Articole scrise de Adrian Vasilache


1 - 30 din 604 rezultate
1.Vodafone, in trimestrul doi din 2016: Un plus de peste 350.000 de clienti si venituri in crestere cu 4,2% pana la 173,9 milioane de euro Vodafone Romania a anuntat vineri ca a ajuns la un numar total de 9.159.281 de utilizatori ai serviciilor mobile, de voce si m2m la 30 iunie din acest an, in crestere cu 357.691 (n.a SIM-uri valabile) fata de perioada similara a anului precedent. Din numarul total de clienti, 8.487.782 sunt utilizatori ai serviciilor mobile. In aceeasi perioada de referinta, veniturile din servicii au crescut cu 4,2% pana la 173,9 milioane de euro.
2.Ce prevede planul de redresare financiara a City Insurance: Majorarea capitalului cu 30 milioane euro pana la 30 septembrie City Insurance, asigurator aflat in redresare financiara, ar trebui sa-si majoreze capitalul social cu 30 miloane euro pana la 30 septembrie si sa recupereze imprumuturi acordate unor societati afiliate (City Invest), partenerilor (Unity Broker) sau altor terti, in valoare de 39 milioane euro, potrivit planului de redresare financiara aprobat in sedinta de miercuri de conducerea ASF. Aceste masuri si altele prezentate joi de ASF pot conduce la redresarea financiara a societatii pana la sfarsitul acestui an, sustine autoritatea. City Insurance a incheiat anul 2015 cu o pierdere neta de 5,07 milioane lei.
3.Licitatie de 2,5 milioane euro la ANCOM pentru un sistem IT de inventariere la nivel national a retelelor telecom Autoritatea nationala de reglementare in comunicatii (ANCOM) a demarat o licitatie deschisa pentru realizarea unui sistem IT de inventariere la nivel national a retelelor publice de comunicatii electronice si a elementelor de infrastructura asociate acestora, contract cu o valoare estimata cu TVA de 10,8 milioane lei (aproape 2,5 milioane euro), potrivit datelor publicate joi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Contractul va fi finantat din fondurile proprii ale autoritatii.
4.Piata asigurarilor a ramas pe pierdere in 2015: Cea mai mare pierdere, de peste 299,7 milioane lei, a avut-o Euroins, in timp ce Metropolitan Life a raportat un profit record de 178,1 milioane lei Piata asigurarilor din Romania a incheiat anul trecut cu o pierdere totala neta de 267,6 milioane de lei, in crestere de 7,5 ori fata de rezultatul negativ din 2014, in conditiile in care pierderea totala de 734,6 milioane de lei cumulata de 16 societati nu a putut fi acoperita de profiturile de aproape 467 milioane de lei adunate de ceilalti 19 asiguratori, a anuntat miercuri ASF. In topul pierderilor conduce Euroins Romania, companie aflata in redresare financiara, cu o pierdere neta de peste 299,7 milioane lei, in timp ce in topul asiguratorilor pe profit conduce detasat Metropolitan Life, cu un profit record de 178,1 milioane lei, dupa un profit de 50,5 milioane lei in 2014.
5.26 de amenzi in valoare totala de 88.750 lei aplicate furnizorilor de comunicatii electronice si servicii postale in prima jumatate a acestui an Peste 2.100 de controale au efectuat inspectorii ANCOM in prima jumatate a acestui an pe piata de comunicatii si servicii postale, in urma carora au transmis 106 notificari si au aplicat 268 de avertismente si 26 de amenzi, in valoare totala de 88.750 de lei, a anuntat miercuri autoritatea. Cele mai multe amenzi din aceasta prima parte a anului, respectiv 19 amenzi in valoare totala de 52.000 de lei. Furnizorii de comunicatii au primit 4 amenzi, in valoare totala de 30.000 de lei, din care 2 amenzi in valoare de 20.000 lei au fost aplicate operatorului RCS&RDS.
6.Transportatorii acuza ca ASF dezinformeaza si cer o intalnire cu premierul Ciolos pentru a discuta reducerea imediata a tarifelor RCA Patronatele din transporturile rutiere, respectiv UNTRR, COTAR, ARTRI, APTE 2002, APULUM, au transmis miercuri un comunicat de presa in care acuza ASF ca dezinformeaza opinia publica in legatura cu preturile RCA. 'Datele ASF arata ca prima medie RCA pentru transportatori a crescut cu 52,7% la 3.000 de lei, desi companiile de transport rutier platesc pe un RCA 20.000 de lei, aproape triplu fata de anul trecut', acuza transportatorii. Acestia spun au solicitat catre premierul Ciolos 'o intalnire urgenta pana saptamana viitoare pentru a discuta reducerea imediata a tarifelor RCA, in caz contrar fiind necesara coordonarea unor actiuni de protest la nivel national'.
7.Romanii care au litigii cu asiguratorii si nu vor sa ajunga in instanta pot apela gratuit incepand din 19 iulie la o entitate special creata in ASF SAL-Fin, entitatea de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul financiar non-bancar, si-a inceput oficial activitatea in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) din data de 19 iulie 2016, a anuntat miercuri autoritatea. Solutionarea litgiilor, atat cele interne, cat si cele transfrontaliere, va fi gratuita pentru cetatean, neexistand taxe judiciare de timbru sau alte taxe aferente procedurilor. In cazul in care sunt solicitate expertize, traduceri de documente sau alte probe suplimentare, cheltuielile vor fi suportate de catre partea care le solicita.
8.Potentialii creditori ai Astra Asigurari mai au termen pana pe 28 iulie 2016 pentru a solicita de la FGA plata despagubirilor cuvenite Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) a atentionat din nou marti potentialii creditori de asigurari ai Astra Asigurari-in faliment, sa transmita catre Fond cereri de plata, pentru a putea beneficia de despagubirile cuvenite. Pana la data de 18 iulie 2016, FGA a inregistrat 45.847 cereri de plata, atat pentru cele 57.210 dosare preluate de la Astra Asigurari, cat si pentru dosarele nou deschise de catre Fond. FGA a comunicat pentru HotNews.ro ca la data de 14 iulie 2016 avea 12.900 de cereri de plata aprobate, din care 7.916 de dosare au fost platite, valoarea platilor fiind de peste 44,8 milioane lei.
9.In ciuda protestelor recente ale transportatorilor, ASF anunta ca prima medie RCA pentru transportatori a crescut in marja plafonului stabilit prin protocolul din decembrie 2015 Prima medie aferenta politelor RCA incheiate pe 12 luni pentru autoutilitare/autocamioane s-a situat in luna iunie din acest an la pretul de 3.016 lei, in crestere cu 61,55% fata de luna similara din 2015, a anuntat marti ASF. In acelasi timp insa, ASF sustine ca luand in calcul atat autoutilitare/autocamioane cat si mijloace de transport de persoane, pe toate clasele de bonus-malus, cresterea medie a primelor RCA in perioada iunie 2015 - iunie 2016 a fost de 52,73%, situandu-se in marja plafonului de 50% stabilit prin Protocolul incheiat de ASF cu transportatorii in decembrie 2015. Amintim ca vinerea trecuta, transportatorii au organizat un protest spontan impotriva scumpirii excesive a RCA-ului, pe drumul national intre Sebes si Alba-Iulia.
10.ANAF face pasul spre plata online cu cardul prin Ghiseul.ro a tuturor impozitelor, taxelor si contributiilor datorate bugetului general consolidat ANAF a lansat licitatia pentru servicii bancare de acceptare a platilor de impozite, taxe, contributii si a altor sume datorate bugetului general consolidat, efectuate cu carduri de plata in sistem on-line prin Ghiseul.ro, valoarea estimata fara TVA a acordului cadru fiind intre 1,559,823 lei si 1,871,787 lei, arata datele publicate marti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Toate sumele incasate vor fi transferate integral contul ANAF, dar va exista un comision pentru tranzactiile online stabilit la nivelul de 2% din valoarea tranzactiei, dar nu mai mare de 30 lei, care va fi suportat de Fisc. Se vor accepta la plata cardurile emise sub sigla Visa, Mastercard sau echivalent, indiferent de tara in care aceste instrumente au fost emise.
11.​VIDEO Orange Romania aduce 10,6 milioane lei la capitalul social al firmei pentru plati si tranfer de bani de pe mobil Orange Romania va aduce 10,68 milioane lei la capitalul social al Orange Money, firma pentru plati si tranfer de bani de pe mobil, printr-o operatiune de majorare de capital, decisa in data de 21 iunie din acest an, potrivit unui extras publicat luni in Monitorul Oficial. Oficialii Orange Romania au precizat in luna martie din acest an pentru HotNews.ro ca serviciul Orange Money va fi lansat in cursul acestui an. Vodafone a lansat inca din martie 2014 un serviciu de transfer de bani si plati, numit M-Pesa, prin care clientii operatorului pot trimite si primi bani sau face plati cu orice tip de telefon mobil, fara a avea nevoie de un cont bancar sau o conexiune de internet.
12.Situatia pensiilor private la data de 31 martie 2016: Valoarea medie a unui cont a ajuns la peste 1.300 de euro Valoarea medie a unui cont aferent celor 3,19 milioane de romani care au contribuit luna de luna in sistemul pensiilor private obligatorii (pilonul II de pensii) in perioada mai 2008 - martie 2016, a fost de 5.917 lei (aproximativ 1.323 euro), ceea ce reprezinta un avans anual de 23,42%, a anuntat luni ASF. La sfarsitul primului trimestru al anului 2016, erau inregistrati, in sistemul pensiilor administrate privat, 6,64 milioane de participanti, ceea ce inseamna un avans anual de 4,17%, iar valoarea activelor totale aflate in administrare la nivelul intregului sistem de pensii private a ajuns, la 31 martie 2016, la 27,37 miliarde lei (6,12 miliarde euro), in crestere cu 26,18%, fata de aceeasi luna a anului 2015.
13.Licitatie de peste 25,5 milioane de euro la SRI intr-un sistem IT pentru reducerea redundantei platilor publice, prevenirea fraudei, coruptiei sau evaziunii fiscale Serviciul Roman de Informatii (SRI), prin Unitatea Militara 0929 Bucuresti, a demarat o licitatie deschisa pentru implemenarea unui sistem IT al carui scop este 'dezvoltarea functiei de preventie, detectare si luare de masuri pentru reducerea redundantei platilor in zona publica, prevenirea fraudei si abuzurilor si cresterea eficientei in actul guvernamental", contract cu finantare UE, avand o valoare estimata fara TVA de peste 114,4 milioane lei (peste 25,5 milioane de euro), potrivit unui anunt publicat duminica in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).
14.VIDEO Protest RCA al transportatorilor pe drumul national intre Sebes si Alba Iulia: Peste 100 de camioane au circulat cu viteza redusa blocand pentru o ora drumul Asociatia Transportatorilor din Judetul Alba, Apullum, a organizat vineri in jurul orei 12 un protest spontan impotriva scumpirii excesive a RCA-ului, pe drumul national intre Sebes si Alba-Iulia, au transmis vineri pentru HotNews.ro reprezentantii ASSAI (asociatia service-urilor auto independente), parteneri in acest protest. Peste 100 de camioane au circulat cu viteza redusa si timp de o ora acest tronson a fost practic blocat, a precizat Cristian Opincariu, membru ASSAI. De cealalta parte, asiguratorii se plang ca 1 din 6 camioane produce in fiecare an un accident, in randul acestui tip de vehicule inregistrandu-se si cea mai ridicata valoare a daunei medii, de aproape 18.500 lei, o valoare de aproximativ trei ori mai mare decat dauna medie la nivelul pietei.
15.Forte Asigurari, aflata in procedura de faliment, avea datorii exigibile de peste 9,6 milioane lei la data de 4 aprilie 2016/Pagubitii pot face acum cereri de plata si de deschidere a dosarelor de dauna catre FGA Forte Asigurari, societate impotriva careia ASF a deschis procedura falimentului, avea datorii exigibile de peste 9,68 milioane lei la data de 4 aprilie 2016, in timp ce activele lichide la data de 31 martie 2016 erau de 1,44 milioane lei, aflandu-se in imposibilitatea onorarii obligatiilor de plata catre clienti, se arata in decizia ASF publicata joi in Monitorul Oficial. Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) a transmis vineri ca poate primi cereri de plata si de deschidere a dosarelor de dauna, de la potentialii creditori de asigurari ai Forte Asigurari.
