3 si 4. In schimb, au respins realizarea unui raport privind sumele cheltuite pana acum pe acest proiect Actionarii Nuclearelectrica au decis luni sa extinda pana pe 20 decembrie 2016 negocierile cu China General Nuclear Power Group (CGNPC) pentru un acord asupra investitiei privind reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda. Nu este prima extindere a negocierilor, o decizie asemanatoare fiind luata si in vara, negocierile fiind extinse cu patru luni. Actionarii au mai decis sa respinga intocmirea unui raport de catre Consiliul de Administratie al societatii prin care sa fie prezentate sumele cheltuite pana acum pentru proiectul privind reactoarele 3 si 4.
26.Discrepante intre informatiile din declaratiile de avere ale ministrului Victor Vlad Grigorescu si afirmatiile publice ale acestuia Aspectele controversate legate de declaratiile de avere ale ministrului energiei Victor Grigorescu sunt departe de a fi clarificate. Inca ramane sub semnul intrebarii cum a reusit sa inchirieze un site obscur cu 792.000 lei, catre un offshore. Dupa o analiza atenta a declaratiilor de avere apar si alte intrebari. Astfel, pot fi constatate discrepante intre informatiile din declaratiile de avere si afirmatiile publice de saptamana trecuta ale ministrului. Pe scurt, conform declaratiilor de avere ar fi existat cel putin doua contracte de inchiriere, unul dintre ele la o valoare de circa 80.000 lei pe luna. Dar ministrul sustine ca a fost un singur contract, din care reiese o valoare lunara de 66.000 lei. Vezi ce raspunde ministrul despre aceasta situatie, la solicitarea HotNews.ro.
27.Victor Grigorescu sustine ca site-ul de pe care a obtinut 66.000 lei lunar de la un offshore "era un instrument de filtrare a informatiilor publice" Ministrul energiei Victor Grigorescu sustine ca site-ul care a fost inchiriat cu aproape 800.000 lei (circa 66.000 lei/luna), catre un off-shore, "era mai mult o aplicatie software pentru ca raspundea unor nevoi specifice ale celui care interactiona cu ea. Era un instrument de filtrare a informatiilor publice, pentru a le selecta pe cele relevante in vederea unei mai bune intelegeri a politicilor comerciale europene". Ministrul nu precizeaza cine se afla in spatele off-shore si daca sunt adevarate informatiile din Romania Libera, potrivit carora banii ar fi venit pe filiera azera, chiar daca i-au fost transmise intrebari in acest sens.
28.Victor Grigorescu insista sa spuna ca a obtinut 792.000 lei din inchirierea unui site care nu functioneaza Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a revenit, in urma insistentelor jurnalistilor, cu o noua declaratie legata de declaratia sa de avere controversata, investigata in prezent de ANI. Sustine inca o data ca platforma care i-a adus venituri de aproape 800.000 lei, in medie 66.000 lei pe luna, din inchirierea catre un offshore este monitoreu.com. Problema este ca acest site nu exista, iar daca a fost functionali nu a  lasat urme semnificative in mediul online.
29.Ce bun pretios l-a adus in atentia ANI pe ministrul energiei, din cauza ca nu a dorit sa-l declare: Un site pe care l-a inchiriat cu 791.500 lei catre un off-shore Ministrul energiei Victor Grigorescu sustine ca bunul mobil pretios pe care nu l-a putut declara pana acum din motive de confidentialitate este un site. L-a inchiriat de doua ori, cateva luni, cu 791.500 de lei. Este o platforma online dedicata politicilor europene, dupa cum a declarat Grigorescu la sfarsitul sedintei de Guvern de miercuri, intrebat de jurnalisti daca a intrat in legatura cu Agentia Nationala de Integritate (ANI), care a inceput o investigatie asupra averii ministrului. Declaratia de miercuri a ministrului ridica noi semne de intrebare. Vezi in text care sunt acestea. Guvernul nu a transmis niciun punct de vedere legat de investigatia ANI asupra ministrului energiei, in ciuda insistentelor indelungate ale HotNews.ro.
30.Hidroserv, filiala de mentenanta a Hidroelectrica, si-a cerut insolventa Hidroserv, filiala de mentenanta a Hidroelectrica, si-a marti cerut insolventa, potrivit portalului just.ro. Tribunalul Bucuresti urmeaza sa stabileasca data sedintei in care va fi decisa intrarea in insolventa. Consiliul de Administratie al Hidroserv a hotarat in luna septembrie sa ceara insolventa companiei.

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 10 

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă