ADMINISTRATIE LOCALA
Ursoaica cu pui, in apropierea Spitalului Judetean din Miercurea Ciuc
Foto: Facebook/ Borboly Csaba

Harghita: O familie de urşi, fotografiată în apropierea Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc; preşedintele CJ cere relocarea de urgenţă

de V.M. HotNews.ro
O ursoaică şi cei trei pui ai săi a fost fotografiată miercuri în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Harghita, Borboly Csaba, solicitând autorităţilor relocarea de urgenţă a acestora. Borboly Csaba a postat fotografiile pe pagina sa de socializare şi a declarat pentru Agerpres că acestea au fost făcute de asistente de la unitatea sanitară.
Criza de apa potabila la Bacau
Foto: Facebook/ Cosmin Necula

​​VIDEO Criza de apă potabilă de la Bacău continuă: municipiul este de 5 zile fără apă curentă; primăria distribuie zilnic circa 70 de tone

de V.M. HotNews.ro
Primăria din Bacău, un municipiu cu 150.000 de locuitori, distribuie zilnic către populaţie circa 70 de tone de apă potabilă la pet-uri de doi litri, oraşul intrând miercuri în a cincea zi în care nu se furnizează acest serviciu din cauza unei avarii.
Apa potabila sistata, in urma unei avarii - Bacau
Foto: Hotnews

Municipiul Bacău, de patru zile fără apă potabilă / Apa ar putea reveni la robinete de-abia joi după-amiază

de R.M. HotNews.ro
Întreg municipiul Bacău este de patru zile fără apă potabilă după ce o avarie a afectat, sâmbăta trecută, conducta principală de aducţiune de la Valea Uzului, iar o nouă avarie produsă marţi a determinat prelungirea cu încă trei zile a sistării serviciului, condiţii în care PNL Bacău a cerut demisia primarului Cosmin Necula, anunță Agerpres.
Firea si autobuzele turcoaz
Foto: Captura Facebook

Gabriela Firea, despre autobuzele Otokar cumpărate de Capitală: „Vor avea culoarea turcoaz, la fel ca tricoul meu. O culoare optimistă”

de Victor Cozmei HotNews.ro
Cele 400 de autobuze pe care Capitala le cumpără de la firma turcă Otokar cu peste 100 de milioane de euro vor avea culoarea turcoaz, după cum a precizat primarul general Gabriela Firea, într-un material video în care discută despre trafic și infrastructura rutieră la doi ani de la preluarea mandatului. Până la finalul anului circa 100 de autobuze noi ar trebui să ajungă în București, iar informația privind culoarea lor vine în contextul în care în prezent mare parte din parcul auto RATB este format din autobuze Mercedes Citaro și troleibuze Irisbus care sunt albe.
Noile tarife de parcare in centrul Bucurestiului
Foto: Hotnews

​FOTO Ce efecte are scumpirea parcării în centrul Capitalei

de Vlad Barza HotNews.ro
În prima zi lucrătoare de după scumpirea parcării în centrul capitalei - până la 10 lei/oră în câteva zone - unele parcări ale Primăriei sunt mai goale ca de obicei, în timp ce altele sunt pline, ca și când nimic nu s-ar fi schimbat. Peste panourile galbene cu instrucțiunile pentru parcare a fost lipită o bandă care anunță noile tarife: 10 lei/oră pentru primele două ore și 20 de lei/oră, după aceea. Parcările private, subterane și supraterane au tarife mai mici și devin mai atractive, iar parcagii ilegali nu au dispărut de pe străzi.
Robert Negoita
Foto: Agerpres

Robert Negoiţă: Cetăţenii Sectorului 3 cu mai multe locuri de parcare de reşedinţă trebuie să aleagă unul

de V.M. HotNews.ro
Cetăţenii din Sectorul 3 al Capitalei cu mai multe locuri de parcare de reşedinţă trebuie să aleagă unul pe care vor să îl păstreze, a anunțat primarul Robert Negoiţă.
Parcare Hanul lui Manuc
Foto: Hotnews