16.Posta Romana a castigat un contract de 12,5 milioane lei pentru expedierea actelor de procedura catre toate instantele judecatoresti din tara Ministerul Justitiei a atribuit in data de 1 iulie, prin licitatie deschisa, un contract in valoare de 12,5 milioane lei fara TVA, Postei Romane care va presta servicii de prezentare, prelucrare si expediere a actelor de procedura pentru instantele judecatoresti din toata tara, potrivit datelor publicate vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Pentru acest contract, finantat din fonduri bugetare in care ofertantii trebuiau sa faca dovada ca au capacitatea de a livra corespondenta la orice adresa postala de pe intreg teritoriul national, Ministerul Justitiei nu a primit decat oferta Postei.
17.ASF va reduce din 1 august unele tarife aplicate pe pietele RCA si de capital/ ASF a incheiat 2015 cu excedent si toti cei 480 de angajati au primit prime de performanta Conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a decis miercuri eliminarea, incepand cu data de 1 august 2016, a cotei aplicate tranzactiilor realizate pe piata de capital de formatorii de piata (market makers) si reducerea contributiilor asiguratorilor pentru supravegherea, controlul si monitorizarea politelor RCA, se arata intr-un comunicat transmis joi de autoritate. Amintim ca toti cei 480 de angajati ai ASF au primit anul trecut prime anuale de performanta in valoare totala de circa 4,5 milioane lei, iar alti 126 de angajati au primit prime de proiect in valoare de 2,1 milioane lei, in contextul in care autoritatea a incheiat anul cu un excedent de 36,5 milioane lei.
18.EXCLUSIV 132 de proiecte si studii in valoare de peste 24 milioane de euro zac neutilizate in Ministerul Comunicatiilor - Curtea de Conturi Ministerul Comunicatiilor detine 132 proiecte si studii in valoare de peste 107,6 milioane lei (peste 24 milioane euro) care nu au fost utilizate in scopul pentru care au fost realizate, in ciuda prevederilor unui ordin cu masuri dat in anul 2014 de ministrul Razvan Cotovelea, se arata in raportul Curtii de Conturi pe 2015 la acest minister, document obtinut de HotNews.ro. Contactat de HotNews.ro, fostul ministru al Comunicatiilor, Razvan Cotovelea, a spus ca in mandatul sau a facut un audit tehnic si la proiectul eAcademie si a dispus un ordin pentru operationalizarea acestei platforme IT care era neutilizata.UPDATE Ministerul Comunicatiilor a transmis catre HotNews.ro lista proiectelor transmise catre Curtea de Conturi, cu precizarea ca "unele dintre aceste proiecte sunt inca folosite, altele au fost de-a lungul anilor in comodat, iar o mare parte se afla in depozitul MCSI, fiind nefolosite intrucat sunt depasite fizic".
19.Orange a testat in premiera pe piata locala internet mobil la viteze de 1 Gbps Orange a testat joi, in Bucuresti, viteze de internet mobil de pana la 1 Gbps, o premiera pe piata locala. Testul a fost posibil prin utilizarea simultana a spectrului din mai multe frecvente, folosind o retea locala modernizata si un terminal prototip furnizat de producatorul chinez Huawei. Demonstratia a inclus atat viteze de download de pana la 1 Gbps, cat si viteze de upload de pana la 140 Mbps, viteze similare retelelor de internet fix, care vor permite consumul de continut video 4K, pentru realitatea virtuala, realitatea augmentata, pentru filmarile cu ajutorul dronelor, sau pentru servicii IoT, ce vor fi dezvoltate in urmatorii ani.
20.200 de furnizori telecom risca amenzi de 50 lei sau 300 lei pe zi pentru netransmiterea sau transmiterea incompleta a datelor statistice catre arbitrul telecom 201 furnizori de comunicatii electronice au fost sanctionati si risca sa plateasca amenzi in valoare de 50 lei sau 300 de lei pe zi de intarziere pentru netransmiterea, transmiterea incompleta sau fara semnatura electronica a datelor statistice aferente anului 2015 catre Autoritatea de reglementare in comunicatii (ANCOM), a anuntat miercuri arbitrul telecom.
