Articole scrise de Adrian Ilincescu


1 - 30 din 6474 rezultate
1.VIDEO Simona Halep, campioan�� la Dubai dup�� o final�� dramatic�� cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5) Timp de dou�� ore ��i 26 de minute, Simona ��i Elena ��i-au împ��r��it lovituri precum pugili��tii. Au fost <num��rate>, s-au ridicat, au continuat lupta ��i a rezultat o final�� dramatic�� în care era greu de intuit cine va câ��tiga. Halep a avut nervii mai tari într-un tiebreak al decisivului în care orice era posibil. Campioana de la Wimbledon a cucerit al doilea trofeu la Dubai (Premier) dup�� un meci epic cu Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)).Simona Halep, dup�� ce a câ��tigat titlul de la Dubai: "Acum sunt aproape moart��"
2.VIDEO Simona Halep, în final�� la Dubai dup�� un recital ofensiv (6-2, 6-0 cu Jennifer Brady) Nu a fost loc de nicio emo��ie: Simona a fost gr��bit��, iar pl��titorii de bilete au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. Halep a învins-o pe Jennifer Brady (6-2, 6-0) dup�� un meci de doar 62 de minute, calificându-se în finala turneului Premier 5 de la Dubai (a 37-a din întreaga carier��). Pentru marele trofeu, Simona se va duela, sâmb��t��, de la ora 17:00, cu Elena Rybakina (Kazakhstan, 19 WTA).Ce a spus Simona Halep dup�� calificarea în final��.
3.Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din semifinale S�� reu��e��ti de la începutul anului s�� treci de juc��toare precum Ashleigh Barty, Elina Svitolina sau Garbine Muguruza nu este la îndemâna oricui. Jennifer Brady joac�� poate cel mai bun tenis al carierei, unul bazat pe o deplasare foarte bun��, pe un forehand cu varia��ie (topspin, dar ��i plat) ��i pe un rever solid. Simona Halep a ar��tat c�� ��tie cum s�� joace împotriva americancei, cea mai recent�� victorie venind la Australian Open, în primul tur. Halep vs Brady va fi LiveText pe HotNews.ro ��i în direct pe Digisport 2 (undeva dup�� ora 17:00).
4.WTA Dubai: Simona Halep, în semifinale (3-6, 6-2, 6-2 cu Aryna Sabalenka) Dup�� un prim set în care coordonatele au sem��nat cu cele de la Adelaide, din urm�� cu câteva s��pt��mâni (atunci când Aryna a câ��tigat), Simona Halep a f��cut ajust��rile necesare. A servit mai aspru, a stat mai aproape de linie, a variat ��i a plimbat-o pe adversar��, obligând-o s�� gre��easc��. A rezultat o victorie (3-6, 6-2, 6-2, dup�� o or�� ��i 35 de minute) ��i o calificare meritat�� în semifinalele turneului Premier de la Dubai. Urm��toarea adversar��: Jennifer Brady.Reac��ia Simonei Halep dup�� victoria cu Aryna Sabalenka
5.Cine este Aryna Sabalenka, adversara Simonei Halep din sferturile de la Dubai S-au întâlnit în urm�� cu doar câteva s��pt��mâni, la Adelaide, iar Aryna a fost juc��toarea mai bun��. Sabalenka a învins-o pe Simona, un rezultat care cu siguran���� îi va da încredere înainte de duelul de joi. Halep vs Sabalenka va fi LiveText pe HotNews.ro ��i în direct pe Digisport 2 (undeva dup�� ora 18:30).
6.WTA Dubai: Simona Halep vs Ons Jabeur 1-6, 6-2, 7-6(7) / Halep, cu mari emo��ii în sferturi - A salvat o minge de meci Timp de dou�� ore, Simona ��i-a c��utat ritmul ��i execu��iile. A început r��u meciul (a pierdut primul set cu 6-1), a g��sit puterea s�� revin�� în al doilea (6-2), iar în decisiv a trecut de mai multe ori de la agonie la extaz ��i invers. A ratat trei mingi de meci, a salvat una a lui Ons Jabeur, iar într-un final dramatic s-a impus cu 9-7 în tiebreak, calificându-se în sferturile turneului de la Dubai (Premier). Urm��toarea adversar��: Aryna Sabalenka.
7.FedCup: Gabriela Ruse, învins�� de Ekaterina Alexandrova (1-6, 4-6)/ Emo��iile debutului Gabriela Ruse (166 WTA) a ar��tat în unele momente un tenis bun, agresiv, dar emo��iile debutului au fost cele care au dominat-o pe juc��toarea noastr��. Ekaterina Alexandrova (28 WTA) a ar��tat pe teren diferen��a mare din ierarhia mondial��, dar ��i experien��a net superioar�� pe care o posed��. A fost 6-1, 6-4 (dup�� o or�� ��i 4 minute), iar Rusia conduce cu 1-0 în meciul cu România din play-off-ul FedCup.
8.Cum arat�� meniul unui campion - Novak Djokovic, schimb��rile drastice ��i dieta special�� Este juc��torul <de învins> în acest moment în circuitul ATP, ierarhie unde a revenit pe prima pozi��ie dup�� ce a câ��tigat pentru a opta oar�� în carier�� Australian Open. Cheia succesului pentru Novak Djokovic este o combina��ie fericit�� care con��ine urm��toarele: antrenamente (preg��tire fizic�� irepro��abil��), for���� mental�� ��i o diet�� ie��it�� din comun. Dar ce m��nânc�� mai exact marele campion sârb?
9.Graficele, matematica ��i reg��sirea direc��iei - Secretul din spatele succesului celor de la Liverpool Vitez��, spa��ii, imagina��ie, totul f��cut precum pe PlayStation. Sau poate chiar este totul f��cut pe calculator? Liverpool este echipa momentului în fotbalul mondial, Jurgen Klopp f��când din cormorani o adev��rat�� ma��in�� de fotbal. Germanul are de partea lui ��i valorific�� din plin puterea ��tiin��ei datelor, tehnologia fiind mai prezent�� în fotbal ca oricând.
10.Unde s-a f��cut diferen��a, de ce a pierdut Simona Halep semifinala cu Garbine Muguruza Simona ��i Garbine au oferit o semifinal�� de Australian Open cu tenis de calitate, cu multe r��sturn��ri de situa��ie ��i cu dou�� seturi decise la photo finish. A avut c�tig de cauz�� sportiva cu nervii mai tari, confruntarea de pe Rod Laver Arena fiind un adev��rat roller coaster emo��ional (7-6(8), 7-5 pentru iberic��).
11.VIDEO Australian Open: Simona Halep, eliminat�� în semifinale (6-7(8), 5-7 cu Garbine Muguruza)/ Înfrângerea ��anselor ratate Simona a avut ��ansele ei (patru mingi de set în primul, a servit pentru câ��tigarea celui de-al doilea la 5-4) într-un meci care a dat senza��ia c�� atârna de un fir de p��r. La un asemenea nivel, ratarea oportunit����ilor se pl��te��te scump: cu eliminarea în semifinale. Garbine Muguruza a judecat mai bine, mai limpede, momentele importante, iar venirile la fileu (de 30 de ori!) au destabilizat-o în multe rânduri pe Halep. Iberica merge în finala de la Australian Open dup�� un meci dramatic de dou�� ore ��i 5 minute (7-6(8), 7-5)).
12.Simona Halep, singura care a învins-o pe Garbine Muguruza într-o semifinal�� de Grand Slam - Marele duel va fi LiveText pe HotNews.ro de la ora 06:30 Garbine Muguruza a fost învins�� o singur�� dat�� în semifinalele unui Grand Slam, înfrângerea venind la edi��ia din 2018 a Roland Garros-ului tocmai în fa��a Simonei Halep. Sigur c�� povestea este alta acum, la fel suprafa��a de joc. De cealalt�� parte, Simo a ajuns de ��apte ori pân�� acum în penultimul act al unui Grand Slam, palmaresul fiind 5 victorii ��i dou�� e��ecuri. Halep vs Muguruza din semifinalele de la Australian Open va fi LiveText pe HotNews.ro ��i în direct pe Eurosport, joi, de la ora 06:30.
13.Simona Halep, în semifinale la Australian Open (6-1, 6-1 cu Anett Kontaveit) - Victorie încânt��toare în 53 de minute / Garbine Muguruza, adversara Simonei Simona Halep a defilat contra lui Anett Kontaveit, succesul conturându-se în doar 53 de minute (6-1, 6-1). Juc��toarea noastr�� a avut o serie impresionant�� de 11 game-uri consecutive, sportiva din Estonia ar��tând în multe moment precum o coleg�� de antrenament. Halep a evoluat perfect din punct de vedere tactic, a avut r��spuns pentru aproape orice, iar unghiurile g��site au fost parc�� importate din manualul de geometrie. Simona este în semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al sezonului.---UPDATE Spaniola Garbine Muguruza a învins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavlyucenkova ��i va juca în semifinal�� cu Simona Halep.
14.���VIDEO Cine este Anett Kontaveit - Agresivitatea, principala arm��: Nu este tensionat�� înainte de meciul cu Simona Halep Îi place s�� interpreteze o partitur�� ofensiv��, fiind o juc��toare capabil�� s�� produc�� multe lovituri câ��tig��toare într-un meci. Lovitura favorit�� este forehand-ul (agresiv, exploziv, aspru), dar st�� foarte bine ��i la capitolul backhand. Anett Kontaveit (31 WTA) se afl�� la cea mai bun�� performan���� din carier�� la un Grand Slam (sferturi), dar acest lucru nu o influen��eaz�� în vreun fel: "Nu sunt tensionat��". Simona Halep vs Anett Kontaveit este LiveText pe HotNews.ro ��i în direct pe Eurosport, miercuri, de la ora 02:00.
15.VIDEO Simona Halep, în sferturi la Australian Open (6-4, 6-4 cu Elise Mertens) Elise Mertens a avut pasaje foarte bune de meci: agresiv��, inspirat�� ��i lovind mingea devreme. Nu a fost îns�� suficient, Simona Halep fiind la un nivel mult prea ridicat pentru juc��toarea din Belgia. Victoria a venit în dou�� seturi: 6-4, 6-4, dup�� o or�� ��i 37 de minute. Simona este în sferturi la Australian Open, turneu unde a disputat finala în 2018.
16.VIDEO Simona Halep, în optimi la Australian Open (6-1, 6-4 cu Yulia Putintseva)/ În deplin control Simona Halep a ob��inut biletul pentru a doua s��pt��mân�� de la Australian Open, juc��toarea noastr�� reu��ind s�� se califice în optimi f��r�� s�� piard�� vreun set. A fost 6-1, 6-4 cu Yulia Putintseva, la cap��tul unui meci controlat cu autoritate de Simona (partida a durat o or�� ��i 18 minute).
17.VIDEO Australian Open: Simona Halep, în turul trei (6-2, 6-4 cu Harriet Dart)/ A închis meciul la timp Harriet Dart (173 WTA) a p��rut o prad�� u��oar�� în mare parte a meciului, Simona ajungând în situa��ia de a conduce cu 6-2, 5-1. Eliberat�� de emo��ii, cu bra��ul mai relaxat ��i cu eliminarea în fa��a ochilor, britanica a produs cel mai bun tenis al ei. A revenit pân�� la 5-4, a pus presiune, a salvat trei mingi de meci ��i a determinat-o pe Halep s��-��i întrebe loja: "Ce s�� fac?"...Pân�� la urm��, experien��a superioar�� ��i-a spus cuvântul, iar Simona a închis meciul exact înainte ca lucrurile s�� se complice (6-2, 6-4, dup�� o or�� ��i 17 minute).
18.VIDEO Cine este adversara Simonei Halep - Nu a reu��it pân�� acum s�� p��trund�� în TOP 100 mondial - Când va avea loc meciul Harriet Dart este un nume care nu spune mare lucru pentru iubitorii tenisului din România, juc��toarea de 23 de ani aflându-se la doar a doua prezen���� pe tabloul principal de la Australian Open. Cu toate acestea, poate fi o juc��toare periculoas�� dac�� nu i se acord�� aten��ia cuvenit��. Simona Halep vs Harriet Dart din turul doi de la Australian Open va avea loc joi, de la ora 10:00 (ora României) urmând s�� fie LiveText pe HotNews.ro ��i în direct pe Eurosport.
19.Australian Open: Simona Halep, în turul doi (7-6(5), 6-1 cu Jennifer Brady)/ Puternic�� mental Nu a avut începutul de meci pe care îl a��tepta, dar a luptat pentru fiecare punct ��i a reu��it gra��ie unui mental puternic s�� anuleze trei ��anse de set ale adversarei. Simona Halep s-a calificat în turul doi de la Australian Open dup�� un meci intens jucat împotriva lui Jennifer Brady (7-6(5), 6-1). Prima man���� a fost cheia partidei, Halep ar��tând mult�� disponibilitate la efort. Confruntarea de pe Margaret Court Arena a durat o or�� ��i 36 de minute.
20.VIDEO WTA Adelaide: Simona Halep, eliminat�� în sferturi (4-6, 2-6 cu Aryna Sabalenka) - Recitalul ofensiv al adversarei Meciul Simonei cu Aryna s-a "încheiat" practic la 4-4 în primul set. Din acel moment a urmat o serie de ��apte game-uri consecutive câ��tigate de sportiva din Belarus. Cu un apetit agresiv impresionant, a reu��it 33(!) de lovituri câ��tig��toare, Aryna s-a distan��at f��r�� mari b��t��i de cap pân�� la 5-0 în man��a a doua. Num��rul 12 WTA a speculat din plin vulnerabilit����ile ar��tate de Simona pe serviciul al doilea, iar partida a durat doar o or�� ��i 9 minute. A fost 6-4, 6-2 pentru Sabalenka, sportiv�� care a ob��inut prima victorie în fa��a Simonei ��i calificarea în semifinalele turneului de la Adelaide.
21.VIDEO WTA Adelaide: Simona Halep, în sferturi (6-4, 7-5 cu Ajla Tomljanovic)/ Sfaturile lui Darren Simona Halep a debutat cu dreptul în noul sezon, victoria fiind prima ob��inut�� f��r�� set cedat în confrunt��rile cu Ajla Tomljanovic (6-4, 7-5). A fost nevoie de câte un on-court coaching în fiecare set pentru ca Simona s�� fac�� pasul decisiv. Dup�� un meci de o or�� ��i 36 de minute, Halep a ob��inut biletul care s�� o duc�� în sferturile turneului Premier de la Adelaide.
22.Cum crede Rafael Nadal c�� poate fi stabilit cine este cel mai bun juc��tor din lume Ajuns la 33 de ani, Rafael Nadal continu�� s�� aib�� un cuvânt greu de spus la vârful ierarhiei ATP, ibericul reu��ind s�� cucereasc�� dou�� Grand Slam-uri în 2019 (Roland Garros ��i US Open). Cu toate c�� s-a apropiat la un singur titlu major de Roger Federer (20 de Grand Slam-uri, recordman absolut), Rafa consider�� c�� nu turneele câ��tigate te fac cel mai bun din lume, ci doar iubirea fanilor.
23.���INTERACTIV 30 de ani dup��: România la Jocurile Olimpice - Sacul, fundul ��i peticul - Sportul românesc ��i moartea lent�� Au trecut 30 de ani de la Revolu��ie, iar sportul românesc a ajuns s�� tr��iasc�� doar din amintiri. Jocurile Olimpice de la Tokyo bat la u����, dar nu prea mai are cine s�� le deschid��. A fost atins fundul sacului (��i a��a peticit), iar ultimele redute din sporturile de echip�� (gimnastica ��i handbalul) au c��zut ��i ele sub puterea indiferen��ei ��i a lipsei de strategie. Intr�� în material pentru a vedea o radiografie a sportului românesc la trei decenii distan���� de la ceea ce p��rea un nou început str��lucitor: decembrie 1989.
24.Europa League: CFR Cluj, duel cu Sevilla în 16-imile competi��iei Calificat�� în primavara european��, CFR Cluj se va duela cu 16-imile Europa League cu Sevilla, una dintre cele mai puternice echipe care se aflau în urne. Partida tur va avea loc la 20 februarie 2020, iar returul la 27 februarie 2020.
25.���Champions League: Real Madrid vs Manchester City, duelul de cinci stele din optimi Luni a avut loc la Nyon (Elve��ia) tragerea la sor��i a meciurilor din optimile Champions League, iar capul de afi�� al acestei faze a competi��iei este meciul dintre Real Madrid ��i Manchester City.
26.John McEnroe ��i cel mai frumos meci de tenis pe care l-a v��zut vreodat�� A impresionat prin tenisul s��u, dar a ��i stârnit multe controverse prin agresivitatea pe care o ar��ta fa���� de arbitri. John McEnroe este una dintre figurile emblematice ale tenisului mondial, un fost campion care ��tie cu siguran���� care este cel mai frumos meci din sportul alb pe care l-a v��zut vreodat�� (��i nu, nu este din perioada în care împ��r��ea o mare rivalitate cu Bjorn Borg).
27.CM Handbal (f): România vs Suedia 22-34/ Greu de privit Sigur, România nu a fost niciodat�� o echip�� cu preten��iile Norvegiei la turneele finale, dar au fost pasaje în timpul meciului cu Suedia în care jocul tricolorele a fost greu de privit. Erori de curtea ��colii, nesincroniz��ri, cadouri peste cadouri, iar rezultatul final a reflectat perfect realitatea crud�� din teren. Nordicele s-au impus la 12 goluri avantaj (34-22), iar echipa lui Tomas Ryde r��mâne la borna zero puncte în Grupa II Principal�� de la Mondialul de handbal feminin din Japonia...
28.VIDEO CM Handbal (f): România vs Ungaria 28-27/ Calificare dramatic�� la ultima faz��! România nu a existat practic în debutul meciului (5-0 ��i 7-1 pentru adversare), iar înainte de pauz�� au fost 7 goluri avans pentru Ungaria. Fetele noastre au strâns rândurile, s-au apropiat treptat de adversare, iar destinul le-a scos în cale o lovitur�� de la 7 metri în ultimele secunde, la 27-27. Cristina Neagu a luat pe umerii ei presiunea unei ����ri întregi, a înscris la vinclu ��i a trimis România dramatic în Grupele Principale ale CM de handbal feminin din Japonia. Ce meci, ce desf����urare, ce victorie pentru o echip�� oricum v��duvit�� de prezen��a unor nume importante...
29.CM Handbal (f): România vs Muntenegru 26-27/ Minutele de r��t��cire A fost nevoie de doar câteva minute pentru ca România s�� piard�� controlul partidei cu Muntenegru. De la 4 goluri avantaj pentru tricolore (21-17), a urmat o serie de ��apte reu��ite consecutive ale adversarelor (24-21), iar avantajul luat s-a dovedit a fi decisiv. Cristina Neagu (11 goluri) a f��cut de toate pe teren: a marcat, s-a luptat în defensiv��, a fost liderul echipei ��i a fost chiar ��i antrenoare (a oferit indica��ii tactice în time-out-uri). Confruntarea cu Ungaria (6 decembrie, ora 12:00) va fi decisiv�� pentru calificarea în Grupele Principale ale CM de handbal feminin.
30.CM Handbal (f): România vs Kazahstan 22-20 / Marele chin Meciul cu Kazahstan ar fi trebuit s�� fie o adev��rat�� plimbare prin parc pentru fetele noastre. F��r�� Cristina Neagu (nu a jucat deloc) ��i cu multe rezerve, România a tremurat serios pentru a învinge o adversar�� din lumea a treia a handbalului mondial, scor 22-20. Urmeaz�� dou�� "finale" cu Muntenegru ��i Ungaria, în tentativa fetelelor lui Tomas Ryde de a ajunge în Grupele Principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia.

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 216 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by