Noile tarife pentru parcările Primăriei București intră în vigoare duminică / O oră de parcare în centru - 10 lei

de R.M. HotNews.ro
Noile tarife pentru parcările Primăriei Capitalei intră în vigoare în această duminică. Pentru zona zero a Bucureștiului, o oră de parcare va costa 10 lei. Noile reglementări instituie 3 zone de taxare în București.
Star taxi
Foto: Hotnews

Star Taxi a câștigat procesul intentat de Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România pentru concurență neloială făcută dispeceratelor de taxi

de Red. Știri HotNews.ro
Tribunalul București a dat câștig de cauză aplicației Star Taxi, pe 21 iunie 2018, respingând cererea de chemare în judecată a Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) prin care organizația acuză că aplicația Star Taxi încalcă legea și face concurență neloială dispeceratelor de taximetrie, anunță Star Taxi într-un comunicat de presă. Decizia poate fi atacată cu recurs.

Primăria Capitalei începe în iulie lucrările de delimitare a liniilor de tramvai 1 și 10 de traficul rutier

de Red. Știri HotNews.ro
Primăria Capitalei începe în iulie lucrările de delimitare a liniilor de tramvai 1 și 10 de traficul rutier prin montarea de garduri, stâlpișori sau borduri între calea de rulare și carosabil, după modelul liniilor 21 și 41, anunță Regia Autonomă de Transport București.
Bloc Aro acoperit reclama
Foto: Bucureștiul între Da și Nu

Blocul Aro, clădirea monument istoric de pe bulevardul Magheru, este acoperit de reclame, deși legea interzice acest lucru

de Red. Știri HotNews.ro
Blocul Aro (Cinematograful Patria), clădire monument istoric de pe bulevardul Magheru, din centrul Capitalei, este acoperit de câțiva ani de reclame (meshuri), una chiar pentru un eveniment la care municipalitatea era partener, deși Legea interzice acest lucru. Asociația  Bucureștiul între Da și Nu a făcut mai multe sesizări la Primăria Capitalei, firma care a pus reclamele a fost amendată, dar meshurile au apărut imediat la loc, sub privirile  îngăduitoare ale autorităților. Societățile care pun meshurile pot încasa până la 10.000 de euro/lună/bucată pentru zona Magheru, potrivit unor surse din piața de publicitate, iar o bună parte revine la asociația de proprietari.
Gabriela Firea
Foto: Agerpres

Gabriela Firea anunță că zeci de cutii cu otravă pentru şobolani au fost vandalizate și împrăștiate în parcurile din Capitală: A fost mână de om, politia a deschis o anchetă. Au fost curățate zonele, dar și cetăţenii să fie atenţi

de V.M. HotNews.ro
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat miercuri că în parcurile Regele Mihai (fost Herăstrău), Cişmigiu, Kiseleff, Regina Maria şi Crângaşi au fost vandalizate 30 de cutii cu otravă pentru rozătoare, iar grăunţele au fost împrăştiate.

Primăria Capitalei vrea să achiziționeze 42 de autobuze electrice cu fonduri europene

de Red. Știri HotNews.ro
Primăria Capitalei vrea să achiziționeze 42 de autobuze electrice, banii urmând să vină din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat miercuri ședință de îndată pentru aprobarea studiului de oportunitate pentru achiziționarea acestora, termenul limită de depunere a proiectului pentru fonduri europene fiind 21 iunie.
Fertilizare in vitro
Foto: pixabay.com

București: Aproape 170 de cupluri s-au înscris în prima zi a programului privind acordarea de vouchere pentru proceduri de fertilizare în vitro

de G.S. HotNews.ro
În prima zi a programului “O şansă pentru cuplurile infertile”, care vizează acordarea de vouchere pentru proceduri de fertilizare în vitro, s-au înscris 167 de cupluri, anunţă vineri reprezentanţii Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), potrivit news.ro.
Masini in Bucuresti
Foto: Hotnews

Șoferii vor plăti și 10 lei pe o oră de parcare în centrul Capitalei

de N.O. HotNews.ro
Parcarea mașinii în centrul Capitalei ar putea costa 10 lei pe oră, potrivit noilor tarife aprobate joi de Consiliul General al Municipiului București. În prezent, pentru o oră de parcare se plătește 1,5 lei.
Sedinta CGMB
Foto: Hotnews

Familiile bucureștene care împlinesc 25 de ani de căsătorie primesc de la Primărie 1.000 de lei

de R.M. HotNews.ro
Familiile care împlinesc 25 de ani de căsătorie vor primi o diplomă de onoare şi un premiu de valoare de 1.000 de lei, conform unui proiect de hotărâre care a fost adoptat în şedinţa de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), anunță Agerpres.
Denivelare A2 Bucuresti - Constanta
Foto: Facebook

CNAIR: Au fost finalizate reparaţiile la kilometrul 22 pe Autostrada Soarelui; restricţiile de circulaţie se menţin

de I.B, HotNews.ro
Suprafaţa carosabilă a fost readusă la nivel şi asfaltată, la mai putin de şase ore de la începerea intervenţiei pentru remedierea deformării care a apărut la kilometrul 22 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Problema a constat în dilatarea a două plăci de beton în zona rosturilor de dilataţie, potrivit news.ro.
Tomnita Florescu
Foto: Hotnews

Tomnița Florescu, viceprimar al Bucureștiului, despre noile autobuze Otokar: Am aflat din întâmplare că în momentul în care contractezi autobuze, compania nu le are pe stoc și nu le poate livra imediat

de Vlad Barza HotNews.ro
Tomnița Florescu, viceprimar al Capitalei, s-a declarat surprinsă că, dacă faci o comandă de câteva sute de autobuze, compania nu le are în stoc și nu ți le livrează imediat. ”Noi toți ne-am imaginat că în clipa în care contractezi 200 de autobuze, de pildă, tu le ai în trei luni de zile. Nici poveste, iar asta am aflat-o întîmplător”, a spus ea, la un forum pe teme auto. Reamintim că turcii de la Otokar vor livra 400 de autobuze pentru București, primele urmând a ajunge aici în octombrie și ultimele, la final de 2019. Trebuie precizat că niciun constructor de autobuze nu lucrează pe stoc, ci produce după ce primește comenzi ferme, fiindcă altfel activitatea nu ar fi viabilă economic.
Tramvaiul 1
Foto: Facebook/RATB

Tramvaiele din București, în continuare fără aer condiționat, după ce RATB a anulat  din nou licitația

de R.M. HotNews.ro
RATB a anulat din nou o licitație de 13 de milioane de euro pentru echiparea a 199 de tramvaie cu aer condiționat, anunță Digi 24.
Trafic pe bulevardul Magheru
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Primăria Capitalei răspunde "declarațiilor tendențioase" care critică lipsa măsurilor pentru fluidizarea traficului: Situația s-a agravat din cauza înmulțirii mașinilor

de V.M. HotNews.ro
Reprezentanții Primăriei București au spus, marți, că în spațiul public circulă declarații tendențioase cu privire la traficul din Capitală și precizează că traficul s-a agravat, în ultima perioadă, din cauza înmulțirii autovehiculelor.
Parcari Emil Garleanu 6
Foto: Hotnews

​FOTO Primăria Sectorului 3 vrea să amenajeze parcări și trotuare pe o parte din parcul Emil Gârleanu, proaspăt salvat de la betonare

de Catiușa Ivanov HotNews.ro
Primăria Sectorului 3 vrea să facă locuri de parcare și să betoneze o parte din Parcul Emil Gârleanu, retrocedat în 2009 și proaspăt răscumpărat de Primăria Capitalei, după zeci de proteste ale locuitorilor din zonă. Riveranii spun că au suficiente locuri de parcare și cer primarului Robert Negoiță să renunțe la planul de a amenaja parcări.

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...


Dosare blocate la tribunalHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version