21.Consilul Concurentei vrea sa stie ce probleme intampina romanii cu serviciile furnizorilor de televiziune, internet si telefonie fixa Consiliul Concurentei vrea sa afle opinia consumatorilor referitor la serviciile de comunicatii electronice (televiziune, internet si telefonie fixa) oferite sub forma pachetelor de servicii sau separat, drept pentru care invita utilizatorii sa completeze pana la data de 20 septembrie un chestionar online ce se afla pe site-ul institutiei, a anuntat miercuri autoritatea. Consumatorii vor avea posibilitatea ca in cadrul chestionarului sa prezinte si eventuale dificultati intampinate la achizitionarea si utilizarea acestor servicii.
22.Romanii si-au portat 415.377 de numere de telefonie mobila in prima jumatate a acestui an, din care aproape jumatate in reteaua RCS&RDS In primul semestru al acestui an au fost portate 415.377 de numere de telefonie mobila, din care aproape jumatate - 197.382 au fost atrase in reteaua RCS & RDS, in timp ce Orange a castigat prin portare 88.501 utilizatori, urmat de Vodafone cu 83.336, Telekom Romania Mobile Communications cu 33.600 si Telekom Romania Communications cu 12.538 de numere mobile portate, a anuntat marti arbitrul telecom (ANCOM). Portabilitatea permite utilizatorilor pastrarea numarului de telefon la schimbarea furnizorului de telefonie.
23.RCS, compania-mama a Digi 24, va furniza curentul electric pentru TVR in urmatoarele 12 luni Societatea Romana de Televiziune (SRTV) si-a desemnat prin licitatie deschisa, in data de 8 iulie, furnizorul de energie electrica in urmatoarele 12 luni: RCS&RDS, cel mai mare operator de cablu TV si internet fix, care a devenit jucator pe piata energiei electrice in decembrie 2014. Criteriul de atribuire al contractului a fost 'pretul cel mai scazut'. Valoarea estimata initial de TVR pentru acest contract a fost de peste 2,7 milioane lei fara TVA, fiind atribuit in final catre RCS&RDS la pretul de peste 2,24 milioane lei fara TVA. La licitatie au fost depuse 5 oferte, potrivit datelor publicate marti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).
24.Cum pierde statul bani pe proiecte IT inutile. Studiu de caz: prejudiciul de 5,8 milioane lei din proiectul eAcademie 'Cum se cheltuie fonduri UE de peste 1,4 milioane de euro in Ministerul Comunicatiilor: Siveco a facut o platforma de instruire online pentru functionari, acum se cauta functionarii dornici de instruire' - Acesta este titlul articolului pe care-l semnam in iulie 2011, cand acest minister, sub conducerea lui Valerian Vreme (PDL), anunta finalizarea platformei eAcademie. Intrebat de ziaristi, Vreme admitea atunci ca nu este inca nici o obligatie legala sau motivare prin acordarea unei diplome recunoscute pentru participarea la aceste cursuri si ca pentru a rezolva aceasta problema "se lucreaza acum la un act normativ". Actul normativ nu a mai venit, iar raportul Curtii de Conturi pe 2015 la acest minister identifica un prejudiciu de 5,8 milioane lei adus bugetului statului, tocmai datorita acestor nereguli.
25.​EXCLUSIV Curtea de Conturi sustine ca Ministerul Comunicatiilor a devenit client captiv al Siveco si bugetul a pierdut 5,8 milioane lei, Siveco denunta tratament diferit fata de marile multinationale din IT Ministerul Comunicatiilor a devenit client captiv al SIVECO si a adus un prejudiciu de peste 5,8 milioane lei bugetului de stat, prin incheierea defectuoasa in anul 2011 a unui contract de realizare a unei platforme IT de instruire in domeniul serviciilor electronice pentru functionarii publici, numita eAcademie, fapte pentru care exista indicii ca au fost savarsite cu incalcarea legii penale, se arata intr-un raport al Curtii de Conturi, obtinut de HotNews.ro. Ministerul nu a solicitat codul sursa al aplicatiei de eLearnig achizitionata, astfel ca pentru orice modificare ministerul trebuie sa se adreseze numai catre Siveco. In replica, Siveco sustine ca auditorii interpreteaza eronat aceasta achizitie, in conditiile in care ministerul nu a cumparat un soft dezvoltat la comanda, ci un drept de licenta pentru o aplicatie proprie pentru care detine drepturi de proprietate.
