Premierea castigatorilor Antreprenor in Romania
Foto: Hotnews

Motivation SRL, 43 Septembrie Concept si misoft systems - castigatorii concursul Antreprenor in Romnaia

de G.G. HotNews.ro
Luni, 5 Iul 2010 Antreprenor in Romania
"Suntem onorati ca am luat acest premiu, mai ales anul acesta cand economia este cum este. Am simtit ca trebuie sa iesim pe piata pentru a putea da persoanelor cu nevoi speciale mijloacele necesare pentru o viata normala. Noi am reusit sa scoatem persoanele cu dizabilitati din casa", asa si-a inceput discursul Elena Filip, director adjunct al companiei Motivation SRL, compania care a castigat marele premiu la concursul Antreprenor in Romania.​
Scaune rulante personalizate
Foto: Arhiva personala

Castigatorii concursului "Antreprenor in Romania"

de G.G HotNews.ro
Joi, 1 Iul 2010 Antreprenor in Romania
Anul trecut am sustinut Afacerile Romanesti la inceput de drum. Anul acesta, am cautat si am gasit antreprenori de succes cu afaceri solide, afaceri care si-au mentinut cifra de afaceri in ciuda crizei si optimismul in ciuda mediului de business imprevizibil. Juriul, format din reprezentanti ai Bancii Transilvania, ai Casei de avocatura Tuca, Zbarcea si Asociatii si ai redactiei HotNews.ro, a decis ca Marele Premiu al concursului "Antreprenor in Romania" se acorda afacerii Motivation SRL.
Priza cu extractor pentru stecher
Foto: Arhiva personala

In competitie cu criza: inca 4 afaceri inscrise in concursul Antreprenor in Romania

de Gabi Garjoaba HotNews.ro
Joi, 24 Iun 2010 Antreprenor in Romania
De aproape 3 luni cautam antreprenori de succes cu afaceri solide, afaceri care si-au mentinut cifra de afaceri in ciuda crizei si optimismul in ciuda mediului de business imprevizibil. Vineri, 25 iunie, este ultima zi in care va mai puteti inscrie afacerea in competitia celor care au invins criza. Pana acum s-au inscris 17 companii, printre cele mai recente fiind o firma producatoare de mase plastice, care a brevetat o inventie, un producator de ulei preparat la rece si un furnizor de servicii IT apreciate in US.
Scaune rulante personalizate
Foto: Arhiva personala

Servicii pentru miri si productia de scaune cu rotile - doua dintre afacerile inscrise in concursul de antreprenori

de Gabi Garjoaba HotNews.ro
Marţi, 8 Iun 2010 Antreprenor in Romania
Anul trecut am Sustinut Afacerile Romanesti la inceput de drum. Anul acesta, cautam antreprenori de succes cu afaceri solide; afaceri care si-au mentinut cifra de afaceri in ciuda crizei si mediului de business imprevizibil. Companiile inscrise la concursul "Antreprenor in Romania" ofera informatii rapid si fara efort, recomandari si oferte pentru nunti si botezuri, dar si echipamente personalizate pentru persoanele cu dizabilitati.

    * Vezi toate afacerile inscrise pana acum in concurs
Good to Great, Jim Collins
Foto: Okian.ro
Antreprenor in Romania

Concurs Antreprenor: Cititorul George Mitran este castigatorul setului de carti oferit de Okian.ro

de HotNews.ro
Miercuri, 12 Mai 2010 Antreprenor in Romania
Propunerea lui George Mitran a fost desemnata castigatoare la "Concurs Antreprenor: Care e solutia ta pentru problemele mediului de afaceri din Romania?". Premiul consta intr-un set de carti, ce include unele dintre cele mai apreciate, la nivel mondial, volume despre management, negociere si profitabilitate.
  • Citeste in articol solutia propusa de cititorul HotNews.ro. 
The Mind and Heart of the Negotiator, Leigh L. Thompson
Foto: Okian.ro
Antreprenor in Romania

Concurs Antreprenor: Care e solutia ta pentru problemele mediului de afaceri din Romania?

de HotNews.ro
Marţi, 4 Mai 2010 Antreprenor in Romania
Taxele mari, birocratia, obligatia de a plati TVA-ul inainte de incasarea facturilor, controalele finalizate cu spagi sunt doar cateva dintre problemele antreprenorilor din Romania. Propune o solutie pentru un mediu de afaceri curat si profitabil.
Cea mai pertinenta propunere va fi dezbatuta intr-o intalnire online speciala pe site-ul HotNews.ro si premiata de Okian.ro
UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorul va fi anuntat miercuri, 12 mai.
Antreprenor in Romania
Foto: HotNews.ro

Concurs: Antreprenor in Romania

de HotNews HotNews.ro
Vineri, 23 Apr 2010 Antreprenor in Romania
Castiga expunere online, asistenta juridica si consultanta in afaceri. Prezinta-ne afacerea ta! Cautam antreprenori de succes cu afaceri solide, care si-au mentinut cifra de afaceri in ciuda crizei si optimismul in ciuda mediului de business imprevizibil.
  • Ai o afacere romaneasca de succes sau cunosti una? Inscrie-o in concurs!

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by