Articole scrise de A.V.


1 - 30 din 934 rezultate
1.Medicina lenta. Calea spre vindecare In perioada in care Victoria Sweet a lucrat ca medic, „serviciile de asistenta medicala” au inlocuit medicina, „furnizorii” au inceput sa se uite in laptop mai mult decat la pacientii lor si costurile au continuat sa creasca, intr-o cursa feroce pentru obtinerea eficientei. Si totusi, acea solutie pe care o tot rateaza economistii si arhitectii politicilor medicale este uimitor de simpla. Medicina de buna calitate are nevoie de mai mult decat o tehnologie miraculoasa; are nevoie de timp – timp sa raspunda corpului asa cum raspunde si informatiilor, timp sa gaseasca diagnosticul corect si tratamentul potrivit.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
2.Ghidul micului astronom prin Univers ​Ghidul micului astronom prin Univers sau Astronomie pentru copii si restul lumii, de Adrian Sonka, este o introducere in astronomie pentru copii si pentru toti cei care vor sa afle mai multe despre Univers.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
3.Ghid practic: Invață cum să câștigați bani extra job! Pentru unii oameni, gandul de a renunta la slujba lor cu normă întreagă pentru a începe o viață de antreprenor este incitant. Pentru alții, este înspăimântător. La urma urmelor, o slujbă stabilă, care aduce un salariu regulat, este o binecuvântare. Și nu toată lumea are mijloacele sau dorința de a-și asuma riscurile și responsabilitățile muncii pe cont propriu.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
4.Iubirea poate dura? Intr-o relatie de lunga durata, iubirea si pasiunea pot devini din ce in ce mai periculoase! Multi dintre noi tanjesc dupa pasiunea care sa apara si sa dureze in relatia cu persoana iubita. Intrebarile par usor de formulat: ce anume ne face sa simtim ca relatiile noastre intime sunt pasionate si importante? Poate aceasta pasiune semnificativa sa dureze, pe parcursul timpului? Cum poate ea supravietui, avand in vedere provocarile la care o supunem – traind vieti solicitante, gestionand chestiuni familiale cotidiene, crescand copii, imbatranind?Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
5.Saga dinastiei de Windsor Windsor! Este cea mai mare fortareata din lume locuita inca si astazi si – totodata – numele dinastic ales de regele George al V-lea in 1917, in plina valtoare a Primului Razboi Mondial, pentru a sterge rezonanta germanica a suveranilor de Saxa-Coburg si Gotha intr-un moment in care Regatul Unit se confrunta cu Imperiul German.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
6.Cand parintii se enerveaza. O noua abordare pentru a intelege si solutiona conflictele din familie Copilul tau nu mai vrea in ultimele seri sa se dezlipeasca de televizor? Adolescenta ta s-a intors acasa mult prea tarziu dupa o petrecere? Baiatul cel mare isi loveste cu rautate fratiorul? In astfel de momente, vezi rosu in fata ochilor. Incepi sa tipi si sa ameninti; ti se pare ca nicio regula nu mai functioneaza, ca odrasla ta a scapat de sub control.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
7.Anatomia ciclismului. Ghidul ilustrat pentru cresterea fortei, vitezei si rezistentei in ciclism Cartea prezinta 74 dintre cele mai eficiente exercitii de ciclism, insotite de descrieri clare, pas cu pas, si ilustratii anatomice color care scot in evidenta muschii aflati in actiune. Ilustratiile muschilor activi implicati in viraje, catarari, coborari si sprinturi prezinta modul in care exercitiile sunt legate fundamental de performanta in ciclism.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
8.Viata nemuritoare a Henriettei Lacks. Povestea femeii care a schimbat medicina secolului XX Doctorii i-au prelevat celule fara sa ii ceara voie. Iar aceste celule – numite HeLa – n-au murit niciodata. Mai mult, au provocat o revolutie in medicina si au stat la baza unei industrii de milioane de dolari. Celulele Henriettei au fost cumparate si vandute in milioane de doze, dar, cu toate acestea, ea a ramas un personaj aproape necunoscut.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT! Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
9.Istoria declinului și a prăbușirii Imperiului Roman. ​O antologie: de la apogeul Imperiului până la sfârșitul domniei lui Iustinian! În secolul al II-lea d.Cr., Imperiul Romei cuprindea cea mai mare parte a lumii și porţiunea cea mai civilizată a omenirii. Hotarele acestei întinse monarhii erau apărate de un vechi renume și de vitejia unor armate bine disciplinate. Influenţa blândă, dar puternică a legilor și obiceiurilor cimentase treptat unitatea provinciilor. Pașnicii lor locuitori se bucurau și abuzau de avantajele bogăţiei și ale luxului. Imaginea unei constituţii libere era păstrată cu respectul cuvenit. Senatul roman lăsa impresia că deţine autoritatea suverană, dar în fapt trecuse asupra împăraţilor toată puterea executivă a guvernării.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT! Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
10.Bucuria ordinii: Arta de a-ți organiza locuința după metoda japoneză Marie Kondo ne învață să facem din organizarea locuinței o artă. Sunt prezentate soluții pentru toate încăperile unei case, precum și pentru o gamă largă de obiecte din diferite categorii, inclusiv haine, încălțăminte, fotografii, cărți, tacâmuri, obiecte de toaletă și genți.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT! Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
11.Sunt părinte de adolescent. Când nimic nu pare să meargă... ​Lunganul din fața ochilor tăi, afundat mai mereu în jocurile video, tăcut, tâfnos dacă îl scoți din ale lui, revendicativ, răspunde, în mod ciudat, la același apelativ ca fiul tău. Fetișcana cu buricul dezgolit și cu fardul strident poartă numele fiicei tale... și, privindu-i, te  întrebi unde au dispărut copiii tăi veseli și drăguți, care îți săreau în brațe când veneai acasă sau care se cuibăreau la pieptul tău atunci când aveau vreo supărare.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT! Nu ratați alte carți interesante pentru toate vârstele!
12.Blestemul Svetlanei. Povestea fiicei lui Stalin Personalitate plină de contraste, de lumini și umbre, fiica lui Stalin este, pe rând, fetița care-și admiră tatăl, ferită de lumea reală între zidurile Kremlinului, tânăra răzvrătită, trăind iubiri complicate și încercând să scape de stigmatul familiei sale, femeia matură care-și asumă schimbarea numelui, fuga din URSS și abandonarea propriilor copii, denunțarea ororilor comunismului și supraviețuirea în occident.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT! Nu ratați alte carți interesante pentru toate vârstele!
13.Leonardo da Vinci: El a fost cel mai creativ geniu din istorie. Ce secrete ne poate învăța? Creativitatea sa, asemănătoare cu cea a altor mari inovatori, provenea din poziționarea la intersecția științelor umaniste cu tehnologia. Leonardo a jupuit carnea de pe fețele cadavrelor, a desenat muschii care mișcă buzele și apoi a pictat cel mai memorabil zâmbet din istorie în Mona Lisa. A explorat matematica opticii, a demonstrat felul în care razele de lumină lovesc corneea și a creat iluzii prin schimbarea perspectivelor în Cina cea de Taină.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT! Nu ratați alte carți interesante pentru toate vârstele!
14.Istoria Chinei moderne: Decăderea și ascensiunea unei mari puteri, de la 1850 până în prezent În 1850, China era „bolnavul Asiei“. Acum se pregătește să devină cea mai puternică națiune de pe pământ. Povestea clară și cuprinzătoare a trecutului recent al Chinei spusă de Jonathan Fenby este ghidul perfect al acestei transformări remarcabile.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
15.12 Reguli de viață. Un antidot la haosul din jurul nostru - Ghid practic Plin de umor și asociind în mod surprinzator adevăruri ale tradiției occidentale cu ultimele descoperiri din neuroștiințe, Peterson ne povestește despre homari și asertivitate, despre skateboarding și adevarății bărbați, despre Iadul ranchiunii și aroganței, dar și despre lumina pe care o poate aduce în viața noastră mângâierea unei pisici...Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obtine transport GRATUIT! Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
16.Iubita mea Mercedes. O carte despre cum e să fii străin în țara altora și cum devii străin de țara ta Ideea carții mi-a venit pe când spălam mașina la o benzinarie din Germania. Așteptând să intru pe linia de spălare, mi-am amintit vorbele cuiva, care spunea, râzând: „Mulți bărbați, în Germania, își iubesc mai mult Mercedesul, sau BMW-ul, decât propria soție". Din  întâmplările mele și ale altor personaje, am încercat să arăt cum e să fii strain în țara altora și cum devii, treptat, străin de țara ta. Iubita mea Mercedes este o carte-document a emigrației românești după Revoluție și „o lecție despre libertate".Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT! Nu ratați alte carți interesante pentru toate vârstele!
17.Viața lui Arsenie Boca Cine este acest om care dă sens și speranță atâtor vieți deznădăjduite? Este cultul lui o vastă operațiune de marketing religios și-atât? Are viața lui datele recognoscibile ale vieților de sfinți ai creștinătății? Cum se face ca un om preocupat de profunde căutari intelectuale și care s-a declarat în repetate rânduri împotriva «minunismului» a ajuns să fie asociat atât de insistent cu miracolul?Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratati alte cărți interesante pentru toate vârstele!
18.Cand copiii reusesc in ciuda parintilor- GhidPractic Cartea de fata iti vorbeste despre acei copii care devin straini de traditia familie lor, dar cu pretul unui stres permanent, al nesigurantei de sine si al unei atitudini defensive. Deveniti mai tarziu adulti, acestia isi vor gasi cu greu calmul, aruncandu-se in activitati epuizante, ca si cum ar avea tot timpul ceva de demonstrat.Comanda cartea la GiftBooks.ro! Poti obtine transport GRATUIT!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!
19.Concert eveniment la Arcub: Abraham Burton si Lucian Ban / Blacksalt Duo Pianistul newyorkez de origine română Lucian Ban aduce la București pe 24 Mai la Sala Arcub, în premieră absolută, ultimul său proiect, duetul Blacksalt ce prezintă pe „unul dintre cei mai mari saxofoniști tenori ai timpului nostru” (Todd Barkan, curator Lincoln Center NYC) – saxofonistul american Abraham Burton.
20.Darwin. Portretul unui geniu Nici o alta figura din istoria stiintei nu a avut un asemenea impact cultural ca Darwin. In aceasta biografie, Paul Johnson ne arata cine a fost Charles Darwin, cum a trait si a gandit el si cum au schimbat ideile lui, care au reverberat in atatea domenii, fata lumii moderne.Comanda cartea la GiftBooks.ro! Poti obtine transport GRATUIT!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!
21.Cum am trecut prin comunism. Primul sfert de veac. Cu fotografii din arhiva autorului și autograful lui Lucian Boia Voiam să am o carieră universitară, care depindea în bună măsură de atitudinea mea politică. In realitate, totul avea să fie infinit mai complicat. Ca să mă împlinesc, trebuia să cadă mai întâi comunismul, și asta nu ținea deloc de mine, ci de jocurile imprevizibile ale istoriei. (Lucian Boia)Comandă cartea cu autograf la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratati alte carți interesante pentru toate varstele!
22.Creierul: cea mai complexa colectie de celule din cosmos Ce este realitatea? Cine esti „tu“? Cum iei decizii? De ce are nevoie creierul tau de alti oameni? In ce fel poate schimba tehnologia omul asa cum il cunoastem? Pe parcursul cercetarii sale, Eagleman ne calauzeste prin lumea sporturilor extreme, a criminalitatii, a expresiilor faciale, a neurochirurgiei, a intuitiei, a roboticii si a cautarii nemuririi. Vom putea afla astfel povestea felului in care viata ne modeleaza creierul si a felului in care creierul ne modeleaza viata.Comanda cartea la GiftBooks.ro! Poti obtine transport GRATUIT!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!
23.Sarea. Mit și realitate: Și dacă tot ce știi despre sare este greșit? Cu toții am auzit recomandarea: dacă vrei să ai o inimă sănătoasă, nu mânca mai mult de o linguriță de sare pe zi. Autorul a ajuns la o concluzie surprinzătoare: marea majoritate a oamenilor nu trebuie să-și controleze aportul de sare. De fapt, pentru cei mai mulți dintre noi, ar fi mai avantajos să consume mai multă sare.Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!Nu ratați alte cărți interesante pentru toate vârstele!
24.Legăturile uimitoare dintre lucrurile banale și fenomenele globale explicate științific Stiati ca acea infima cantitate de apa dintr un bob de porumb este cea care, odata incalzita, il face sa explodeze, transformandu-l in popcorn? Sau ca acelasi fenomen explica si ce se intampla cu plamanii unei balene, un dop de sampanie care sare si un avion supersonic?Comanda cartea la GiftBooks.ro! Poti obtine transport GRATUIT!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!
25.Manualul abilitatilor sociale superioare Iti vine greu sa vorbesti sincer despre emotiile tale? Ti se intampla sa faci ceva ce ai fi preferat sa nu faci, doar ca sa nu dezamagesti pe cineva? Ti se pare dificil sa-i motivezi pe altii?Comanda cartea la GiftBooks.ro! Poti obtine transport GRATUIT!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!
26.Ghid practic: Cum sa identifici capcanele din schita apartamentului pe care vrei sa-l cumperi Cartea de fata este o prima tentativa de a evalua o parte dintre greselile de arhitectura cu care te poti intalni aproape zilnic in 30 de ani de platit rate (nu iti doresc, dar se poate intampla...). Vei gasi aici explicatii accesibile despre lucrurile la care trebuie sa fii atent, ca sa poti sa alegi in cunostinta de cauza.Comanda cartea la GiftBooks.ro! Poti obtine transport GRATUIT! Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!
27.China in zece cuvinte: De la Revolutia culturala la boomul economic China in zece cuvinte este, pentru cititorul strain, o sansa unica de a intelege acest colos misterios. O perspectiva curajoasa asupra Chinei din ultima jumatate de secol, de la Revolutia Culturala si cultul pentru presedintele Mao la protestele din Piata Tian’anmen si boomul economic din zilele noastre.Comanda cartea la GiftBooks.ro! Poti obtine transport GRATUIT! Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!
28.Mintea supraumana: Despre genialitate ca insusire fireasca a creierului nostru In Mintea supraumana, Berit Brogaard si Kristian Marlow ne conduc in interiorul vietii si mintii unor genii, pentru a ne arata ca abilitatile mentale extraordinare nu reprezinta un atribut singular, rezervat unei minoritati norocoase. Ele sunt aptitudini latente care se regasesc in mintea majoritatii oamenilor si care asteapta sa fie descoperite si folosite.Comanda cartea la GiftBooks.ro! Poti obtine transport GRATUIT! Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!
29.Viata secreta a lui Fidel Castro. 17 ani in intimitatea lui líder maximo Exceptionala marturie a lui Sánchez dezvaluie nu doar numeroase secrete de stat, ci si multiplele personaje intruchipate de Castro: genial comandant de razboi in Nicaragua si Angola, autocrat paranoic la el in tara, mare expert in spionaj, diplomat machiavelic, maniac al inregistrarilor sau complice al traficantilor de droguri.Comanda cartea la GiftBooks.ro! Poti obtine transport GRATUIT! Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!
30.Cum sa-ti cultivi memoria. Tehnici de concentrare si crestere a eficientei - ghid practic Pe langa faptul ca ofera tehnici practice care te ajuta sa-ti amintesti numere, date si fapte, cartea contine sugestii inovatoare privind noi metode de invatare si procesare a informatiilor, care iti pot schimba complet viata.Comanda cartea la GiftBooks.ro! Poti obtine transport GRATUIT!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 32 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version