26.Posta Romana estimeaza ca va obtine un profit brut de 4 milioane lei si ca va avea 26.370 salariati la sfarsitul anului 2016 Posta Romana estimeaza ca va inregistra un profit brut de 4 milioane lei si ca va avea 26.370 salariati la sfarsitul anului 2016, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2016 al Postei Romane, care a fost adoptat in sedinta de Guvern de miercuri, a anuntat Ministerul Comunicatiilor.
27.Guvernul si IBM sunt in proces de finalizare al unui Memorandum de intelegere privind infiintarea unui centru de inovare pentru tehnologiile cognitive in Romania Ministrul Marius Bostan a prezentat in sedinta de Guvern de miercuri o informare referitoare la semnarea unui memorandum de intelegere intre Guvernul Romaniei si IBM, privind infiintarea centrului de inovare pentru tehnologiile cognitive, se arata intr-un comunicat al ministerului. Guvernul si IBM sunt in procesul de finalizare al unui Memorandum de Intelegere prin care se va facilita infiintarea unui centru de inovare pentru tehnologiile cognitive: European and National Romanian Innovation Cognitive Hub (ENRICH).
28.​VIDEO Cum vrea Guvernul Ciolos sa elimine lipsa de coerenta in investitiile IT si situatia de captivitate in care se afla acum unele institutii in contractele IT incheiate Guvernul Ciolos a aprobat miercuri infiintarea unei noi pozitii guvernamentale, respectiv aceea de Coordonator pentru Tehnologia Informatiei, care impreuna cu Directia Guvernamentala pentru Tehnologia Informatiei, va trebui sa coordoneze proiectele IT la nivel national si sa asigure o viziune unitara in domeniul guvernarii electronice, a precizat miercuri Dragos Tudorache, ministrul interimar al Comunicatiilor. Noua structura va trebui sa analizeze oportunitatea si conditiile contractuale ale noilor investitii IT astfel incat 'sa nu devenim captivi ai acelor contracte, situatie care se intampla la acest moment tocmai pentru ca atunci cand au fost dezvoltate contractele nu au fost negociate si asezate pe parametrii cei mai buni', a spus Tudorache.
29.Cine este Dragos Tudorache, propus ministru interimar la Comunicatii: Seful Cancelariei si mana dreapta a premierului Ciolos Dragos Ioan Tudorache, seful Cancelariei primului-ministru si mina dreapta a premierului Ciolos, este propunerea premierului pentru functia de ministru interimar la Ministerul Comunicatiilor, in locul lui Marius Bostan. Judecator in Galati, in perioada 1997-2002, Dragos Tudorache a lucrat ulterior pentru Organizatia Natiunilor Unite in Kosovo, apoi la Comisia Europeana, in cadrul Directiei Generale pentru Afaceri Interne, in unitatea care se ocupa de Schengen. Intr-un interviu acordat HotNews.ro, Tudorache a explicat si motivele pentru care a venit de la un salariu lunar de 10.500 de euro la unul de 3.000 de euro in Cancelaria Guvernului Ciolos.
30.Chirila Sorin Adrian, varul sotiei deputatului Sebastian Ghita, a fost numit administrator special al Asesoft Technologies Adunarea Generala a Asociatilor Asesoft Technologies, firma aflata in insolventa, a decis, in data de 7 iunie din acest an, desemnarea lui Chirila Sorin Adrian ca administrator special al firmei, se arata intr-un document publicat marti in Monitorul Oficial. Potrivit rezolutiei DNA de incepere a urmaririi penale a deputatului Sebastian Ghita, Chirila Sorin Adrian este varul sotiei lui Sebastian Ghita si este imputernicit pe conturile lui Sebastian Ghita, Anastasescu Cristian si Iacobescu Vlad Dumitru (fratele lui Alexandru Iacobescu, directorul general RTV, prieten al lui Victor Ponta).

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 21 

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică